Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A madár környékén van 3 is, van amelyik oldalról.
A másik oldalt pedig egy oldalról. Ugye milyen trükkös kép?
Szóval miattad van annyi dolgom!
![]() Ha mégegyszer belerúgsz ................ <-- ez itt két percnyi sípszó. ![]()
Majd holnap ránézek frissen, most már ilyeneket nem észlelek, de aki kipihent mint te
![]()
Miért?
Azt írtad hogy szereted a javítgatást.. ![]()
Na hogy ha már a képeknél tartunk...
Mondom megnézem mikor jött az utolsó üzenet MSN-en... Hát valami konkrétabb időpontot vártam volna ![]() (Tényleg így, csak ennyit írt ki!) Na nem OFF-olok már ennyit :hide:
Válság van, takarékoskodni kell a karakterekkel is...
![]()
Csak a nagyot veszed észre, mi?
![]() Én meg biztos sokat nézek a mikroszkópba, és azért veszem észre az ilyen "apró" dolgokat is.
Köszönöm! Közben megvan, fel kell telepíteni az egyenlet szerkesztőt a lemezről, mert nem automatikusan települ.
Üdv
Jó reggelt neked is!
Az oké, hogy néznek.. De milyen ravaszak ![]() ![]()
Jó-jó, látom én, hogy van ott valami, de hiába rakom fel a mikroszkópot, akkor se tudom kivenni, mi az?
Ja, ne haragudj, nem figyeltem!
![]()
Na mesgvolt a matek érettségi is. Nem sikerült valami fényesen.
![]() ![]()
Én most bontottam egy kicsit hogy el ne lustuljak..
De amit láttam az teljesen káprázatos ![]() Az áldozat egy LCD-tv.. Van benne 16 CCFL cső ![]() Még sohasem láttam ilyet de most igen.. jó vékonykák ![]() A képeken az egész Tv darabjai láthatók.. De nem gondoltam volna hogy egy TV-hez egy csavargyár kell ![]() Az LCD panel meg jó lesz árnyékolónak... ![]() Az tény hogy jó sötét.. Üdv! gr89: remélem azért nem húznak meg... Szorítok neked! ![]()
Szia!
Szerintem nem volt nagyon nehéz, bár az tény, hogy én nagyon elrontottam, legtöbbször figyelmetlenség miatt. Szerk.: De mostm egyek is törizni, mert attól nagyon tartok.
Én anno, a saját érettségimnél 2 ponttal maradtam le az 5-ös osztályzatról
![]() ![]()
Majd valamile legközelebbi vizsgádnál jobban fogsz figyelni!
![]() Holnap lesz az utolsó írásbelim (töri) aztán már csak szóbeli magyarból és töriből. (Meg közbe 3 vagy 4 vizsga: kresz, műszaki, munkavédelem, műhelygyakorlat). Na de most már tényleg megyek tanulni, mert töri... fúú, az nem érdekel csak görbüljön ![]()
Erről a töriről mesélhetnék én is...
Igazából engem sem érdekelt sosem a téma, 2-es, 3-as osztályzatokat kaptam (bár mindig tanultam rá), sőt, volt, hogy a tanár már év közben azzal fenyegetett, hogy bizony, ebből nem fogok tudni leérettségizni... A végkifejlet kicsit más lett, ugyanis akkora 5-ösre feleltem a bizottság előtt, hogy mindenki csak nézett, a töritanár meg majd leesett a székről szégyenében, mert megkérdezték tőle a bizottság tagjai, hogy hogyan volt képes nekem 2-es, 3-as jegyeket osztogatni az előző években :crazya: Szóval szerencsére sikerült beégetnem a tanárnőmet, aki sokszor "kissé" keményen osztályzott mindenkit.
Megnyugtatlan soha senki nem fogja látni az érettségi bizonyítványodat
![]() Ha én az érettségim szerint kapnám a munkáim valószínűleg nincstelen lennék a MÁV-nál ![]() Azt sem tudom már hol van, valahol a nagy "régen volt" kupac alatt. Mondjuk az is igaz ezért lettem vállalkozó ![]()
Ott a pont.
Ugyanez történt nálam is 2-es voltam 4 évig és 5-ösre érettségiztem töriből úgy, hogy csak azt az egy tételt tudtam. Nem volt megbundázva ezt hívják mázlinak. A másik 5-ös tanulónk meg aki 4 évig másokról másolta 2-est is alig kapta meg. Na ez a szégyen a tanárnak (utóbbi eset)..... Idézet: „Megnyugtatlan soha senki nem fogja látni az érettségi bizonyítványodat” Ez lehet, hogy így lesz, mégis megnyugtatóbb és jobb az a tudat (saját magamnak!), hogy nem bukdácsolva és a tanárok jóindulatából sikerült azt a papírcetlit összehozni........
Szólj rám, hogy még mindig itt vagyok!
![]() Hát nekem sem a legjobb a kapcsolatom a töri tanárral... De egyelőre többet nem is mondok, nehogy olyan járjon errefelé, akinek nem kellene ![]() Na még bekapom ezt a pár falat nokedlit és mentem tanulni (most már tényleg ![]() Esetleg pár óra múlva felnézek, hogy mi a helyzet HE-n ![]() Idézet: „Ugyanez történt nálam is 2-es voltam 4 évig és 5-ösre érettségiztem töriből úgy, hogy csak azt az egy tételt tudtam.” Na, azért erre mégsem mondhatjuk, hogy "ugyanez", mivel én az összes tételt 5-ösre tanultam meg.
Hát én nem pazaroltam ilyenre az időmet
![]() A másik kedvenc tantárgyunk a könyvitel volt szintén hasonlóképpen. Pedig én programozónak akartam tanulni és azt tudtam is! Viszont az is igaz, hogy most legalább értem is a történelem azon részét ami érdekelt nem csak bemagolom azt a sok-sok adatot, mint egy lexikon.
Nézegettem a topicokat, egyszer megnéztem hogy az mi lehet....
Utána látom hogy régi Hsz ekre írnak de szinte az összese.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |