Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Szervízkábelt készítek, s találtam hozzá kapcsolási rajzot is. Kérdésem az lenne, hogy a BC239C tranzisztort mivel tudnám helyettesíteni?
Köszönöm!
De közben csak találtam egyet a fiók mélyén
Sziasztok,
Ez milyen alkatrész? Egy szivattyú kapcsolódobozában volt. Gondolom egy biztosíték, vissza is lehet(ett) kapcsolni. Most már nem működik, úgyhogy szeretném kicserélni. Lehet egyáltalán ilyet kapni? Ha igen, hogy hívják ezt a fajtát? Sajnos az értékét nem tudom leolvasni, mert lekopott. A doboz elején viszont van egy matrica (ezt is csatolom), ebből azt vettem le, hogy 7A-es kell nekem. Köszi!
Üdvözlet minden kreatív léleknek!
Használt már valaki ilyen IC-t? Mi lehet ez? Tudom, Google. Mindazonáltal ott semmire nem jutottam, csak arra, hogy kapható. Még a Teledyne-nek is írtam a logó miatt, de azt válaszolták, hogy nem az ő gyártmányuk. Próbáltam LM-et elé írni, arra valami smd OPA-t hoz, de ez tuti nem az. Van egy pár db., és érdekelne, hogy mire jó. Üdv.: zmol
Sziasztok.
MPS 9682 típusú tranyóról van-e valakinek infója? Vagy mivel lehet helyettesíteni? A gugli nem segített. Köszi
Eszerint az oldal szerint relé, Teledyne gyártmány, még ha tagadják is (én is jártam így Microchip IC-vel)
Hello! PNP, 30V; 50mA, hFE: 45-90. Határfrekvenciáról nem volt adat. Hova lesz?
Üdv.
EZT néztem ki. Csak kiváncsi vagyok a hangjára. Köszi egyébként. Megpróbálom hasonló adatokkal rendelkezővel helyettesíteni mert ilyen a világon nincs.
Köszi!
Akkor megbombázom őket megint a bekötés miatt, hátha most értelmesebb emberüknél kötök ki
Egy BC2XX jó lesz oda...De szerintem ilyen kapcsolástechnikával találsz Közép-európai alkatrészkészlettel is erősítőt.
Ja igen tudom.
Próbapanelen készítem először az erősítőket aztán ha megtetszik a hangja akkor megépítem rendesen is.Mert ahány erősítő annyi hangzás. Keresem a nekem ideális hangzású erősítőt. Ezért csinálgatok meg mindent ami megtetszik.(meg szeretek is bütykölni)
Köszönöm a segítségeteket! Az általatok javasolt megoldással sikerült életre kelteni a szerkezetet.
Üdv, POCOK2000
HI
Kellene egy kis segítség, kellene nekem egy szupresszor ami 14V-15V felet vezet. Ez milyen típus/név/kód vagy jelzés mutat a kütyü tulajdonságára? Mert Én ilyeneket találok pl.: BZW 06-10 B Szupresszor dióda, bipoláris, 600W Na ebből Én nem tudok meg semmi, hogy mennyi V-nél kezd el vezetni, vagy Én vagyok a hülye? Segítséget előre is köszi.
Hello, az adatlapján van egy táblázat, ahol ebből a családból kiválaszthatod a neked tetsző feszültségűt. Úgy látom, neked a BZW06-13B lehet jó
Sziasztok!
Bontásból lett néhány kvarcom, aminek a felirata nem egyértelmű nekem. Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani biztosan a frekvenciájukat. "4433.619 TEW 8G" - "6.000 01/85 2B" - "NSK 36.864 TJ2LH" - "16c00J/P"
Ok, köszi.
Lenne még egy kérdésem. Utána kellene építeni egy gyujtás modult abban a kapcsoló tranyó BUY 69A 10A/1000V és az ára kb.:1500 huf. Nem nagyonn szeretnék ennyit kiadni érte, néztem ezt: BU 2520 AF 10A/800V ez kb:450 huf. A kérdésem az lenne bírná-e úgy mint a drágább?? Válaszokat előre is köszi.
Szia
"4433.619 TEW 8G" - 4,43MHz (Pal színsegédvivő) "6.000 01/85 2B" - 6MHz "NSK 36.864 TJ2LH" - 36,864MHz (768x 48kHz) "16c00J/P" - ez valószínüleg 16MHz Üdv
Üdv!
Valaki meg tudná mondani a képen látható alkatrész tipusát és a helyes bekötését? Válaszokat előre is köszönöm!
Talán valami ilyesmi lehet:Bővebben: Link
Azt tudom h infravevő csak azt nem h pontosan melyik tipus, mert mindegyiknek más a bekötése és nem akarom tönkretenni. A hátulján lévő számokból kellene rájönni valahogy.
Hello! Tudja valaki, hogy mi lehet ez? Az alkatrészen ez áll: W.GI.2,4a Odáig el jutottam, hogy valamilyen vibrátor de nem találok hozzá doksit.
Hello!
Ha jól emlékszem az R105 katonai rádióban ilyen van. Annak rajza után nézzél. De sokat nem ér, legfeljebb ha nagy kutya van a közelben, megdobálhatod vele. Már anno is csak a nyűg volt vele.. üdv! proli007
Üdv
Ez 2db tirisztor egy tokban és 1400V-os/80A-es. |
Bejelentkezés
Hirdetés |