Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   77 / 440
(#) Kacsavadasz válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /

Én már 3 hete várok rájuk, nem tudom mit csinálnak. Múlt héten írtak, hogy jövő héten küldik, de semmi. Jobb lett volna olyan helyről rendelnem, ahol le is küldik időben. Inkább fizetek többet megbízhatóbb cégnek csak ne kelljen várnom hetekig. SOS-től 3 nap alatt megkaptam. Az sem kevés, de legalább itt van.
(#) nagy hoho válasza Kacsavadasz hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /

Helló ! Én a RET.hu-tól rendelek ha délelőtt megrendelem másnap délelőtt megjön. Kevesebb mint 24 óra alatt Szegedről ! És telefonon jobb rendelni mert ha valami nincs akkor rögtön segítenek helyettesítőt találni .
(#) Norberto válasza Kacsavadasz hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /

Ha így folytatják eme remek ""üzletpolitikájukat"" CC-ék, lehet, nemsokára bezárhat a bótjuk'... jó úton haladnak ezirányba.
(#) Scanmen válasza HA3GX hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /

Szia!

Nézd meg itt vagy itt.

Üdv.
Scanmen
(#) szamóca hozzászólása Ápr 16, 2009 /

Üdvözlet!
Szükségem lenne egy kisméretű panelműszerre, ami AC 15-20A méréshatárral rendelkezik. Lehetőleg beépített sönttel, de ha csak áramváltós kivitelben tudnátok,végső soron az is elfogadható lenne. A kijelzés lehet LED , LCD, Deprez, mindegy csak kis beépítési mélységgel rendelkezzen.
Köszi.
(#) SzervízMacska válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Hirtelen ezt találtam. Ha nagyobb hely is van, 25A-ig válogathatsz náluk analóg műszerekből.
(#) szamóca válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Köszi, még nézelődök, hátha van digit kijelzősbe is.
Üdv.
(#) kobold hozzászólása Ápr 18, 2009 /

Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a régi rádiókban lévő hangolókondenzátorok kaphatók-e még valahol? Bevallom, nem találtam.
Szeretnék összerakni egy GDO-t, két kondit is kibontottam a vackok közül, de forgás közben jobban sisteregnek, mint a csiszolópapír
(#) kobold válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 18, 2009 /

Köszi, de lehet, hogy vak vagyok, mert náluk sem találtam.
Ehhez a kapcsoláshoz kellene, és nincs kedvem négy különálló trimmert egyszerre tekerhetővé alakítani
(#) mex válasza kobold hozzászólására (») Ápr 18, 2009 /

Esetleg varicap-pal kiváltani?
(#) kobold válasza mex hozzászólására (») Ápr 18, 2009 /

Logikus ötletnek hangzik, de ahhoz már rádiótechnikai segítség kell, rendkívül kezdő vagyok RF-dolgokban. De azért szétnézek a szimulátorokban, ismeri-e valamelyik a laza csatolást...
(#) kobold válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 18, 2009 /

Sajnos nem, távirányítók összeépítéséhez, durva beállításához kellene (PCB-antenna, 433 MHz), ez ahhoz nem elég.
Bár, ha valaki meggyőz, hogy még kevesebb menetszámmal, megfelelő kondival ez elérhető az adott kapcsolással, akkor egyszerűsödik a dolog.
(#) Dadoo hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Sziasztok,

Van tippetek, hogy Miskolcon hol kapható 120x70x35mm körüli műszerdoboz?
(#) NagyKrisz hozzászólása Ápr 22, 2009 /

Üdv,

OLED kijelző 128x64 SH1101a Magyarországon hol merre kapható, rendelhető? Farnell kicsukva.
Kösz
(#) pedrock hozzászólása Ápr 24, 2009 /

Üdv! Hol lehet olyan flexibilis csövet venni amit pl a laptophoz való usb lámpához is használnak. Lényeg, hogy flexibilis és üreges cső legyen.
(#) patexati hozzászólása Máj 10, 2009 /

Sziasztok! Lézernyomtatót szeretnék vásárolni vasalásos nyákkészítéshez és véleményeket szeretnék tőletek milyet érdemes venni mi persze olcsó is és tölthető a toner bent és persze lehet vele nyomtatni "fényes" papírra!
(#) szamóca válasza patexati hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

HP1018;1020;1022
(#) patexati válasza szamóca hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Ilyeneket nem találok mert szerintem régi típúsok!

És ez is tölthető toneres? Mármint kell reset vagy valami okosság a töltéskor?

Én még nem töltöttem tonert, mert beviszem a régit és adnak egy feltöltöttet 5ezerért.
Ez jár bele: HP LaserJet CB435A
Nem értelek? Én csak segíteni próbáltam. :nemtudom:

Köszi a segítséget csak nem tudom pontosan melyik fajta a jó a vasaláshoz azért érdeklődök a beszerzése elött Te milyen papírt használsz a vasalásra ha megkérdezhetem mert azt is kell rendelnem akkor mellé

Én műnyomó papirt használok, de FHM címlappal is sikerült már vasalni.

És az nem ragad bele a tonerbe? Mármint a címlap

Sikamlós a felülete. De etikett papírra is próbáltam. Arra nem sikerült :no:
De ha átnézel a NYÁK-os topikba, ott minden infót megtalálsz.

Ok! Köszi Majd rendelek több féle sikamlós papiruszt próbára :pias:
(#) elektrorudi válasza patexati hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

HP6L.
Régi strapabíró típus. Mostmár kb. 5e-ért lehet venni használtan (www.vatera.hu).
A toner töltése is 5e alatt van.
Névkártya papírra szoktam nyomtatni. Ez A4-es ívekben kapható, bármelyik papírboltban.
(#) stefo hozzászólása Máj 11, 2009 /

Sziasztok!
Keresem a képen látható (vagy hasonló) szorítós hangszóró csatlakozót . Ha valaki tud forgalmazót, vagy üzletet ahol kapható, kérem írja meg!
Köszönöm!
Stefo

DSC01502.JPG

(#) lallerGS hozzászólása Máj 11, 2009 /

Sziasztok!

Nokia 6310i-hez keresek rossz akkumulatort (pl.: BLS-2), mert a keszuleket mindenfele ganyolas nelkul szeretnem akku nelkul mukodtetni es ehhez kell az akku tokja.

Koszonom!
Laller

PS.: Bocs' az ekezetek hianya miatt!
(#) ha1us hozzászólása Máj 11, 2009 /

MAX293 IC... sehol nincs kishazánkban?
Tud valaki egyetlen példányt?
Következő: »»   77 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem