Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Én aztán olyan vagyok aki átkötözget
NEM! ismétlem NEMM! Ne gondoljunk minygárt a legrosszabbra A ház mellett egy Katonai Felderítő Hivatal van,és ez a helység hozzá tartozott,ez volt a konyha raktára Mivel ez a rész felesleges volt nekik,odaadták a háznak. Ennek mi egy kisebb részét takarítószertárnak használjuk,a közepét meg megkaparintottam én műhelynek Azt elfelejtettem mondani:Az áram az úgymaradt,még mindíg a hivataltol jön,észre sem veszik És addig jó amig úgymarad Müszi! Ha a szomszédban laksz,áthúzok neked is egy kábeld :hide:
Mondhatni hogy igen
Csak nem én kötöttem át...hanem ígyhagyták Idézet: „...Ha a szomszédban laksz,áthúzok neked is egy kábeld...” Hát, mire ide érne 300km-ről, akkor nekem már nem jutna semmi, csak max, egy sövet fűthetnék róla
Szerencse fia!! Azonnal felcsapnék töltő állomásnak elektromos autókhoz .
Sőt, szereznék egy hatalmas bojlert, telenyomnám fűtőszállal és kötném is össze a radiátorokkal. Ingyen fűtés. Persze én nem mondtam semmit. Csak fantáziálgatok.
Jó ötlet
Van még hely,azt nem mondtam hogy nem elég magas a helység És még valami vízcsövek is vannak És még 1 fázis szabadon is maradt
Amúgy láttam a pincés műhelyedet!
Kafaa! Először csak nézegettem a képeket,nem is néztem ki küldte,aztán megláttam azt a kis dobozt a falon...rögtön tudtam hogy rólad van szó Kb. nekem is pince szinten lesz a műhelykém 1,5x1,5m KB(még nem mértem meg),de remélem elleszek vele Nemtudom mit tegyek be...szerintem elég kicsi:'(
Válaszom erre.
Ezek már nagyon jó kis esztergák, de a maró feltéttel maximum nútot, meg lapolásokat lehet marni a megesztergált tengelyre... Egy 400*200-as előlapot már nem fogsz ezen se körbemarni, se kis ablakokat az esetleges LCD kijelzőknek. de még egy 5*3cm-es darabon sem. Ugyanis nincs rendes munkaasztala.
Jaja... Ezek a gépek olyanok mint a kombinált fogó. Sokmindenre lehet használni, de semmire sem jó igazán.
De ettől még nagyon szivesen lennék a tulajdonosa egy ilyen fúró-maró feltéttel ellátott kis gépnek. Eszembe jutott, annakidején az sk asztali fúrógépem 6-os tengelyébe a volt NDK-beli barkácsesztergám közreműködésével martam 40mm hosszban 2mm széles, és ugyanolyan mély nútot. A marót befogtam a tokmányba, a tengelyt pedig a késtartóba....
Ezek bár nem az enyémek de használni azt szoktam őket ! Gépek
Na ez mát övön aluli volt! Irigyellek érte!
Azért is, meg azért is amit köbzoli említ, meg azért a szép nagy kék síkköszörűért is. Meg a védőgázas hegesztőért, a tengelyköszörűért, a szalagfűrészért, a ... Tényleg, szikramaró nincs, vagy csak én nem vettem észre?
Ha a Zoli a plazmavágóra gondolt akkor az sajnos nincs ! Amit esetleg annak néztetek az az
Idézet: De viszont nem szikra maró , hanem szikraforgácsoló! /mitsubishi/ Az a szépnagy kék síkköszörű az még szinte alig 2 éves és Szlovák gyártmány ! Nos rátapintottál a lényegre „Tényleg, szikramaró nincs,” Idézet: Ez aztán amivel lehet a doboz anyagait össze olvasztani . / AVI / „védőgázas hegesztőért,”
Jaj! Szikraforgácsoló! Látszik, hogy nem gyakorlom a szakmám, felejt az ember.
Üdv!
Lassan költözök én is az új műhelyembe. Eddig ilyen lett. Még tervbe van véve 2 db alkatrészszekrény beszerzése. Képek
Szia : Jerlentkezz ki a picasaból mert így senki sem fogja tudni megnézni a képeket !
Da ha már itt vagyok akkor én is megmutatom a mai nap hogy néz ki a kis barkács műhelyem ! Az elmult sok hétben nagyon sok mindent kiszelektáltam ? már annyira voltam a hogy az ajtón sem lehetett bemenni ! ITT Lehet több képet is látni !
Próbád az én linkemet ? A tiéd továbbra sem megy ! Pedig kiváncsivá tettél a műhelyeddel kapcsolatban ?
Próbáltam a tied és az én linkem is, nálam mindkettő működik.
Esetleg Így megadva lehet, hogy jobb? Képek
Berakom fájlmellékletként hátha így jó.
Sziasztok! Végre eljutottam oda, hogy kibővítsem a szerszámkészletem. Abban kérek segítséget, hogy melyik márka éri meg az árát. Tudom mindenki esküszik valamire, de azért nyilván van pár márka amit érdemes megvenni, és van amit nem. Amiket eddig nézegettem: YATO, C.K, KITO, FORTUM, EXTOL.
szia!
Nekem YATO a torx és az imbuszkulcsom de én nem panaszkodom rá.(ja és a torx közepe ki van furva)
Véleményem szerint ezeket a csomagküldős, és barkácsáruházi "márkákat" el kell felejteni, kivéve, ha arra kell, hogy mutogasd, milyen sok van belőle. Ma már ez sem teljesen igaz, hiszen a tecso is szerszám-áron sózza rád a bóvlit. A komoly márkákat mindenki ismeri. Meglepő módon egy feltörekvő kínai márkát szeretnék a figyelmedbe ajánlani: KingTony. Tűrhető áron használható SZERSZÁMOKAT kínálnak. Ezt már több munkahelyen kipróbáltam.
Üdv.: SzervízMacska |
Bejelentkezés
Hirdetés |