Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   553 / 3607
(#) Action2K hozzászólása Jún 3, 2009 /

Én elköszönök mára, mindenkinek jó fórumozást, utána jó pihenést.
Sziasztok! :wave:
(#) zoly15 hozzászólása Jún 4, 2009 /

Szép reggelt mindenkinek!
Gondoltam beköszönök, mielőtt megyek a suliba
Megjegyezném, hogy nem szándékosan keltem már most fel
Most a HE-n "csak" 51-en vagyunk
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Én nem megyek most suliba
Holnapra kész kel llennie a vezetéknélküli gyertyának, és a poháros viasszal még bajlódni kell, közbejött egy kis probléma...
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Egy képernyőre mint tudjuk akármekkora összeg kiírható. Nem is kell hozzá semmi különös dolog. Valószínűleg pont ez a baja ma a gazdaságnak.
(#) llaci56 hozzászólása Jún 4, 2009 /

Hozzászólást segítőnek jelöl...
Ez mi?
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 4, 2009 / 1

Fontos emailt freemail-en nem kell várni. A free dolgok akár működhetnek is, de nem számonkérhetők.
Nem régen küldtem szét több száz levelet, melyben szerepelt egy link, - az illetőknek ezt kellett letölteni. Több freemail-es címről jelezték, hogy nem tudják megnyitni a linkelt oldalt. A visszaküldött link MEG VOLT MÁSÍTVA! Elolvasva hibátlan volt, de rákattintva más címet tett be a címsorba. (Egy karakter hibázott!)
Kizárólag a freemail-es címeken fordult elő a hiba!
(Természetesen mindenkinek ugyanazt a linket küldtem!)
(#) llaci56 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Szabi!

A tárcsa alatt van egy kis műanyag alátét, ami a jelnetéktelen kinézete ellenére NAGYON FONTOS! Mindenképpen vágj újat egy műanyag flakonból, mert az fékezi rántáskor a tárcsát, hogy a körmök ki tudjanak ugrani! Ha az nem jó, nem működik.
(#) poros válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Sikerült már ,vagy még kell a segitség?
(#) beton cipő hozzászólása Jún 4, 2009 /

Tegnap sikeresen megkaptam az aláírást az egyik tantárgyból így mehetek vizsgázni. És holnap viszga! De mondjuk szombat óta tanulok rá, szóval hátha sikerülni fog. Minden esetre nagyon félek... No továbi szép napot és jó forrasztgatást
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Kösz! Elkerülte a figyelmemet.
(#) Szebence hozzászólása Jún 4, 2009 /

Sziasztok!

Segítsetek rajtam... Olyan problémám támadt, hogy em tudok bejelentkezni youtube-ra... Illetve a bejelentkezés megy, de már kaptam 3 levelet, de nem mutatja, tehát gondolom cahce-ből tölti be...
Nagy nehezen sikerült egysze bejelentkeznem, hogy mutatta, hogy olvasatlan leveleim vannak stb, de akámilyen hivatkozásra kattintok, akárhova, akkor kidob az oldal és hiába jelentkezem vissza, rámegyek egy bármilyen linkre de megint kidob...
Próbáltam a ctrl+F5 kombinációt, hogy üritse a firefox-om a cahce-et, de maradt ugyanez a probléma...
A cookie-kat is töröltem már (youtube-osat)

Mit tudok tenni?

Szerk.: Most pedig azt csinálja, hogy beírom a felhasználónevem, jelszavam, beléptet az oldalra körülbelül 1-2 másodpercre és egyből visszairányít, hogy jelentkezzek be, tehát egyből ki is dob...
(#) Szebence válasza Szebence hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Amikor kidob, ez jelenik meg, ez a google-s link... Azóta van ilyen problémám, mióta a bejelentkezés így a google-n keresztül vagy nem tudom hogy megy. De először mindig a youtube.com-os címen próbálok meg bejelentkezni...Bővebben: Link
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Szerintem azért van, mert "javítják" a YouTube-ot, tegnap is ezért szórakozott. Valóban elég idegesítő tud lenni. A sok kókányoló Google webprogramozó nem tudja normálisan csinálni... Már egyre jobban utálom őket.
(#) Szebence válasza zenetom hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Nálam ez a probléma már hetekkel ezelőtt jelentkezett.
Most kértem egy jelszóemlékeztetőt. A mail-t meg is kaptam, rákattintottam a benne lévő linkre, bejöt a youtube, hogy írjam be az új jelszavamat és erősítsem meg. Rendben, megtettem, erre bedobott egy Authorization Error-t... Ezután kérte, hogy adjam meg a felhasználónevem és a kapta (vagy milyen biztonsági kódot) megtörtént... ismét Authorization Error... Az utóbbi lépés megismételtem méggyszer, ere a következőt írta:
Authorization Error
Email Sent
Instructions for resetting your password have been emailed to you.
A levelet valóban megkaptam (már megint) nem sikerült most se a jelszócsere és kezdődött minden újra...
Nagyon bosszantó... (egy haverom gépéről gond nélkül be tudtam jelentkezni kb 1 hete)
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Hát erre nem tudok mit mondani...
(#) bankimajki hozzászólása Jún 4, 2009 /

Ez jó, én meg letudtam az összes vizsgám , a digitem 4-es lett, bár még az elektrót lehet kijavítom, azt nagyon elrontottam 2es lett
(#) Norberto hozzászólása Jún 4, 2009 /

Azoktól érdeklődnék, akik gyakran használnak netezéshez USB csatolófelületű WLAN adaptert. Szeretnék információkat kapni néhány jobb márkáról...

A Linksys nálam leszerepelt ebben az USB-s esetben (a router-ei viszont változatlanul jók), ezt a márkát lehetőleg ne ajánljátok.

És még egyszer szeretném külön kérni, csak valódi tapasztalatok érdekelnek! Hosszútávú tapasztalatoknak örülnék a legjobban...

Pl. mennyire jó a vétel és adás "minősége", mennyire érzékeny a hálózatok érzékelését illetően, mennyi probléma van/volt vele (esetleg semmi), szokott-e magától lecsatlakozgatni ("kedvétől", időjárástól, stb-től függően), szóval hasonló tapasztalatok érdekelnének.
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Nem használtam sokat WLAN adaptert, csak pár hetet/hónapot, de az előző cég ahol dolgoztam ott csak
D-Link -et használtunk. Szóval mindent aminek köze volt a hálózathoz D-Link eszközökkel illesztettünk.
(gondolom, hogy jól működnek mert soha nem volt panasz rájuk)

(a Linksys a Cisco-nak egy olcsóbbik változata)

Ha márka szerinti sorrendet állítanék akkor azt mondanám, hogy: Cisco, Linksys, D-Link...
(#) maTaKee hozzászólása Jún 4, 2009 /

Üdv!
A mai nap folyamán ki kellett volna cserélnem egy falban futó kábelt, de sajnos elakadtam. A régi kábelt sikeresen kihúztam a falban futó csőből és utána jutott eszembe, hogy azzal simán be lehetett volna húzni az új kábelt Most viszont valamiért az új kábel elakad félúton, nincsen erre valamelyikőtöknek valami megoldása? Már kishíjján idegösszeomlást kaptam tőle...
Szerintem egy jártas villanyszerelőnek tuti lesz valami megoldása erre

Vagy nem...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 4, 2009 /

Üdv indenkinek!

Enézve a szavazó boxot, egyik sem illene rám.

Plédának okáért érdekelt avideokészítés dolog, de a munka a szabadidőmet / energiámat elviszi, a hétvége meg az energia visszanyerésére, és mindennapos munkákra szállt el. Szóval inkább a Technikai okokat jelölöm be, de ha lett volna egy olyan válaszhatóság, hogy:
Idézet:
„munka miatt nem tudtam e pályázatnak eleget tenni”
-akkor azt jelöltem volna.

Mindenkinek szép estét, és fórumozgatást.
(#) Szárnyas válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Esetleg ha behúzószalaggal is nehezen menne, meg lehet ilyenkor kenni kenőszappannal, nálam ez segíteni szokott.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Közöttük vagy Köbzoli?!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 4, 2009 /

Amúgy mit jelent ez a "fölfelé törött új", hogy "elfogadásnak jelöl" ?

Már junius 7. -e van? Jajj akkor gyorsan átállítom a renszeridőt!
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 4, 2009 /

Ma kaptam egy kissé defektes műszeregységet az autóba. Kicsit el volt szakadva hátul a fóliája. Ezt megcsináltam, kicseréltem a háttérvilágítását zöldre és nagynehezen belepasszíroztam a régi óra helyére. A régi csak sima óra volt, ebbe van fordulatszám mérő is. Ez sokkal jobban tetszik. :yes: Kép sötétben.
(#) zoz11 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Hello
Én már 3éve egy MSI USB WLAN adaptert használok, a pontos típusa US54SE.
Még anno egy ilyen készletben vettem, amibe volt ez meg a router, akkor kezdtek bejönni ezek a WIFIs cuccok. Azóta már a routert lecseréltem egy SMC re, ugyan olyan jól működik vele.
Kb. 150m2 es a lakás plusz 130 a műhely, egy épületen belül, a router a kettő rész közös falán helyezkedik el ami egy 80cmes kőfal.
A műhelyben és a lakásban nincs olyan pont ahol nem lenne hálózat.
A sebesség, 54mbps alá soha nem ment eddig akármilyen idő is volt, az XP a jelerőségre mindenhol jót ír ki.
Egyszer átvittem a szomszédba ami kb. 60-70méterre van a routertől, tegyük hozzá hogy ott is 80cm kőfalak vannak, ott már nem volt ilyen jó, de viszont netezni gond nélkül lehetett.

Elég sok félét hoztam már azóta, mivel van egy kis számtek boltunk is, de még ilyet azóta se sikerült hozni, aminek ilyen jó volt a jele. 10-15félét tuti hogy már leteszteltem.

Ja, és még olyan nem volt hogy megszakadt volna vagy valami.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Értem köszi a segítséget!

Jó éjsazkát mindenkinek, mára megyek aludni.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Vagy az Órarugó-gerincű felpattanó.
(#) bankimajki hozzászólása Jún 5, 2009 /

Van itt még valaki, vagy csak egyedül én szedek itt béres cseppet
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 5, 2009 /

Ez a vaólságban is csak ennyire látszik? Mert akkor még csiszolni kell rajta. Vagy csak a kép ilyen sötét?
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 5, 2009 /

Unokatestvéremnél gyermekáldás volt (nagy az öröm), és most 3 hónap körüli aranyos kiegyensúlyozott baba. Videót küldtek a kis trónörökösről, ahol a boldog papa rendhagyó módon meséli a kisgyereknek a Piroska és a farkast: "Piroska eltévedt az erdőben, mert nem voltak turistajelzések felfestve..." fetrengtem... A kis lurkónak is tetszett, mert vigyorgott
Következő: »»   553 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem