Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   562 / 3611
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Idézet:
„Ha pl indiában is ugyanazokat a panelházakat, meg villamosokat, meg embereket látnám, s nem az érdekes házaikat, nemzetiségi öltözéküket, no meg az elefántjaikat, s azokat a népszokásokat...”

Végülis érdekes a téma, de ettől függetlenül a közlekedési morál, illetve viselkedés az nem tartozik szervesen egy kultúrához vagy népszokáshoz, szóval nem egészen egy kalap alá vehető szerintem ez a 2 dolog (kultúra, népszokás <-> vezetési stílus).

Ahogy említettem, ez abszolut agyi fejlettség (és talán nevelés) kérdése. Ugyanúgy, ahogy román autósok között is biztos van nem egy példa jó vezetőre, ugyanúgy el tudom lazán, bármelyik pillanatban képzelni, hogy van nagyon rosszul vezető angol vagy német sofőr is.

Amúgy kösz a gratulációkat!
(#) Istike88 hozzászólása Jún 11, 2009 /

Rég írtam már a fórumba, és az OFF topikot szemeltem ki.

Annyira boldog vagyok, hogy ide is be kell írnom:
Le vizsgáztam, és megvan életem első szakmája! Hurrá van nagyon!
(#) Norberto válasza Istike88 hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Na, akkor én is gratulálhatok végre valakinek, eddig nekem gratuláltak!

:pias:
(#) Istike88 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Én se maradhatok ki a sorból, (még csak most olvastam vissza) Gratulálok!
(#) Norberto hozzászólása Jún 11, 2009 /

Úúú... most nézem csak, meglett a 6000 hozzászólásom, már el is hagytam vagy 11-gyel.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Amint írtam is, az a lényeg, hogy ne általánosítsunk.

Hogy én is mondjak egy jó hírt mára. Említettem a napokban egy Vaterás esetemről. Bővebben: Link
Nos, leveleztünk, alkudoztam, s azt is megvettem amit tévedésből küldött, persze azt majd féláron. Végeredmény: Lett két Orion - Vezetékes "rádió"-m. Ilyen. Este majd teszek fel róluk képeket a megfelelő topikban.
(#) klemo86 hozzászólása Jún 11, 2009 /

A villámokról még annyit, hogy 2utcával lejjebb pár éve egy házba direktbe csapott a villám, ledurrogtak a csempék is a falról, meg egy kicsit leégett a teteje...
Az összes falubéli a csodájára járt, mert van pár magasabb rész is a faluban, meg 2 templom, és egy viszonylag mély fekvésű területen volt a ház...
(a mesének - ami igaz - vége, aludjatok jól, álmodjatok szépeket!)
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 11, 2009 /

Úgy látom lett egy kis "vita" a hozzászólásomból. Nem általánosítani akartam, csak náluk valahogy nem büntetik a szabálysértőket és ezért a legtöbben nem foglalkoznak ott kint a szabályokkal. Ez az oka, hogy aki ide jön az itt sem fog foglalkozni vele, úgy mint kint. És ez a baj, hogy ott náluk nincsenek elég szigorú szabályok és nem büntetik keményebben az autósokat. :yes: Ezt nem egy embertől hallottam.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

A-A, Nem adom ám olyan könnyen. Eredetileg csak a kicsinyke gyűjteményem akartam eme szép darabkával kibővíteni, de így, hogy már van kettő, szép kis sztereo nosztalgia "HiFi"-t állíthatok belőle össze. két PCL86-os, kimenőnek ott a benne lévő trafóka... No de nem OFF-olok tovább.
(#) Georgee hozzászólása Jún 11, 2009 /

Hali srácok! Unokatesómnak ma van a születésnapja, és szeretnék a borosüvegre gravírozni, valami elmebeteg szöveget, valaki tud benne segíteni? Bármilyen hülyeség jöhet.
(#) Action2K hozzászólása Jún 11, 2009 /

Ki is emlegette a villámokat? Ördögöt a falra meg ilyenek?
Nálunk már több mint fél órája villámlik egyfolytában.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Gravírozd rá fejjel lefelé, hogy: Ugye így nem húznád ki belőle a dugót?
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Idézet:
„Ki is emlegette a villámokat?”
Nem tudom
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

ott az a fűnyíró távirányítós?
Gondolom a feszkót rádiójelekkel kapja
Amúgy, itt is akart volna esni úgy mint tegnap.. nagy dörgés stb szél aztán 15 csepp eső majd továbbállt :yes:

És mégis ki vitte ki?
Mézga Géza?

Nem, én már biztosra merem állítani hogy mafia volt az
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 11, 2009 /

Szevasztok!

Anyám mekkora viharhullám ment itt keresztül, de komáromot elkerülte. Viszont amikor Jöttem haza a kollégámmal kocsival, akkor azt tapasztaltauk, amikor keresztül hajtottunk Tatán, hogy egy jó pár közlekedési lámpa nem ment, ekkor még nem sejtettünk semmit. Majd próbáltunk Füzitő felé menni a Nazsályi úton, és ez egy kicsit nehéz volt. A porbléma ott kezdődőtt, hogy alacsonyan űl a kasznija az autónak és ezért gyorsan nem haladhattunk. Na most akkora felhőszakadás volt hogy többszázméteres, vizfolyások lettek , és pár centi kavics,- sár,- törmelékkupacokat hordott rá az útra.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Ez szép...
No azt hiszem én megyek a PC védelme érdekében, mert csörömpöl megint az ég
(#) sprofan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Az szép, adácson viszont tornádó volt, itt nálunk meg (kb 15km)szerencsére csak egy kis szép tuba.
Tuba
Adács
Ez az egész leírásba, 17:35-től nézd
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Annyit mondok, hogy ez mind semmi amit flefényképeztem, mert későn jutott eszembe.
Korábban 160 -al szántottunk itt végig, mert a kollégám a rallypályán érzi magát, de most 20 -szal cammogtunk.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Rally
Itt meg erősen sötétedik..
(#) _ampervadasz_ válasza sprofan hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Ott vagyok én is!
Idézet:
„Felhőszakadás tatán”
, ez igazolja amit láttam.
(#) mark.budai hozzászólása Jún 11, 2009 /

Nálunk is volt olyan eső, jég, hogy porzott tőle az út . Tartott egy jó negyed óráig.
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

19:30 itt már éjszakai sötétség, remélem, holnap tiszta idő lessz, mert nincs kedvem viharsátorozni
(#) zolee1209 hozzászólása Jún 11, 2009 /

Tegnap sikeresen felraktam a Windows7-et! :yes:
Azt írják, hogy 1GHz-es procit és 1GB memóriát kér, ebből nekem csak a proci teljesül 2,64GHz-cel, mert a memóriám csak 512MB. Ebből 300-at fel is emészt kapásból, de működik. Egyenlőre meg vagyok elégedve! "Dizájnilag" jobb az XP-nél, egy-két apró eltérés van Pistához képest, gyorsasága nálam "szemre" azonos az XP-vel. Remélem az egy év végéig nem lesz vele gond...
(#) titi válasza Action2K hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Hali!
...
Idézet:
„egy szekrényben álló, sokéves, sokputtonyos Tokai aszú kíséretében”
...
Ha már sok éve áll ott, és nem fekszik, akkor lehet jobban jársz, ha meghagyod dísznek.
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Csak összejött a telepítés? Végül hogy sikerült felrakni?
(#) titi hozzászólása Jún 11, 2009 /

Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, ha nem tudom elküldeni az üzenetemet?

Pontosabban arról van szó, hogy nálam van az öcsém laptopja (újratelepítés céljából, amivel már végeztem) és arról benéztem ide, majd akartam írni egy választ (ezt az imént megtettem a sajátomról), de nem volt hajlandó elküldeni, hiába kattintottam a küldés gombra. Azt írta, hiba az oldalon.
Egyébként Nod32 van fent, ill. a win saját tűzfala.
Vajon mi lehet az ok?
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 11, 2009 /

Kiírattam egy ismerősömmel azt a DVD-t, amit én kaptam... Azt sem akarta beolvasni, csak egy fél óra után ismerte fel a tartalmát! Amikor ezt megelégeltem, fogtam az ablaktisztítót, ráfújtam a lemezre, majd finom papírral megtöröltem. Ezután beolvasta! És feltelepítettem...
(#) sándor hozzászólása Jún 11, 2009 /

Sziasztok! mivel off topik, fel merem tenni a kérdést...:milyen tapasztalat van az XP sp3-ról?
Következő: »»   562 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem