Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Mert Murpfy meg mondta ,hogy "ami elromolhat az el is romlik"
Köszönöm az elismerést . Egyébként több fórum társunk keze munkája is benne van : köbzoli a trafót csinálta, Alkotó tervei alapján készült a panel méter és proli007 segít a uA mérőt elkészíteni. Ez úton is köszönöm a segítségüket.
Mindig csodáltam azokat az embereket akik vasút modellezéssel foglalkoznak. A tv és a hegesztés egyedül álló ötlet. A jelzőket nézve a harmadiknál már nem tudtam ,hogy ki kivel van. Te a vasútnál dolgoztál? Én képtelen lennék meg jegyezni, hogy melyik jelző milyen jelző, pedig vasútgépészeti technikumot végeztem. Igaz ha valami újat kell megjegyeznem akkor valami régit el kell felejtenem. Minden elismerésem a Tiéd.
Köszönöm az elismerést ,de be kell vallanom fogalmam sincs a jelzők mikéntjéről
Le kellett modellezni és sikerült ,de nem tudom mit mutatnak
Ha kell, szívesen segítek a jelzők-jelzések értelmezésében.
Köszönettel ,már többen megpróbálták ,de "egyik fülemen be....." ....
Egyenlőre csak gyártom
Sziasztok! A minap megvalósítottam régi elképzelesemet, miszerint a SB X-Fi Titanium kártyám előlapi kivezetését beüzemeltem.
A problémát az okozta, hogy a házamon a gyári front panel nem HD-s hanem ac97-es. Ha valakit érdekel, szívesen leírom, hogyan oldottam meg az átalakítást.
Sziasztok: A hétvégén épitettem egy RIAA korrektort ! Egy csöppet bátor voltam olyan szabadosra terveztem a dobozkáját ? Féltem hogy gond lessz vele ? már mint brumm vagy hasonlók ! Viszont a beüzemelés után kiderült hogy semmi aggodalomra nincs ok .Tökéletesen megy az első bekapcsra és ami a lényeg , eggyáltalán nincs semmi brumm !Tehát marad ez a nyitott doboz legalább csak bele lehet kukkantani hogy mennyi az annyi ! Egyébként csupén csak egy TL074 -es a lelke .ITT látható az építésről több fotó.
Igazán remekbe szabott doboz ez, CIROKL! Te nagyon profi vagy a doboz készítésben. Tegyél az elejére, a panel fölé egy víztiszta plexit, ha szabad ilyen dizájn ötletet adni.
Kössz szépen ! gyakorlatilag az eredeti elképzelésem az igazából Üveg ? az nem karistolódik lásd a DoZ -om nál ! Már folyamatban van holnap fölkerül a panel fölé az a cafatnyi kis üveg lapocska .
Ismét le a kalappal!
Helló ! Nagyon rendes vagy most végeztem túravezető szakon, úgy hogy a mozdonyvezetőit kihagynám ha lehet.
Értem akkor Te nem modellezel ha nem tartozékokat gyártasz. Az sem lebecsülendő.
Bocs Frankye ! Azt hittem nekem írtad. Ez már a vég kezdete.
Valamilyen szinten modellezek ,csak a jelzőket nem tudom
Asztalom készülőben ....
Szép. De mennyire zsebtelefon-beleciripelés-álló?
No probléma !semmire sem érzékeny az aranyos ! egy nem szokványos korrektor ez valójában passziv korektor csak két müv erősítő közé van betéve ! TL074 korrektor
Gratulálok, szép tiszta munkák! Megnéztem a dobozokat és azok is nagyon szép szálcsiszolt dobozkák. Megkérdezhetem, hogy ezeket te csinálod vagy esetleg valaki más csinálja?
Szia :Természetesen mind saját készítésű !
Nem, de szívesen segítek Neked is... (Ha esetleg később mégis szeretnél túrán kívül mást is vezetni. )
Nagyon igényes munkák Akkor így már rákérdeznék, hogy mivel hegeszted össze a lapokat (mert ez ha jól látom alumínium, és ha jól tudom azt valahogy másként kell hegeszteni, mint az acélt...)
Üdv! Argonnal egészen jó eredményt lehet elérni.
Na Hogy is kezdjem
Kész az új erősítőm ami 2x15-wattra képes ledes hangerővel és ledes kivezérlésjelzővel-a hangerővel meggyült a bajom de kész van ..
Hűű
Honnan vetted az ötletet a jackley közbetételes hangerőszabályzóhoz?
Hobbielektronikás ujságokból meg netről.. de kifogott rajtam rendesen..
Jó kis munka. De a káosz kábelezésen lehetne javítani. Igaz,hogy azt csak te látod, de a tudat,hogy olyan?
csak így lehett megoldani mert a hely is kevés.. :yes:
Szia :Ez nem alu eggyik sem ! Amit a képeken láthatsz az mindd 2mm -es INOX anyag . Ezek természetesen csak a saját anyagukal vannak öszeolvasztva semmi hozag anyag nélkül !Ezzel a masinával követem el ezeket a bűnöket !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |