Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Mert Murpfy meg mondta ,hogy "ami elromolhat az el is romlik"
Köszönöm az elismerést . Egyébként több fórum társunk keze munkája is benne van : köbzoli a trafót csinálta, Alkotó tervei alapján készült a panel méter és proli007 segít a uA mérőt elkészíteni. Ez úton is köszönöm a segítségüket.
Mindig csodáltam azokat az embereket akik vasút modellezéssel foglalkoznak. A tv és a hegesztés egyedül álló ötlet. A jelzőket nézve a harmadiknál már nem tudtam ,hogy ki kivel van. Te a vasútnál dolgoztál? Én képtelen lennék meg jegyezni, hogy melyik jelző milyen jelző, pedig vasútgépészeti technikumot végeztem. Igaz ha valami újat kell megjegyeznem akkor valami régit el kell felejtenem. Minden elismerésem a Tiéd.
Köszönöm az elismerést ,de be kell vallanom fogalmam sincs a jelzők mikéntjéről
![]() Le kellett modellezni és sikerült ,de nem tudom mit mutatnak ![]()
Ha kell, szívesen segítek a jelzők-jelzések értelmezésében.
![]()
Köszönettel ,már többen megpróbálták ,de "egyik fülemen be....." ....
Egyenlőre csak gyártom ![]()
Sziasztok! A minap megvalósítottam régi elképzelesemet, miszerint a SB X-Fi Titanium kártyám előlapi kivezetését beüzemeltem.
A problémát az okozta, hogy a házamon a gyári front panel nem HD-s hanem ac97-es. Ha valakit érdekel, szívesen leírom, hogyan oldottam meg az átalakítást. ![]()
Sziasztok: A hétvégén épitettem egy RIAA korrektort ! Egy csöppet bátor voltam olyan szabadosra terveztem a dobozkáját ? Féltem hogy gond lessz vele ? már mint brumm vagy hasonlók ! Viszont a beüzemelés után kiderült hogy semmi aggodalomra nincs ok .Tökéletesen megy az első bekapcsra és ami a lényeg , eggyáltalán nincs semmi brumm !Tehát marad ez a nyitott doboz legalább csak bele lehet kukkantani hogy mennyi az annyi ! Egyébként csupén csak egy TL074 -es a lelke .ITT látható az építésről több fotó.
![]()
Igazán remekbe szabott doboz ez, CIROKL! Te nagyon profi vagy a doboz készítésben. Tegyél az elejére, a panel fölé egy víztiszta plexit, ha szabad ilyen dizájn ötletet adni.
![]()
Kössz szépen ! gyakorlatilag az eredeti elképzelésem az igazából Üveg ? az nem karistolódik lásd a DoZ -om nál ! Már folyamatban van holnap fölkerül a panel fölé az a cafatnyi kis üveg lapocska .
![]()
Ismét le a kalappal!
![]()
Helló ! Nagyon rendes vagy most végeztem túravezető szakon, úgy hogy a mozdonyvezetőit kihagynám ha lehet.
Értem akkor Te nem modellezel ha nem tartozékokat gyártasz. Az sem lebecsülendő.
Bocs Frankye ! Azt hittem nekem írtad. Ez már a vég kezdete.
Valamilyen szinten modellezek ,csak a jelzőket nem tudom
![]() Asztalom készülőben ....
Szép. De mennyire zsebtelefon-beleciripelés-álló?
![]()
No probléma !semmire sem érzékeny az aranyos ! egy nem szokványos korrektor ez valójában passziv korektor csak két müv erősítő közé van betéve !
![]()
Gratulálok, szép tiszta munkák! Megnéztem a dobozokat és azok is nagyon szép szálcsiszolt dobozkák. Megkérdezhetem, hogy ezeket te csinálod vagy esetleg valaki más csinálja?
Szia :Természetesen mind saját készítésű !
![]()
Nem, de szívesen segítek Neked is...
![]() ![]()
Nagyon igényes munkák
![]()
Üdv! Argonnal egészen jó eredményt lehet elérni.
![]()
Na Hogy is kezdjem
![]() Kész az új erősítőm ami 2x15-wattra képes ledes hangerővel és ledes kivezérlésjelzővel-a hangerővel meggyült a bajom de kész van ..
Hűű
![]() Honnan vetted az ötletet a jackley közbetételes hangerőszabályzóhoz?
Hobbielektronikás ujságokból meg netről..
![]() ![]()
Jó kis munka.
![]()
csak így lehett megoldani mert a hely is kevés.. :yes:
Szia :Ez nem alu eggyik sem ! Amit a képeken láthatsz az mindd 2mm -es INOX anyag . Ezek természetesen csak a saját anyagukal vannak öszeolvasztva semmi hozag anyag nélkül !Ezzel a masinával követem el ezeket a bűnöket !
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |