Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   572 / 3610
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Hát nem egy mai darab az a winyó. Én most telepítem az XP-t az új szerzeményű gépemre. Leírtom a win98-at róla, mert még használni sem tudom. Ebben egy Quantum Fireball 20 gigás van, de úgy kerreg, mint 30 újabb winyó összesen. Nem baj jó az, csak menjen.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Nekem is van egy 286/386 -os szerver házból kettő darab merevlemez, amit már szétbontottam, hogy a sok kis meghajtó tranzisztort kitudjam termelni, meg a lágyinditó relét. Annk olyan volt a hangja beszerelve, mint a Budapesti mertónak, csak ez egy kicsit jobban tudott gyorsulni. Hatalmasak voltak, és vaskos sulyúk volt. Nehezebben lehet vele dobálózni, mint a térkővel, de megtette a hatását.
(#) zoly15 hozzászólása Jún 21, 2009 /

készítettem hirtelen felindulásból egy logót amit a nyákaimon szeretnék használni..
Na jó,azért annyira nem volt hirtelen mert betonozás közben agyaltam rajta
Szerintetek milyen lett?

Üdv!

embléma.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Nekem tettszik. Lehet nekem is betonoznom kéne? Action, ha mégis kész lenne a beton a házatok előtt akkor én voltam, Jó?!
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Ha átmelegszik az alkatrész lába akkor igy is jó Maximum megsül az alkatrész is.
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Válasz a betonozásra: Az útbaigazítás az, amikor valakit beletolsz a betonba. Most akkor ki igazítottál útba?

(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

köszönöm!
Majd odacsavarok a pákának had melegedjen át az egész
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Nem tudom hogy van ez, de nekem a jó ötleteim fürdés közben vagy munka közben jönnek meg
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

ez el kellett 3X olvasnom hogy leesen a lényeg

Szerencsés vagy, engem kiakaszt a munkahelyem, és fürdőkád helyett, meg zuhanyzó van.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

No akkor nekem mázlim van, hogy a toaletten születnek a jó ötleteim. Az aránylag nyugodt hely, és szinte mindenhol fellelhető.

Más: Kimegyek a kertbe, szedek egy tál ribizlit.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Akkor én nagyot sz... bele mindenbe, és a kollégám fejét képzelem a WC -be. Ekkor én teljesen megnyugszok.

Végül is tényleg megtalálható mindenhol: Otthon, Hipermarketekeben, ürhajókon, fáknál, bokroknál, medence, stb. Lényeg ki hogy használja ki az alkalmat.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Ennyire nem szimpatikusak a kolegáid?
Veled sem dolgoznák

Azokból csak kettő van, de pont elég egy alkalomra, mert a végén még eldugulna a WC, és lehetne hívni a hörpintős autót, úgy belejönnék!
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 21, 2009 /

felment az Xp a gépre és így indult el a driver felrakása után. Képek mellékelve.

Nem semmi, ilyen már nállam is fordult elő. Ez akkor akkor fordul elő, amikor egy a videókártyához tartozó driver, vagy WDM nem tud helyesen betöltődni, mert egy, vagy több fájl hiányzik. Ilyen régi gépnél ez előszokott előfordulni, vagy a teljes rendszer összeomlás (kékhalál, vagy feketmáglya ).
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Szerintem a driver lehetett a ludas, mert felraktam egy másikat és azzal már jó lett. Jó kis gép ez. Most így friss XP-vel még elég gyors. Majd ha használatba veszem egyszer rendesen... De az nem a közeljövőben lesz. Meg amúgy is hová tegyem.

Ha egy milliónyi fölösleges szolgáltatást letiltasz, és mindenféle -ennél a gépnél- extra funkciót, akkor gyors is marad. Az én gépem, tudott a hálózaton át is PowerDV$D -vel filmet / zenét lejátszani, továbbá netezésre, és torrent letöltésre is alkalmas, igaz 3 párcig szinte teljesen lefagy, de csak a torrentnél.
(#) mark.budai hozzászólása Jún 21, 2009 /

Action2k, Ampi, Zoly15! Én meg mindjárt hátraesek a székkel a számítógép előtt! Ti aztán...
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Ezért érdemes balesetbiztosítást kötni.
(#) moltam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Hasonlit a PCI 3dfx videokártyás 166 Mhz procis gépemhez.16 bites szin, VGA felbontás. Tegnap megpróbáltam rajta netezni.Egy darabig ment is de 3perc után ujraindult Szerintetek lehetne jobb is a kép ha találnék hozzá drivert?

A biztosítók szerintem nem kötnek erre biztosítást, mert:
1, Az otthoni HE-zés nem minősül üzemi balesetnek.
2, Az üzemi HE-zés, nem tartozik a munkaköri leírásba.
3, A szék gyártója nem vonható felelőségre, mert nem EU előírás a székek HE elleni biztonsági tesztelése.
4, Ha mindez a széken történő, úgynevezett "hintázás" folyamat közepette történt, akkor a gyártó megtagadhatja a kártérítési kérelmet a 'nem rendeltetés szerű használat' jogcímén.
5, Ha a széken történt valamiféle házilagos átalakítás, úgymint: teleszkóp/rugó magasítás, dönthetőségi szög megnövelése, gyári kerekek sportkerekekre történő cseréje, állítható kéz/könyök-támasz magasítás...
Ergo, a HE nem vállal felelősséget a használatából kifolyólag esetlegesen keletkező károkért/sérülésekért.
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

100% Nagyon jó kis kártya az a Voodoo3-as! A régebbi NFS széria (pl a kettes) nagyon hasít rajta, extra effektekkel.
(#) _ampervadasz_ válasza moltam hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Naná! Itt a link a letöltéshez!

Ez a jogi tanácsadás, nagyon tettszett! De biztos van valami kiskapu.

szerk.:
-de ő üzemelt amikor a balset megtörtént.
-a föld gravitációja jóval nagyobb volt mint az előirt érték
-nem arra a padlóra lett műszaki vizsgáztatva a szék, emiatt a rendeltetés szerű használa kizárt, és a felhasználó kártérítésre jogosult. Tehát beperelheti a gyártót, és teljes kártérítésre jogosult.
(#) moltam válasza Action2K hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Az a baj hogy ismertlen 3dfx.Jó hosszú, ki kellet csrélni a procihűtőt mert nem fért el tőle Van rajta egy MX IC és két 3Dfx feliratú IC.Csinálok egy fotót.

Kép007.jpg

- továbbá a vak is látja hegsztő pajzs mögül, hogy a székben, semmilyen beavatkozás nem történt, mert a zárópecsét sértetlen, tehát a fa anyagába behatolás nem történhetett.
-nincsen feltüntetve az hogy a szék semmiylen teszten nem esett át (tehát nem EU kompatibilis), ezért a felhasznáó/ vásárlói megévesztés gyanúja is felnnáll, amiért további jogi következményeket is vonhat magabután

Én mára jól elintéztem magam. Megyek is gyorsan feküdni mert holnap fel sem fogok tudni kelni, olyan fáradt leszek.

Idézet:
„De biztos van valami kiskapu.”
Persze, nem is egy: kiskapu.
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

A nyákon van(nak) valamilyen sorozatszámok?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Mert ... Jaaa!
Következő: »»   572 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem