Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát nem egy mai darab az a winyó.
![]() ![]() ![]() ![]()
Nekem is van egy 286/386 -os szerver házból kettő darab merevlemez, amit már szétbontottam, hogy a sok kis meghajtó tranzisztort kitudjam termelni, meg a lágyinditó relét.
![]() ![]()
készítettem hirtelen felindulásból egy logót amit a nyákaimon szeretnék használni..
Na jó,azért annyira nem volt hirtelen mert betonozás közben agyaltam rajta ![]() Szerintetek milyen lett? Üdv!
Nekem tettszik.
![]() ![]()
Ha átmelegszik az alkatrész lába akkor igy is jó
![]() ![]()
Válasz a betonozásra: Az útbaigazítás az, amikor valakit beletolsz a betonba. Most akkor ki igazítottál útba?
![]()
köszönöm!
Majd odacsavarok a pákának had melegedjen át az egész ![]()
Nem tudom hogy van ez, de nekem a jó ötleteim fürdés közben vagy munka közben jönnek meg
![]()
ez el kellett 3X olvasnom hogy leesen a lényeg
![]()
Szerencsés vagy, engem kiakaszt a munkahelyem, és fürdőkád helyett, meg zuhanyzó van.
![]()
No akkor nekem mázlim van, hogy a toaletten születnek a jó ötleteim. Az aránylag nyugodt hely, és szinte mindenhol fellelhető.
![]() Más: Kimegyek a kertbe, szedek egy tál ribizlit.
Akkor én nagyot sz... bele mindenbe, és a kollégám fejét képzelem a WC -be. Ekkor én teljesen megnyugszok.
![]() Végül is tényleg megtalálható mindenhol: Otthon, Hipermarketekeben, ürhajókon, fáknál, bokroknál, medence, stb. Lényeg ki hogy használja ki az alkalmat. ![]()
Ennyire nem szimpatikusak a kolegáid?
Veled sem dolgoznák ![]()
Azokból csak kettő van, de pont elég egy alkalomra, mert a végén még eldugulna a WC, és lehetne hívni a hörpintős autót, úgy belejönnék!
![]() ![]()
felment az Xp a gépre és így indult el a driver felrakása után. Képek mellékelve.
![]()
Nem semmi, ilyen már nállam is fordult elő. Ez akkor akkor fordul elő, amikor egy a videókártyához tartozó driver, vagy WDM nem tud helyesen betöltődni, mert egy, vagy több fájl hiányzik. Ilyen régi gépnél ez előszokott előfordulni, vagy a teljes rendszer összeomlás (kékhalál, vagy feketmáglya ).
Szerintem a driver lehetett a ludas, mert felraktam egy másikat és azzal már jó lett. Jó kis gép ez. Most így friss XP-vel még elég gyors.
![]() ![]()
Ha egy milliónyi fölösleges szolgáltatást letiltasz, és mindenféle -ennél a gépnél- extra funkciót, akkor gyors is marad. Az én gépem, tudott a hálózaton át is PowerDV$D -vel filmet / zenét lejátszani, továbbá netezésre, és torrent letöltésre is alkalmas, igaz 3 párcig szinte teljesen lefagy, de csak a torrentnél.
Action2k, Ampi, Zoly15! Én meg mindjárt hátraesek a székkel a számítógép előtt! Ti aztán...
Ezért érdemes balesetbiztosítást kötni.
![]()
Hasonlit a PCI 3dfx videokártyás 166 Mhz procis gépemhez.16 bites szin, VGA felbontás.
![]() ![]()
A biztosítók szerintem nem kötnek erre biztosítást, mert:
1, Az otthoni HE-zés nem minősül üzemi balesetnek. 2, Az üzemi HE-zés, nem tartozik a munkaköri leírásba. 3, A szék gyártója nem vonható felelőségre, mert nem EU előírás a székek HE elleni biztonsági tesztelése. 4, Ha mindez a széken történő, úgynevezett "hintázás" folyamat közepette történt, akkor a gyártó megtagadhatja a kártérítési kérelmet a 'nem rendeltetés szerű használat' jogcímén. 5, Ha a széken történt valamiféle házilagos átalakítás, úgymint: teleszkóp/rugó magasítás, dönthetőségi szög megnövelése, gyári kerekek sportkerekekre történő cseréje, állítható kéz/könyök-támasz magasítás... Ergo, a HE nem vállal felelősséget a használatából kifolyólag esetlegesen keletkező károkért/sérülésekért. ![]()
100% Nagyon jó kis kártya az a Voodoo3-as! A régebbi NFS széria (pl a kettes) nagyon hasít rajta, extra effektekkel.
Naná! Itt a link a letöltéshez!
![]()
Ez a jogi tanácsadás, nagyon tettszett!
![]() szerk.: -de ő üzemelt amikor a balset megtörtént. -a föld gravitációja jóval nagyobb volt mint az előirt érték -nem arra a padlóra lett műszaki vizsgáztatva a szék, emiatt a rendeltetés szerű használa kizárt, és a felhasználó kártérítésre jogosult. Tehát beperelheti a gyártót, és teljes kártérítésre jogosult.
Az a baj hogy ismertlen 3dfx.Jó hosszú, ki kellet csrélni a procihűtőt mert nem fért el tőle
![]()
- továbbá a vak is látja hegsztő pajzs mögül, hogy a székben, semmilyen beavatkozás nem történt, mert a zárópecsét sértetlen, tehát a fa anyagába behatolás nem történhetett.
-nincsen feltüntetve az hogy a szék semmiylen teszten nem esett át (tehát nem EU kompatibilis), ezért a felhasznáó/ vásárlói megévesztés gyanúja is felnnáll, amiért további jogi következményeket is vonhat magabután ![]() Én mára jól elintéztem magam. Megyek is gyorsan feküdni mert holnap fel sem fogok tudni kelni, olyan fáradt leszek.
Idézet: Persze, nem is egy: kiskapu. „De biztos van valami kiskapu.”
A nyákon van(nak) valamilyen sorozatszámok?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |