Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na azért olyat nem csinálok, mert akkor miben melegítem a kajámat?
És utána meg majd írhatok a kórházból, mert ólommérgezést kapok? Amíg megmelegedne a pákától, addig éhen halnák. :yes:
Attól függ, kinek mikor kezdődik az éjjszaka
Kisadagtól nem félek, de nagytól már igen. :yes: Mivel ha minden nap azzal melegíteném, akkor minden nap egy kis adag, az egy hét alatt már nagy adaggá gyűlik össze.
Közben meg próbálom magam ébren tartani ordító zenével, mert nekem még ma jelenésem van a suliba bizonyítványosztáson, utána meg bankett. :yes: Érdekes este elé nézek.
Remélem, semmi csalódás nem fog várni a bizonyítvány terén..
Idézet: „Érdekes este elé nézek” Vagy hosszúnak? Meg még ki tudja mindek
Sziasztok!
Tudtok nekem valami olyan weblapot mondani, ahonnan le lehet tölteni "babos könyvet"?
Nagy csalódás nem igazán lesz. Elég jól sikerült minden. Hát igen lehet, hogy hosszú lesz, főleg hogy az idő is rossz, esik, vihar is van.
Ott reggel szakadt az eső, most hazafelé még a nap is sütött majd meg sültem
Most jut eszembe
Ma gyakorlaton, a mesternek kelet egy 5mm es "lemezbe" belevágni olyan 130mm hosszan flexxel 6mm szélességbe.. Ez két korong vastagsága, na jó nem mert középen maradt egy 2-3mm es rész.. Nagyba vágom, egyszer érzem hogy valami ég, nézek szét és a jobb kabátom úja Épp fénnyel háttal voltam parázslott az egész.. Azután már kesztyűbe csináltam :yes: A fene se gondolta hogy begyullad, pedig direkt úgy csináltam hogy ne érjen hozzám e a szikra..
Köszi! Ezeket mind sikerült kitalálnom könnyedén, de régen emlékszem, hogy volt 1-2 ábra, amivel meggyűlt a bajom. Most ilyeneket keresek mert nagyon szigorú egészségügyi teszteknek vetnek majd alá és nem szeretnék egy ilyenen elcsúszni.
Ismét driverre vadászok. Megnéztem az alaplap tipusát is.Elpina 9822.Ha lenne az USB hez driver szerintetek kibirna egy webcamerát?
PI-es? kizárt... Főleg 32 mega RAM-mal.
Intel Pentium MMX.Eredetileg 16 MB volt benne de volt még két szabad slot a négyből és raktam bele még 16 ot
Ilyen van benne.Bővebben: Link
A gépeddel, illetve annak teljesítőképességével van a baj, mint már mondtam. Csak egy példa
Na harmadjára csak elküldi.Bocsánat, félreértettelek. Amúgy melyik a leggyorsabb proci ami a socket 5 be "belemegy"?
Véletlenül többször elküldött hozzászólások törölve. -- kobold
Sziasztok! Nem tud valaki mutatni egy Suzuki Address robogóhoz robbantott blokk rajzot?A gugliban már vagy 100 féle kulcsszó alapján kerestem és nem találtam egy olyat amit ki tudnék nyomtatni.Meg semilyen rajzot sem.
Előre is köszönöm a szíves esegítségeteket!
Szerintem azt senki sem tud..
De te is megcsinálhatod.. Addig forgatod a főtengelyt míg a dugó a legalsó ponton megáll... Ez után teletöltöd puskaporral ezután a gyertya "nyílásán" beleteszed a gyújtózsinórt.. Majd meggyújtod.. Aztán menekülsz és a végén összeszeded a darabokat Ezt célszerű egy kalickában végezni mert a nagyobb darabok nem szállnak el
Sziasztok !
Meg tudnatok mondani hogy .ps filet, amit Ubuntu alatt krealtam "print to file" modszerrel Eaglebol, M$Win alatt mi a csodaval lehet megnyitani? Egyik forumtagnak kuldtem egy projektet (.ps fileok) es sehogy nem tudja megnyitani. M$ Koszonom.
Igen...csak nem nekem kéne a rajz, hanem az egyik kollégának, aki ki sem látszik a dologból...csinálja a házát+ a lánnyal is jáccani kell, kutyáknak kaját adni és mire odaérne hogy gépezni tud, állva elaszik.
Én ki lennék pihenve?
Áááá, kizárt.. egy 20-30 perc múlva megyek vízszintesre Reggel mondhatom azt hogy kipihent vagyok
Reméltem hogy nem veszed komolyan, de mégis komolyan vetted.. :no:
Bocsánat! Kicsit fejre állott kedvemben vagyok
Bővebben: Socket 5. De alaplapja válogatja. A lányom számítógépében egy AMD K5II-550MHz-es csücsül az S7-es tokban. 266MHz lenne a max elvileg, de illegális jumper állásokkal belőttem 500MHz-re. Ez a gép uszke 10 éve üzemel így.
Tessék. Ebben egy Morini fekvő blokk van. Ez a rajza. Remélem jó. Érdekes lesz kinyomtatni látható méretben. Ezt minimum A3-as méretben kellene kinyomtatni, vagy még nagyobban.
Uram issten,bekönnyeztem,milyen rég nemláttam a windows 98-at
Szereznem kell egx Pentium 1-es gépet Elítettem már,hogy egyszer feltaszigáltam a WIN. xp-t egy Pentium 1-es gépre? Csak 2 óra volt a telepítés,és egy óra a rendszer betöltése! Minimum 64Mb SD-rem kell neki,anélkül nemfogja felrakni.
Íme egy érdekes felvetés (nem tőlem származik):
Idézet: „Észrevettétek már, hogy a "nagyon", "vagyok" és hasonló szavakat rövidítve használók mindig az "agy" szócskát hagyják ki?”
A Windows 95 minimum konfigurációja: 386, 4 MB RAM Kipróbáltam, pont olyanom volt. Boot ideje Körülbelül 1 perc volt. Alt-TAB alkalmazás váltás után 10-15 másodperc, mire megjelent az, aminek kellett volna. Arról ne is beszéljünk, hogy 2 kattintás után mikor méltóztatott betölteni az elindítandó programot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |