Fórum témák
» Több friss téma |
Na, akkor meg egy picit talán kevesel. Ez magyarázhatja a lehörgést is.
Én is használtam 15-ös Brisk-et, minden tökéletes volt vele, de mások inkább a 14-eset javasolják. Viszont az NGK B(R)8HS egyértelműen jó, ha nincs 260-as Izolator.
Miért vettél új légszűrőt? A gyári rendszeresen takarítva örökéletű. A kisipari nem szokott jó lenni.
70-es főfúvóka, de mekkora hengerhez?
Tehát alap 50ccm-es S51. Ahhoz 70-72-es fúvóka a megfelelő.
megszereltem a szikrát fasza de 75 foknál megint leállt lehörög de nagyon
mostmár igy hidegen szivató nélkül kis gázzal rugásra indult
Idézet: „megszereltem a szikrát fasza” Mit csináltál?
a gyertya hézag volt a baj:S és mostmár kövér szikrát ad
ki is égette a gyertyát normálisan szép barna csak itt van a garázyban a gép innen besz.
Mérd meg hidegen és melegen is a gyújtás gerjesztőtekercsének ellenállását! Olyan 5-600 Ohm körül kell lennie. Írd le a mérésed!
Mire rányomtam a válasz gombra, már írtad...
Szerintem is gyanús a tekercs. Megmelegszik, helyenként menetzárlatos lesz, szikra meg olyan mint a mesében... (hol volt, hol nem volt)
és ezzel a menetzárlattal mit lehet kezdeni?mert eddik kitünően működött
Mondjuk multiméter ellenállásmérő részével, 2kOhm-os méréshatárban. A tirisztoros egység 14-es pontjáról lehúzod a sarut, és ezt méred meg a testhez képest (lehetőleg legyen teljesen kihűlve a motor, álljon pár órát), aztán vagy hőlégfúvóval óvatosan megmelegíted a tekercset, vagy motorozol, hogy átmelegedjen a blokk, és újra mérsz. Aztán megírod a mérések eredményét.
Semmit. Csere, de nem utángyártottra, mert azok hibásak, és tönkreteszik a gyújtóegységet! Kivéve a Mofakernél lehet kapni normálisat.
Még semmit sem kell venni. Előbb mérni kell!
nah igy megtaláltam a multimétert hova tegyem a minuszt és a pluszt?
Egy picit nagy az eltérés, de ennek jónak kell lennie.
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy fesz kétszerező kapcsolást(6v-12v) mert ledes fordulat számmérőt, és egyéb olyan dolgokat akarok építeni a motoromra amihez jó volna a 12volt. Előre is kössz...
A Simsonomban pár perc (másodperc) alatt tönkremennek a tirisztorok. Mi lehet az oka, mit tehetnék...?
Talán, kicsit nagyobbra kéne venni a gyertyahézagot.
VIM |
Bejelentkezés
Hirdetés |