Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nemtudom,hogy szabad-e ilyet kérdezni,de rendelést lehet lemondani?Ha igen akkor,hogy?
adatlap cserélve; köszi a segítséget
Köszi a segítséget, tudnál kicsit konkrétabb lenni hogy mit találtál problémásnak. Sokat segítene. Köszi
Érdeklődnél, hogy mi a helyzet a DCF vevővel, modullal? Lesz valamikor egyáltalán?
Persze mindjárt. Csak nem tudtam, h. egyáltalán foglalkozik-e vele valaki.
Odáig jó, hogy hangszórók, miután következetesen
Idézet: at írt valaki, na onnan nem jó. Amiket árulnak azok hangszórók, hangsugáró meg az a hangszóró, amit valami sugárzásjavító dobozba építenek.„sugárzók” A gumiszegély névvel emlegetett alkatrészek meg legjobb tudomásom szerint nem gumiból készülnek, hanem (egy elég ócska) habanyagból, szóval habszélek lehetnek legfeljebb. Bár mondjuk kicsit furcsának gondolom hogy a kínait tartják, tudom nem sok fogy belőle, de akkor is.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne , hogy a webshopban kapható LCD kijelző kompatibilis e a Hitachi HD44780 - nal? A választ előre köszönöm!
Nincs mit, szívesen...
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e esély néhány alig fogyó, speciális termék beszerzésére? Olyanokra gondolok első körben, mint pl. MC33290 / MC33290 illesztők, a jelenleg már megvehető két-három gombos keyfob-ok dobozai üresen (esetleg elemcsatlakozóval), rézmaggal hangolható tekercsek, stb.
Nem arról van szó, hogy most azonnal legyen , csak érdekelne, van-e esetleg tervben a beszerzésük.
Lenne egy olyan kérdésem hogy:
Az itt látható(link) nyomógombon ( DT 6 RT ) 4 kimenet van és a kimenetek hogy vannak jelölve csak azért kérdezem mer a mellékleten lévő első variációnál 2-2 kimenet független egymástól a második variációnál nem!Bővebben: Link
Na tehát hogy érthetőbb legyen a kettő közül melyik lehet? Remélem nem nagyon hülye kérdés (bár tudom hogy az)
Szvsz fordítva rajzoltad fel. az 1-2, 1-2 az egy áramkörös, a másik meg a kettő. De majd valaki megmondja biztosan, mert én csak logika útján gondolom ezt.
Vagy még azt is eltudom képzelni, hogy kétáramkörös, és az egyik alapból zárva van, a másik nyitva Ha pedig megnyomod a gombját, akkor zárja az egyik párt, a másikat meg kinyitja.
UH ja igen. Kösz hogy szóltál!
Ha bárhol kilistázom az alkatrészeket, akkor van ugye az alkatrészek listájának legtetején egy szürke sor: " CID, Érték, Elérhető, Nettó ár, Kosár"
Ezek közül a "Kosár" kivételével mindegyik szöveg egyben link is. De akármelyik fölé viszem az egeret, mindegyiknél ezt írja ki: "Maximum 3-5 nap." Ha rájuk kattintok akkor maga a sorba rendezés működik, csak ennek a kis szövegnek nincs értelme.
2N3055 típusú tranzisztor után érdeklődnék, sajnos a webáruházban gyártó nincs feltüntetve, gyártó neve kellene, ST ahogy az adatlap is utal rá? Köszönöm.
Több gyártótól is forgalmaznak, tapasztalatom szerint.
Két féle 2N3055 van a HEStore-ban. Az egyik _garantáltan_ ST Microelectronics, a másik pedig a Mikroelektronikai vállalat által gyártott (MEV) 2N3055, ami egy régebbi raktárból került hozzánk. De ezutóbbi is garantáltan valódi és MEV feliratú, bár már csak pár darab lehet belőle raktáron, mert ez kb egy két hónapja volt. És nem nagyon szokott raktáron ragadni semmi
Garantáltan, egyik sem hamisítvány, kamu ST. Egyébként a MEV-es 2N3055-öt sokan dicsérik, többször olvasni, hogy tovább maradtak talpon mint az ST-k. Viszont! Egyben reflektálva a hamis tranyós témára, ahol különböző hamis tranzisztorokat veséztek ki. Két dolgot jegyeznék meg. A nagy forgalmú alkatrész áruházaknak / boltoknak stb, akik rendelkeznek gyártással foglalkozó ügyfélkörrel, azoknak szinte nincs is hamis tranzisztor, ugyanis a gyártásban előfeltétel a valódi alkatrész, így a valódi teljesítmény. A HEStore, és a partnerei forgalma is elsősorban gyártásból ered, így ha a lánc minden eleme igényli a tényleg ST beszállítót, akkor kizárt hogy hamis cuccot küldjön maga az ST! Tokozásokból levont esztelenségek: Néha magam is elmosolyodom, mikor az előbb említett témában óriási hanggal a nagy összeesküvés elmélet és hamisítást üvöltözők leírják hogy nem eredeti tranyót kaptak itt és itt, mert hogy más a tokozás, máshogy néz ki. Most hogy már én is jobban belelátok a nagyforgalmú alkatrész beszerzésbe, és látok közvetlen gyártótól beérkezett szállítmányokat, egyet elmondhatok. Nekik is van raktáruk. Sőt. Időnként cserélnek gyártósort is, és változtatnak tokozáson. Attól még, hogy az egyik frissnek ítélt (ám esetleg vagy 10 éve raktáron álló) BD tranyó tokozásán még egy kis bevágás van, de a régi etalonként őrzöttön meg nincs olyan bevágás, az nem jelent semmit. Biztos lehet találni a piacon hamis tranzisztort, ez nem kérdés, hisz a hamisítás mindenhol felüti fejét, de ha olyan helyről veszitek aki megbízható, akkor garantált a nem kamu. Saját szememmel láttam teljes gyári csőben National stab IC-ket, garantáltan National-től jövő (gyári matrica rajta) és egymás mellé teszed a két cső 7805-öt és teljesen más. De ez a helyzet más alkatrésznél is. Legyen ez LED kijelző amin ott a Kingbright matrica, vagy legyen egy sima CMOS IC. Tokozás különbségre ne adjatok. Ez egy óriási népámítás, egy óriási ostobaság. Higgyétek el nekem, látom mik érkeznek a HEStore-ba és honnan. Látom azt is, hogy gyárból érkezett érintetlen csomag és teljesen más benne ugyan azon alkatrész tokozása. ST is gyárt több helyen, minden helyen kicsit más a gyártósor a helyi igényeknek megfelelően. Ha más a gyártósor, más a tokozás. Így a központi ST raktárban lehet akár több gyárából is odaszállított "vegyes" tokozás.
Köszönöm, igen sajnos ahol élek a drágán hamisat elv érvényesült. Bár ez csak erre a típusra igaz, pontosabban a többivel gond nem volt eddig. A bontott MEV, TUNGSRAM tranzisztorok nagy becsben vannak.
Szia Topi!
Most rendelek a He-storeból már a 96% a fel is van dolgozva.. De felmerül bennem egy kérdés.. Ha egy termék a listámon fel van dolgozva, de a szállítás még nem megoldható (bizonyos termékek csak 07. 03.-án lesznek) a termék már kifogyóban van, szóval ha valaki még rendel, de nekem már fel van dolgozva lehetséges olyan hogy mire odaér a dolog hogy szállítható akkorra nekem nem jut? Köszönöm a választ! üdv!
Ez kizárt. A raktárban viccesen szólva "ipiapacs" módszer működik. Minden megrendelés a raktárból foglalt státusszal leveszi a tételt. Kizárt, hogy ne jusson, mert már eleve a Te darabszámod nem is látható mint rendelkezésre álló tétel.
Valóban?
Köszönöm! Megnyugtattál! Már azt hitem hogy nem jut, hiszen mikor még nem rendeltem meg volt x darabszám majd mikor már fel volt dolgozva még mindég x. Most néztem már x mínusz 1, ez azt jelenti hogy az enyém lekerült a polcról, vagy valaki elvitte? A válaszodból ítélve arra gondolok hogy valaki még rendelt ebből..
Ahogy feladod a rendelést, azonnal foglalás jön létre, ezért láttad egyből hogy levonta a raktári darabszámból.
Oké, köszönöm!
Akkor az ijedtségem eloszlott üdv!
Quad 405 ben nálam hamisnak ítélt BD tranzisztor van, szinte a határon járatva, 2 éve nyúzom, amivel hetente szoktunk bulit csinálni 8-9 órákat megy abban is ugyan az van, még csak egy oldal halt meg, az is zárlat miatt.
Őszintén féltem is eladni az egyik régebbit mert bizony abban is ez volt, de mai napig működik. [OFF] Mégegyszer köszönöm a belelátást a HeStore ba. [code=c]
Sziasztok!
Nekem ATX tápcsatlakozó aljzatra volna szükségem, amit az alaplapokon szokás használni. Sajnos egy alaplapról sincs módom leoperálni...
Kár,hogy pesti vagy adtam volna neked alaplapot ami rossz,de még rajta van .
mondjuk rossz alaplapot bármelyik szteches boltban szerzek...
Nem akartok pályázni az "év internetes kereskedője" címre? Nem tudom hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni ehhez, de szerintem méltán pályázhatnátok rá.
Nincs szerintem sok internetes ruház amiben alkatrészeket lehet kérni fórumon keresztül sőt, magát az oldalt is a hozzászólások alapján forrasztgatjátok (pl. kosár exportálás, sms értesítés). Meg most ez is hogy átvállaljátok az ÁFA változást... De még lehetne ám sorolni. Szerk.: Meg is van: Bővebben: Link
Én is 100 %-ban meg vagyok elégedve ezzel a webáruházzal. Eddig 4-szer rendeltem, valószínű, hogy még sokszor fogok. Mindig minden teljesen rendben volt. Csak így tovább!!!
A szabályzatot olvasgatva eszembe jutott, hogy lehetne az árucikkek alatt egy olyan rovat, hogy "Vélemények", mint ami a Te oldaladon van, hogy véleményezhetik az árucikkeket. A fő oldalon meg olyan, hogy friss vélemények...
És pár embert kijelölni arra a célra, hogy folyton böngészgetik a HEStore-t (lásd:itt modik)és ... Én volnék a világ legboldogabb embere, ha jelentkezhetnék erre... |
Bejelentkezés
Hirdetés |