Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kopasz-hosszú hajú?
![]() Nemtudom hogy érted de nem :no: :no: :no: ![]() ![]()
Belekap a szél?
Ha neked a 3mm-esbe belekap,akkor én szárnyak nélkül repülök feléd... ![]() ![]() Matthew: Te 24 éves vagy,nemde? Már is kopaszodsz? szokták mondani:Annyit idegeskedem,hogy kihullik a hajam. Ezekszerint te nemlehetsz valami türelmes ember ![]()
Jajj, ez ilyen hülye duma..
Mint pl a vak asszony visszanéz, halálugrás a hokedliről, fagyi visszanyal vállig érő kék szemű satöbbi ![]()
Ja,mond a kordinátákat,Kényszerleszállás
![]() ![]()
Úgy látom kigyulladt a jobb hajtóműved
![]() Épp a szántóföldbe mész... Hajaj dugóba kerültél ![]() Piffffff.....
Gyere elém!
Még eltévedek az erdőben ![]() Pedig hoztam magammal a lemezjátszót is ![]()
Ide jöhetsz, ha hozol jó cuccokat.
![]() ![]()
Ez nekem kínai
![]() ![]() ![]() ![]() Amúgy jó az oldalad ![]() Megmutatsam az enyémet? Előre mondom,nem szép látvány ![]() ![]()
Jó gyere, de csak holnap délután, megzörgetjük a Telefunkent
![]()
najó:
![]() Kezdem megutálni ezt a laptopot... Rossz az egér,bocsánat,Fater gépe...tipikus sz*r... Inkább írom a linket így: scooby.atw.hu
Én videotont akarok zörgetniiiii
![]() Már nagyon régen ![]() Akinek nagy AKAI-Videoton hifije van,az nyilatkozhatna a hangjárol,esetleg egy kis hangmintát a bakelitböl hozzácsaphatna ![]() Előre is köszönöm ![]() ![]()
Megoldható, Telefunkennal zörgetjük a Vidi 2050 es hangfalat
![]()
Á dehogy jó az az oldal. Ez csak egy egyszerű jegyzettömbben írt weblap.
![]() ![]() A koordinátákat egy oldalon, ahol koordináták alapján lehet térképen keresni, ott megtalálhatod méterre pontosan, hogy hol vagyok. ![]()
Helló!
Nem tud valaki linket küldeni hogy honnan tudnám letölteni a Mac. os x-et ingyen ![]() ![]() elöre is köszönöm
Pillanat,van egy haverom,mingyárt intézkedek
![]()
:yes: Miért ne? ha valaki hozni akar nekem valami ajándékot, akkor legalább tudja a címemet.
![]()
Nem tudja valaki, hogy beni58 vajon elolvasta-e a Fórumszabályzatot rendesen és vajon tisztában van-e azzal, hogy ez nem egy lelakott oldal és nem is chat, ami miatt színekbe pompázva kell írni?
Engem is zavart
![]() Na de istenem,szegény egy ingyenes rendszert keres,velem is volt már hasonló helyzet... Azt azért elmondom,a haverom egy informatikus és Ő mondta hogy sz*r,én ezért nem is próbáltam ki ![]()
Jee tettem fel a telefonomra nintendo emulátort.
![]() ![]()
Commodore 64 emulátor?
![]() VICE néven,vagy Commodore64 emulátor néven keressétek! Működik!!! ki is próbáltam,nagyon jó! F9-Bios ott kell beállítani a joystick helyére a billentyűzetet,a Tape Device-be meg a játékot lehet betölteni. A parancsokat nem tudom,tud valaki 1-2 jó parancsot,eme szenzációs emulátorhoz? ![]() Amúgy PS2-t is lehet emulálni,bár nekem még nem jött össze ![]() Biost beraktam,az el is indul...de a többi....
Jajj de hülye vagyok
![]() Nem Vice,az nem jó! CCS54 a neve és ITT a link ahonnan le lehet tölteni,lehetőleg a leg ujjabbat azaz a 3.7-et.
szia!
igen de fater oldalain nem volt semmi ![]() KÖSZI ![]()
Hali!
Mennyibe kerülhet egy mikrofon állvány? Neten ahogy nézelődtem olyan 4000-5000Ft közöttiek a legolcsóbbak.
Szia! És? Jó az Neked? Drágábbat szeretnél?
![]()
Sziasztok! Annyi bajom lenne már megint, hogy a routeremnek valahogyan ki kellene kapcsolni a tűzfalát, mert nem tudok torrentet tölteni.Valaki tud ebben nekem segíteni?Előre is nagyon szépen köszönöm a szíves segítségetket!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |