Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És még rám mondják, hogy éjjeli bagoly!
Mitmondtál,honnan is loptad az erősítőt?
Már a gumi talpakat is lopod? És otthon most a mikró lábak nélkül áll,az erősítő meg már lábakon?
Nahh,akkor egy cipőben járunk!
Én sem tudok aludni,reggel 7-kor már ki is dobott az ágy,Milyet repültem
Sziasztok. Szép a Teszlás Google. Boldog születésnapot neki, nagy ember volt.
Én is észrevettem, igen jó! Boldog születésnapot, Tesla!
Éljen a Tesla!(Magának az embernek és a márkának)Boldog Szülinapot
Ha már Teslánál és a márkánál tartunk, akkor valaki szerezzen nekem egy ilyet.
Az a mikró bontásra vár
Nem is tudtam hogy beszéltem arról hogy loptam az erősítőt
Őszintén...Mi az ami értékes egy mikróban?
Számomra max a teteje...a többi kuka
Hogy mi?
Például a trafója.. Jó lesz Ponthegesztőnek.. Meg a kondenzátor hajigálni az állatokat Aztán van benne pilács.. a magnetron mint veszélyes hulladék.. Megjegyzem sohasem láttam még olyat ezért valószínűleg leteszem de használni nem fogom.. Meg a ventilátor.. Időkapcsoló, Bimetálok, Miltac-ok.. Stb.. Üdv!
Szevassz Action! ...illetve mindenkinek! :kalap:
Idézet: „...mennyi spam-et fog kapni ez a...” Kéremszépen ez egyik bevált módja a spamvédelemnek. Szrk.: Ezen besz@rtok!
Mi értékes egy időkapcsolóban?
Olyat már építeni is lehet..digitálisat Nem láttál még magnetront?
Miért a magnetronban olyan erős a mágnes?
Hangszórót megpróbálnák készíteni..
Gondolom hasonló lehet mint a HDD-ben igaz?
Kb mekkora átmérőjű? Holnap biz isten szétszedem
A magnetronmágnes csak abban hasonlit a HDD-ben levőhöz, hogy az is vonzza a vasat.
...És csak úgy lehet szétszedni ha széttoljuk
Hali!
Úgy látom vannak örök érvényű problémák.
Srácok... fél 2... semmi kaja itthon... találtam egy zacskó mikrós patikukit... ODAÉGETTEM.......
Szia!
Sebaj, orvosi szén. Nem lesz hasmenésed.
De jó, hogy nem nekünk kell moderálni az éterben...
Sziasztok!
Aki kicsit jobban ért a kreszhez, az segítsen egy kicsit Van itt nekem ez a benzinmotorom: Löket térfogat: 49 ccm. Üzemanyag típusa: 1:25-ös keverék Meghajtás: láncos Nyomaték: 2,4 Nm 8000-es fordulaton Motor típus: kétütemű Indítás: behúzós Hűtés: léghűtéses Ehhez nekem elméletileg kell jogosítvány ugye? Vagy nem? Illetve sok újságban pl. a fűnyírókhoz oda van írva hogy x ccm és x kW ez hogy számolják ki? hogy egy pl 49ccm motor az hány kw-os? Illetve ha a 49ccm jogsi köteles, akkor mennyi az, ami még nem? Mert én azt nem értem, hogy ezek a motoros rollerek 40-49ccm motorokal mennek és azt írják rá hogy nem kell hozzá jogsi. köszi az miért van hogy a sziasztok után van egy üres sor? mert itt a szerkesztéskor nem tettem bele.
Ez tényleg jó, az megtudtam hogy 50ccm-től kell, de adig semmi? Akkor ezek szerint nem véletlenül pont 49ccm Gondolkodtam is hogy miért nem kerek szám
Szia!
Idézet: „M - segédmotor 50 cm3 alatt: 14 éves kortól” A 49 cm3 segédmotornak számít, kell rá jogsi, az M kategória felső határa 50cm3, nem az alsó! Amit láttam hirdetésben jogsi nélkül az 35cm3 volt.
Érdekes dolog ez, mert léteznek ugye újabban az elektromos biciklik is. Azokra nem kell jogsi, ezt még megértem. De létezik ugyanennek benzinmotoros változata is (ugyanaz a márka, hasonló felépítés), abban egy NAGYON kis kétütemű benzinmotor van, és azt is (érzésem szerint) jogsi nélkül használják az emberkék. Akkor ez most hogy van?
Egyébként ha van B kategóriás jogsid (személyautó) azzal 50 cm3 alatti mopedet is vezethetsz. Üdv: FG
Helló!
Ha jól tudom, akkor egy bizonyos teljesítmény alatt nem kell jogsi. Már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi, de valahol biztos le van írva, vagy valaki biztos tudja.
300W motorteljesítmény alatt talán?
Mintha így hallottam volna...
Akkor már inkább menj biciklivel. Arra semilyen jogsi nem kell.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |