Fórum témák
» Több friss téma |
Na! gondolkodj, és nyisd ki a szemed!
Nem látod, hogy csak 11 szálat kell?
Inkább te nyisd ki a szemed mert nem 11 szál van hanem 12.
Hali
Nincs valakinek ötlete, hogy milyen műterhelést akasszak az izzó tápjára az izzó helyett? Szeretném megtalálni azt a vezetéket amin kapcsolja a tápot és elvágni. (polaroid pv315, 280W-os UHP asszem)
Egyszerűbb volna, de nem adtak hozzá...
Vagy most mire gondolsz? A guglin még adatlapot is alig találtam róla, nem hogy kapcs.rajzot! Esetleg van tuti tipped?
Mutass képet a panelekről, és keress 6 lábú ic-ket.
Nekem sikerült , szépen óvatosan neked is fog.Bővebben: Link
Csak itt még nincs megcsinálva, de nekem is ez volt elsőnek a gondom, míg el nem kezdtem ![]()
Húha!
Emlékeim szerint egy panel van, és 100-nál kevesebb lábú IC nem rémlik hogy volna rajta ![]() Vasárnap, vagy hétfőn tudok képet feltölteni. Köszi ![]()
A külföldi oldalakon simán megoldják egy kétoldalas csatlakozóval, és egy fóliakábellel. Itthon nem kapni ilyesmit!
Itt egy kép ahogy megoldották forrasztással.
12 szál van ha jól látom!
összesen 12szál van, de 20 láb! Lehet, hogy én vagyok értetlen de ha forrasztok akkor elég 1 lábat ahol 3 láb megy 1 szálra? A csatlakozónál meg azt a lábat kell csak forrasztani amelyikre a másik oldalon kötöttem?
1;Igen amlyik vezetékek egymás mellett vannak, azokat összefolyathatod ónnal és egy szál vezetékkel helyettesítheted.
2; Nem, ott is össze kell folyatni azokat a lábakat és ugyanúgy ráforrasztani, hogy mindegyik vezeték ugyan úgy csatlakozzon a helyére mint eredetileg.
Majd próbálj meg képeket felrakni a kész forrasztásról.
Sziasztok !
van egy projektorom ami müködik lámpa nélkül is . szivesen megszabadulnék töle jelképes összegért , Amugy véleményem szerint csak dlp projektort lehetne ledesre átalakitani mert uitt a legkisebb a fényveszteség. Üdv
oké rakok fel képeket amikor elkészült!
Küldtem az e-mail címedre pirvi üzit
![]()
Sziasztok !
Infora lenne szükségem , meg köszönném ha valaki segitene . Hp 6311 projektorba kellene az opto forgásmérö tipus száma . szétkaptam de semmi a világon nincs rajta .. Elöre is köszi Üdv mindenkinek .
Köszönöm Szépen! Sikerült a forrasztás és az lcd is működik! Képeket ma már nem csináltam,de azt is fogok felrakni Szerdán mert akkor leszek szabadnapos.
![]()
Most már csak a hűtést kell megoldanom valahogy és kész is teljesen! Kipróbáltam a GTA IV - et így nagyban és csak ámúltam! De mekkora fal kell ennek?
![]()
Az a lényeg hogy működik
![]() Ha még nem csináltál vetítővásznat akkor egy tanácsot adnék. Vegyél hungarocell lapot, akár többet is, kétoldalú ragasztóval ragaszd őket össze akkorára amekkora neked kell és egy vadi fehér lepedővel feszesen vond be. R*hadt jó rajta filmetnézni mert nem ráncos a felület meg nem hullámzik az egész ha jön egy kis huzat. Ezt az én vetítővásznam, vettem 2db 100*150 cm-es lapot (csak ekkora volt 187ft/db), az egyiket kettévágtam hosszába, összeragasztottam, bevontam és raktam rá 2db ilyen kampót hogy csak fölkeljen akasztani. ![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
akit érdekel elég sok projektorhoz hozzájutok sok olyan projektor van amit szét lehetne szedni amugy a hibásat kapom tizezerért ,várom az érdeklödéseket üdv.
Olcsó és jó megoldás!
![]()
Hello, végigolvastam a topicot, de csak zavar lett tőle a fejemben
![]() Le tudná írni valaki, hogy pontosan mik kellenek hozzá? Tehát egy 14-15" os LCD, 1024*768 as felbontással egy fémhalogén izzó, legalább 150W Amit nem tudok azok a lencsék. Van a sima "írásvetítőre ráteszem a monitort a fólia helyére" megoldás, de az nagyon barkács. Láttam ITT egy lumenlabról belinkelt PDF et, eszerint kell egy lámpa, egy üveg, 2 db fresnel (igazából ezzel van a legnagyobb gondom, hogy honnan szerezzek 2 egyforma fresnel lencsét?), egy LCD, és egy "lencsehármas" a vetítéshez. És akkor ez mehet egy dobozba. Na, mire a hozzászólás végére értem, majdnem megértettem ![]() Szóval ha szerintetk működőképes az amit belinkeltem, már csak azt áruljátok el, hogy honnan lehet 2 tökegyforma fresnel lencsét szerezni? Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |