Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A nevét meg a memória méretét kiíja az everest,de a hőmérsékletet nem.Már kerestem, de nem találtam.A Geforce 6200 asnál kírtam.aztán, mikor kicseréltem, eltűnt a hőmérséklet.
Próbáld meg egy másik everst verzióval, mert midegyik más és mást jelez ki.
Nállam következő telepített verziók vannak tömörített fájlban. Home$Edition Ultimate$Edition Professional$Edition. Corporate$Edition Mindegyik máshol mutat több információt a hardverekből.
Igen, ez egy behatolás érzékelő. Egy sima mikrokapcsolóval figyeli az oldallemez(ek) eltávolítását. Ez nem az, ami a hőfokot méri.
Nekem a home edition van meg, de nem töltöm le a jobbikat, mert ezt sem használom.
117°C-os monitor eléggé necces lenne, de még video GPU-ban is.
Behalt a shottky dióda. nekem volt egy vinyóm(már nincs köztünk )Annak az everest folyton 150 c fokot mutatott.
Így készül egy kisbaba
Bővebben: Link
Inkább innen válogassunk.
Ha ez a típusa, s XP-re kell, akkor az első megfelel szerintem.
Akkor jól sejettem.
Az a baj hogy a supportjában nem találtam mást. Az alaplapom még egy Idézet: A$U$ P5B. „régi”
Jóéjszakát mindenkinek! Megyek aludni, mert holnap az új munkahelyemen kezdek.
Szép álmokat, sok sikert az új munkádhoz!
Srácok, tegnap feltaláltam a legjobb PC-s játékot
Egy szúnyog (vagy mi ) rászállt a monitoromra.. Ugyebár LCD azt nem lehet püfölni ezért (meg a lustaság is) elkezdtem üldözni az egérrel a bogár meg repült is
Ezt nem értem!
[OFF]Ma elkezdtem a labotápot!
Váhuuuu! Ma elkezdtük kijavítgatni a pince ablakait(ki lettek bontva,be voltak falazva) az egyik tök jó lett,a másik még készül.
Az ablaküvegeket le kell mosni,az előtte lévő rács meg le lesz festve feketére vagy sárgára. A műhelyben feltettem még egy konnektort,valamint elkezdtem a labortápot építeni,az eleje meg is van,a többi fából lesz(szép barna fekete csíkmintázott),már össze is vagdostam,valamint utána összepakoltam,összetakarítottam(mert nem fértem a fűrészportól ),ha ma nem alszok jól ennyi meló után,én leteszem a hajam,akkor feltaláltam az örökmozgót!
Te jó ég...
Fellátogattam BSS elektronikára, hogy ott mennyi szefós van Az értelmesebbek meg nem győzik őket oltani, szánalom Értem már, miért bannoltak itt a különc szmájlijaim miatt! Hát igen, ez azért tényleg egy igényes hely, nem bántam meg, hogy regisztráltam
Szúnyogok ellen jobb ötletem van.Van egy kék-fényt kibocsájtó szúnyogirtóm, amikor a szúnyog,éjjeli bogár stb. a monitoron mászkál és már nagyon idegesít-monitort lekapcsolom - a lámpás elintézi a többit...
Óóó az ismerem
Olyan jót szikráznak benne a cserebogarak
Meg a lepkék, meg ami még beszáll a nyitott ablakon. Csak győzze az ember a gyűjtőtálcát üríteni..így járnak a hívatlan vendégek: :shocking:
Nekem is van egy olyanom csak nincsen benne izzó, vagy nem is tudom mi jár bele..
De nekem szúnyogháló van, szóval 1-2 bogárral eljátszok
Nekem is van. Nekem UV cső van benn. A baj az, hogy viszonylag kicsi, és nagy helyen használjuk , ezért a gyűjtőtálcával nincs gondom .
üdv: Dávid
Értem!
Akkor hívatlanul én sem megyek feléd! Még én ís úgy járok mint a bogaraid :hide:
Nyugodtan jöhetsz! (kivéve ha ellenállhatatlan vágyat érzel a kék-UV-fények megközelítésére...de a rácson nem férsz be úgyse... ) Annyira bogaras nem vagyok...
Én tavaly építettem egy ilyet. Egy kék led volt az UV helyett. Egy szúnyogot meg is fogott. Bár túl sok nem is tévedt arra. Csak nem érte meg üzemeltetni ezért leselejteztem. Kint még megvan a mechanikai része, csak egy nagyfesz egységet kellene megint csinálnom hozzá és menne is.
Sziasztok! Jóestét mindenkinek. :kalap:
Tudjátok a legjobb rovarcsapda a számítógép. Idézet: televan eresztve ventillátorral a gépem, és a belsejében is található egy pár darab. Nem győzőm havonta levenni a plexiházam oldalát egyszer, hogy kiporszívózzam a molylepkéket, szúnyogakat. Kicsik és nagyok egyaránt ízekre, atomokra, neuronokra , protonokra, eletronokra bontott állapotban megtalálható, a gép aljában. Legelsőre akkor figyeltem fel a számítógépem különös képességére, amikor egy mangalica molylepkét eldarált a számítógép elején található ipari jellegű ventillátor, és közben érdekes hangot produkált. Tudtam hogy nem a windóz szórakozik. „Szerencsére”
Szép jó estét! :kalap: Hogy telt a napod az új munkahelyeden? Lehet hogy holnap én is leveszem a gép oldalát ,és kitakarítom belőle a szúnyogokat, porcicákat...!
Köszi a kérdést, nagyon jó volt. De tényleg. Kapásból senki nem dohányzik, de annyira hogy az építkezésre amire mentünk, senkit nem láttam dohányozni. Győr -ben egy bútoráruházat kábelezünk, de jövőhéttől Oroszlányban egy büfé teljes szerelését fogjuk megcsinálni. A főnököm, és az új kollégák is nagyon jó fejek, első nap összerázódtunk. (Nem elektromosan )
Jóestét mindenkinek, megyek aludni, mert egy éjszakát elfelejtettem átaludni.
Idézet: ismerős az eset Jóéjt! „egy éjszakát elfelejtettem átaludni” Ez meg tisztára olyan mint a Need For Speed Most Wanted. Csak élőbe Bővebben: Link
Ha megnyugtat én vasárnap este házibuliba voltam reggelig és onnan mentem dolgozni. Még nem nagyon pihentem ki.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |