Fórum témák
» Több friss téma |
www.dealextreme.com - Itt olcsón kapsz elég erős lézereket! A postázás ingyenes Magyaroroszágra, én is innen rendeltem! Üdv!
Szeretnék én is rendelni erről a weblapról zöld lézert, de ha jól látom, csak paypal rendszer van Pay-Pal-lal nem rendelkezem, de esetleg ha van folyószámlám a helyi takarékszövetkezetben, akkor onnan arról a számláról nem tudok utalni?
Vagy, hogy működik ez? Tud valaki segíteni benne?
Kérdezd meg tőlük, elfogadnak-e átutalásos fizetést.
Megkérdezném, de nem erősségem az angol
Üdv!
Milyen teljesítményben érdekel ? Milyen árkategóriában ? Amit ajánlhatok az 150 mW mondhatni teljesen új két órát ment összesen tehát még mehet 4098 órát ha pontosak akarunk lenni a jelenlegi ára az apróhírdetésekben ha ft de persze sikerült frissítenem de még nem jelent meg 43000 de megoldható alku is.
Nem modult hanem csak kézi pointert szeretnék. Mennyit szánok rá? 5000Ft-nál nem szeretnék többet kiadni érte. Nem disco-záshoz kell, hanem csak a szobámba a saját magam szórakoztatására. Ezelőtt egy 5mW-os volt, azzal sikerült és a dvd íróból kiszedett lézerrel kikeverni a sárga színt tökéletesen. Most is ilyen 5-10mW-osat szeretnék csak venni.
Neten van sok szótár, ha nem pontosan fogalmazol, akkor is megértik. Én sem tanultam soha életemben angolt, de ez nem kifogás.
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt mert magyar és felkapott énis 2005 óta vagyok eladója és vevője.
Itt 3500 ft-tól már kapsz zöld pointert de 3800 ft-ért állandóan szokott lenni fix árban. Én vettem már ilyet és jók nameg általában sokkal többet tudnak 5 mW nál. Bővebben: Link
Meggondolom, bár amit Kovidivi linkelt be az szimpatikusabb. Egyrészt olcsóbbak is másrészt a posta is ingyen van.
@Collector: Tegnap írtam nekik, megkérdeztem, hogy banki utalás lehetséges-e, várom a válaszukat, csak az a baj, hogy én csak hétvégenként vagyok itthon (gépközelben)
Igen 1500 forinttal olcsóbb de azért ne feletkezz meg róla hogy ha nem vagy benne a paypal rendszerben és banki átutalással kell fizetned akkor az nem lessz olcsó 2000 forint után kb megint annyit fizetsz ki átutalási költségre mivel külföldre utalsz ráadásul forintban nem tudsz oda fizetni valószínű hogy árfolyamkockázatod is lessz .
Csak segíteni akartam ennyit talán megér hogy ithonról gyorsabban kapd meg a cuccot mert ilyen kis összegű dolgoknál már el kell gondolkodni ezen is . Nagyobb összegeknél ahol már több tízezerrel olcsóbb egy termék ott már jobban megéri a vásárlás akárhogyis küldöd a pénzt.
Rendben, köszi, megfontolom. Leghamarabb 1 hét múlva lesz csak megrendelve, akárhonnan is rendelem. Minimum 1 hét, és csak hétvégenként vagyok itthon.
Bankfüggő az átutalás költsége, a legtöbb esetben csak néhány száz forint, külföldre is, semmiféle árfolyamkockázat nincs, mivel az átutalás kezdeti napján lévő árfolyammal lesz konvertálva forintról dollárra, vagy euróra. Régen egy 125mW-os zöldért mikor nem volt még paypalom, utaltam 40 ezer forintot, és kb. 500 forint volt az átutalás költsége. Ja és dollárban is lehet utalni, de ahhoz ígyis úgyis egyszer a konvertálás költségét ki kell fizetni, szóval ez igazából mindegy, illetve ez paypalon is fennáll, mivel aki Magyarországon regisztrál paypalba, csak és kizárólag forint alapú számlára teheti azt.
Nemrég adtam el egy lézer scannert romániába.
A srác előlegbe 70 E ft-t küldött a magyar bankszámlámra és csak az utalás költsége volt 5000 ft. Valóban bankfüggő a dolog de érdemes azért fontolóra venni meggondolni. A másik dolog miatt is mert itt magyarországon ha esetleg hibás a készülék akkor itt könnyebb kicseréltetni mint visszapostázni és egyéb tortúra. Azért az 1500 ft-ért nem biztos hjogy ér annyit. Nem akarom lebeszélni az illetőt hisz mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja de azért érdemes ilyen esetekben is néhány infót közölni mert azért lehet benne igazság.
Én megbízok a dealextreme.com-ban. Igaz, elhúzódott kicsit a postázás, de ünnepnap miatt. Szerintem korrektek. És itt írták már páran, hogy az 50mW-os "True" lézer lufitpukkaszt (ami persze nem jelent semmit de ha valakinek erre kell, akkor tudja, milyet vegyen )
Úgy látszik sikerült megoldani a pay-palos fizetést.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az 50mW-os true lézer miben különbözik a sima 50mW-os lézertől? Miből tudok arra következtetni, hogy melyikben van és melyikben nincs IR szűrő?
Egyikben sincs szűrő. Ha lenne bennük, nem égetnének, a 'true' 50mW-os kb 40mW körül mozog, illetve én kettőt rendeltem, az egyik gyengébb volt, mint a másik, és nem az elem miatt. Szóval azonos típuson belül is van szórásuk, de sokkal erősebb, mint egy 5mW-os, így 4k-ért megéri.
Ezt nem tudtam, hogy nincs bennük szűrő. Azt tudom hogy ha lenne akkor nem égetnének, de nekem nem égetésre kell majd.
Egy 10 és egy 50mW-osat rendelek szerintem, a kérdésem az lenne, hogy utólag lehet valahogy IR szűrőt rakni a lézer elé? Ha igen, akkor olyat honnan szerezhetek és ez mennyivel fogja rontani a nyaláb szórását vagy a pont szabályosságát (ahova világít)?
Tényleg... Akkor a szétbontott fényképezőmben lévő pont jó lesz ide...
Hello!
Kérdés: Azt próbáltam, hogy simán egy áramgenerátor meg egy infra dióda és egy modul. Ez után mikor rákapcsoltam a feszt csak felvillant és elaludt, másodperc tört része alatt. Kell a vezérlő áramkörnek szaggatnia is? nanosecundumok ilyenek? Köszönöm!
Ha 1A-t küldtél a diódára, akkor ezt még el fogod játszani néhányszor. Amúgy pedig ha nincs finomindítás a feszültséggenerátor után, akkor is ez a jelenség fog fennállni.
Tegyük fel, hogy nem akarok feszültség generátort, mert 4 ceruzáról menne. Csak áramgenerátor mellett mit csináljak? Mi az a finomindítás? Amikor rákapcsoltam a feszt egy tápról akkor nem volt áramkorlát, nem tudom már mennyit mutatott, de nem 1 ampert.
Vagy stabil feszültség is kell?
Az elem az egy feszültséggenerátor. Ha jóval nagyobb a tápfeszültség, mint amit a dióda magán tart (pl. 6V tápfesz, 2V nyitófesz), és te úgy rákapcsolod, biztosan meghal. A finomindítás egy elkó is lehet a feszültséggenerátorral párhuzamosan (+egy 5k-s kisütő ellenállás), de a bekapcsoló gombot a kondi és az elem közé kell berakni! Ha nem oda rakod, megint meghal a diódád.
Stabil feszültség sem árt, méghozzá úgy méretezve, hogy az áramgenerátor IC feszültségesését hozzá kell adni a lézerdióda működési feszültségéhez. Pl. 2V dióda+ 1,5V IC-n, 3,5V, de 4V-os stab is jó. Minél közelebb van a tápfesz a kettő fesz összegéhez, annál biztosabb a működése (és annál kevesebbet fogyaszt).
Köszönöm! Ez kimerítő válasz volt Megcsinálom.
Sziasztok.Lattam hogy rendeltetek ERROL az oldalrol.Szerintetek merjek innen vasarolni telefont,mp4 vagy ilyen "kutyuket"?
Én 1 hete adattam le a rendelést, de még mindig azt írják, hogy wait for... utánaolvastam a fórumán, a felhasználók többnyire azt írják, hogy sokszor késik 1-2-3 vagy akár 4 hetet is a termék. Majd írok, ha lesz valami változás az én rendelésemmel.
Oke.Megkerdezhetem hogy te mit rendeltel?
Koszi (Bocsi az OFF-ert a tovabbi beszelgeteseket PU-ban folytatom)
Háháá!
Találtam modult Magyarországra! Itt ni: Bővebben: Link Nem baráti az ár, az eBay-en negyed ennyiért árulnak...
Még egy. A madeinchina.com-ról is lehet rendelni modulokat és a kis levelezgetésem alkalmával kiderült az áruk is:
5mW 7.8USD 10mW 8.00USD 20mW 8.2USD 30mW 8.5USD 50mW 12USD 100mW 28USD 150mW 30USD 200mW 35USD A postaköltség viszont 1 darab rendelése esetén semmiképp nem haladja meg a 45 USD-ot. Ez már egész jó ár és TO-18 tokozású dióda van bennük. http://www.made-in-china.com/showroom/it-sources/product-detailLbuE...-.html http://zsdaqi.en.made-in-china.com/product/UeZEDhkyAmiC/China-Green...-.html http://zsdaqi.en.made-in-china.com/product/QedEhqVcJxln/China-Green...-.html |
Bejelentkezés
Hirdetés |