Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Topi!
Meg tudod mondani hogy hány budapesti és pest megyei aktív fórumtag van?
Helyileg kellene összefogni! Én például debreceni vagyok de egy fórumtársat sem ismerek innen. Ha most 10 városból 5en mennek (1 gépkocsi) az már 50 fő! Egyedül nem mennék, de egy kis csapattal már lehet!
Köszönöm.
Én nagyon remélem, hogy el tudok menni, bármennyire is csak messziről ugatom az elektronika témaköreit Ha pedig tudok menni és mégis bográcsolás lesz belőle, akkor én bevállalom a főzést (és tudok kellékeket is vinni). Bográcsban (bab)gulyás, pörkölt, paprikáskrumpli, ami szuperül főzhető.
Teljesen igazad van! Ezért is jók lennének a kis helyi találkozók.
Tökéletesen igazad van, szerintem ez a valódi oka.
üdv
Sajnos elég lassan pörög és alacsony számon áll a "biztos, hogy ott leszek" számláló... Nekem személy szerint dolgoznom kell aznap. Pedig kíváncsi lennék rátok!
Tizen pár éve volt egy Mesterem A Váci utca majdnem a legelején (Fővámtér felé) volt egy kis TV szervize. Ott dolgoztam és tanultam tőle nagyon sok mindent. Hogy most az ón gyantától vagy a cigarettától volt sárga a haja nem tudom de nagy tudású szakember és egyéniség volt. Ezért lennék rátok is kíváncsi, hogy ki ül a Nick név mögött. Remélem a következőre el tudok menni.
Hello.
Szeretném megkérdezni, hogy a HE találkozó hol lesz mivel most először mennék csak szlovákiában lakom így nem ismerem a környezetet.
Nem a he találkozó hanem az egri rádiós találkozó, két kép a találkozóról. Nagyon jó volt, idő is kedvezett, a nyakam fekete. Találkoztam régi cimborákkal és egy he taggal. Remélem 22. én legalább ekkora lesz.
Neked melyik a jobb oldal ? SALátának rövid a haja és rövid ujjas trikóban van, És a kezével könyvet fog.
A szemüveg nélküli emberke vagyok, a legértékesebb dologgal a tudás forrásával a könyvekkel a kezemben
Zolikám én csak próbáltalak rávezetni SALátára, de ő feladta magát.
ahogy látom már 2.1 % os a részvét ez nem is olyan rosssz 10 millio emberből jo is lenne de sajna 12 en vagyunk még csak, érdemes ezt
én küldök neked egy fotot ha gondolod
vagy a modikra vagy kiváncsi
Hali!
Pár napig nem voltam netközelben, de közben eldőlt, hogy tudok menni a találkozóra (már ha lesz). Viszont most úgy látom, nem elérhető a jelentkezési lap. Kérdezném, lesz a dologból valami?
Mint ahogy írtam volt : szakember és egyéniség. Ezen kifejezések mögött ott bújik az értelem is. Az itt fórumozó hobbielektronikások, kollégák igen nagy százaléka ezen csoportba tartozik.
Akit egy csöppet is érdekel az elektronika és elmegy a találkozóra nem azért megy, hogy fényképet cserélgessen. "összejövetel, ami arra hivatott szolgálni, hogy a fórum régi-új látogatói, olvasói, alkotói, résztvevői szemtől-szemben találkozhassanak egymással, eszmét cserélhessenek élőben és az internetnek mindenféle korlátaitól mentesen, friss levegőn tölthessenek el együtt egy szép nyári napot, amely akár még hagyományteremtő is lehet."
Üdv. Sajnos én is csatlakozom a táborhoz. A juniusi fizetésem várom... :bummafejbe:
Norberto!
Ha jól emlékszem, azt beszéltük itt a fórumon, hogy 08.11 az egyik határidő. Nos ez tegnap elmúlt. Megkérdezhetem, hogy hány jelentkező jött össze eddig, és milyen konzekvenciát lehet levonni ebből? Arra gondolok, hogy Érdemes e egyáltalán megtartani a találkozót, vagy sem, vagy pedig ha igen, akkor esetleg szerényebb körülmények között... Előre is köszi a helyzetjelentést kocsgab002
Üdv!
Nos, a jelenlegi helyzet úgy fest, hogy 24-en töltötték ki azt a jelentkezési lapot, ami elérhető volt egy ideig. Köztük sincs 100%-os egység, mert van pár ember, akik még a jel. lapban is azt jelölték meg, hogy nem 100%-osan biztos a megjelenésük. Szóval én azt a konzekvenciát vonnám le ezen adatokból, hogy nem érdemes óriási felhajtást rendezni (nincs is mire), szóval a Bókay-ról akár le is mondhatunk megérzésem szerint... 20 embernek kicsit ütős lenne az ár (60 ezer Ft elosztva 20 felé, és ebben még a kaja nem is lenne benne)... Helyzetjelentés vége! Vétel.
Aham, akkor viszont tovább kellene gondolkodni, hogy, s milyen kereteken belül folyjon a találkozó, (ha egyáltalán...)
Szerintem a lehetőségek a következők: úgy gondolom, mivel maximum 20-25 fővel számolhatunk, ezért a találkozó lehet teljesen free és szabadtéri, vagy egy kedves fórumtag otthonában, kertjében. Az első esetben a kaja önellátó, a második esetben pedig maradhat az eredeti felállás ha lehetséges. Vélemény?
Vagy ennyire ne legyen nagy a lelkesedésem, és jegeljük jövőre?
Egy kerti grill party nagyon jól hangzik, de "sajnos" a kertünk nem Pesten van, pedig 20-30 ember gond nélkül elférne nálunk...
Jöhettek, de csak 22.-e utáni hétvége lenne jó, mert én meg jövő héten Pesten leszek előreláthatatlan időpontokban. Amikor találkoztunk, akkor már beszéltem róla, hogy a pesti lakást kell berendezni stb.
Azzal az a baj, hogy a négy napos ünnep miatt munkanap lesz...
Egy ilyen összejövetelről láttam képeket. A rántott husit jól csinálod
És Zoli bá Te merre felé vagy megtalálható az országba?
akkor hát most nem lesz semmi ?
nem lehetne megoldani ojat hogy topi ugytom modellezik vagy modellezett és van pesten ojan modellező klubb ahol kert is van és ott azt kibérelni sztem oda adnák, vagy a pestiek nem arrol hiresek ? az én időmben volt össze tartás a modellezők közt vagy az már a multé? igaz az vidék volt . egy probát megérne végig telefonálni szerintem gondolkozzatok el rajta és ha csak szeptemberbe sikerül az se baj sőt lehetne sok főiskolába kihirdetni majd szeptemberbe hogy ijen lesz és akkor hátha többen jelentkeznének mert sokan nem is sejtik ezt az oldalt és van sok ojan is aki már vagy 2 éve be se jelent kezett de igazábol kellene egy ojan ember aki minden anyagi viszonzás nélkül megszervezné ha létezik ijen ember köztetek sok sikert lehet én is elmennék ha ugy esik NA MI VAN VALAKIT MEGSÉRTETTEM A SEGITŐ HOZZÁSZOLÁSOMMAL NETÁN |
Bejelentkezés
Hirdetés |