Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Legkésőbb 21-e dél! Persze lehet jönni jelentkezési lap nélkül is, csak nekünk a bevásárlás és szervezés miatt jó lenne tudni már egy létszámot.
Idézet: „Akkor én csak a hozzávaló hazait viszem, meg fakanalat, meg egy rendes kést, ill vágódeszkát, meg egy málnalekvárt, ideit..” Hát fogyókúrázók ne jöjjenek HE találkozóra
Persze ez nem zárja ki azt, hogy valaki eszközöket vagy alapanyagokat vigyen (pl. házi lekvárt).
Továbbra is várom azok jelentkezését, akik kocsival a 8-as út felől mennének a találkozóra!
Én vonattal fogok menni, az van kiirva hogy 2.420 Ft az út 2. osztályon. De én diák vagyok és úgy tudom hogy az 50%-os kedvezményt jelent, tehát oda-vissza ennyi az út. Jól gondolom?
Jajj nemár! Én úgy értettem, hogy aki fogyókúrázik rosszul fogja magát érezni a találkozón, mert sokan lesznek majd kanállal a kezükben
Hogyne főzhetnél!
Sziasztok!
Sajnos mégsem tudok ottlenni az első találkozón,mert családi program közbeszólt.De hogy mégse érje nagy csalódás a ház elejit,az 1000ft-os belépőmet szeretném felajánlani a tisztelt megjelenőknek.Utalni sajnos nem tudok,bankártyaürülés miatt,de arra gondoltam,hogy Frankye kollega itt lakik a közelemben,és ha nem gond,neki odaadnám. Üdv:Travolta
Közbe mondom nézek már egy időjárást. azért remélem nem lesz vészes.
"Szombat: Erősen felhős, borult égbolt, szórványosan záporok, zivatarok."
Hát van aki majd hátszéllel gyorsabban hazaér
Van fedett placc, szóval annyira nem lenne nagy gond, bár kétségtelen hogy aggódásra okot adó.
Még lenne annyi kérdésem hogy a keletibe lesz valami gyülekező vagy esetleg lenne önkéntes aki el tudna cipelni a találkozóig? :hide:
Helló!
A "Ki mit épített" bemutatóra visz valaki valamilyen cuccot, vagy én fogok ott egyedül villogni a gagyi tákolmányaimmal?
Gitárfelszerelést hozol magaddal?
Sütés / főzés közben tuti lehetne miatta a hangulat... Többiek! Egyébként a vidékiek hozhatnak szerény mennyiségű alkoholt magukkal, mármint nem égetett szeszekre gondolok, hanem első körben házi borra
Most egy picit itt vagyok a gép előtt, válaszolnék néhány felvetődött általános jellegű kérdésre:
Reggel elő fogják készíteni nekünk a terepet, már amennyire lehet. Sörpadokat kiteszik, pavilonokat összerakják, bográcsokat előkészítik. Úgy néz ki, hogy tűzifát mégsem tudnak a helyszínen biztosítani nekünk, szóval azt nekünk kell majd beszereznünk. Szóval aki esetleg tud, hozhat otthonról vagy akármilyen más módon tűzifát, baj ebből nem lesz, csak majd szóljatok, ha valamilyen módon hoztok. Ellenkező esetben benzinkútnál kell majd megvennünk Topival előző nap a tüzelni való faanyagot. Valamint lenne egy javaslatom is. Minden vonattal Budapestre érkező fórumtársnak kellene egy üres hozzászólást írnia, amiben semmi másról nem ír, csak kizárólag arról, hogy a vonat várhatóan mikor és melyik pályaudvarra érkezik be. Így viszonylag könnyedén átláthatóan kibogarászhatóak a vonattal érkező csoportok, valamint egyének, illetve a vállalkozó szellemű fuvarozó emberkék átlátják azt, hogy hova tudnának legkönnyebben, hova lenne célszerű menniük, eloszthatnák egymás közt a "feladatokat".
Már hogyne lenne jó, nagyon örülök a felajánlásodnak, titkon számítottam is rá
Másnap 23-án úgyis megyek Tokajra személyesen Idézet: „Az egész Bókay Kert zártkörű lesz, vagy osztozunk a napközisekkel?” Nem lesznek napközisek Idézet: „Esetleges bemutatókhoz/börze lesz-e asztal” Lesznek asztalok, igen, szerintem nem kell hoznotok, csak ha nagyon szeretnétek saját asztalra pakolni. Idézet: „Töltelék lesz a palacsintához, vagy vigyünk?” Lesz egy párféle, de hozhat bárki bármilyen értelmeset (az egyszerre füstölt szalonnás, kolbászos, hagymás, mustáros, olivabogyós, szilvalekváros palacsinta nem igazán bejövős).
Sajnos én nem tudok menni. Ha valaki megy a környékünkről /Kisbér/és vállalná a fuvart szívesen segíttek akár egy utánfutónyi tűzifával.
Idézet: „Főzni akkor nem kell?” Eddig sem volt kötelező Úgy lesz, hogy majd mi páran a moderátor gárdából megpróbálunk alkotni, azt egyszercsak kisül az egészből valami Ha meg közben fut be 1-2 bográcsos szakértő, akkor természetesen az ő véleményére is adni fogunk és a tanácsok szerint eljárni. Ezek alapján akár els számúként említhetnénk Téged is, mert ahogy az eddigi történetekből leszűrhető, már jópárszor készítettél ételt bográcsban. Ezért is jöhetsz esetleg majd korábban, illetve a kezdés előtt kicsivel, úgy fél 9 és 9 között. Természetesen, nem ugráltatásnak vagy parancsnak szánom ezt, csak tájékoztatásképpen írtam a tényeket és ajánlásokat
Hú, köszönjük szépen a felajánlást, ez igazán megfontolandó... ha jobban belegondolunk, akkor még talán a jövőre rendezendő következő találkozóra is bőven elegendő lenne ez a mennyiség... :yes:
Idézet: „Akkor mit kell/lehet segiteni? Kell/lehet valamit vinni (pl. fa)? Majd valaki szól/küld levelet, vagy?” Lehet segíteni. Mint azt leírtam az előbb is, végülis főleg a bográcsozáshoz való alapanyagokba lehetne beszállni akinek van kedve és lehetősége. Mint pl. tűzifa, kaja-alapanyagok bográcsgulyáshoz (úgy néz ki, csak ez az egy "menü" lesz hivatalosan), savanyúságot is ígért valaki, az is jól jöhet. Én esetleg még vaddisznópörköltet is el tudnék képzelni, szerintem nagyságrendekkel finomabbra meg lehet csinálni, mint a gulyást; természetesen ez szubjektív vélemény, az eddigi gasztronómiai élettapasztalatom alapján
Sziasztok!
Kicsit lejjebb tettem egy felajánlást, miszerint elmegyek bármelyik PU-ra (Bp), ha szükséges (5 fő ig). Ezt fenntartom továbbra is. De nem akarom "ráerőszakolni" magam senkire. Topi tudja a tel. számomat. Ha kellek, vagy szükség van valamire, szóljatok. A jelentkezési lapon csak azért nem jelöltem be a helyszín előkészítésében való segítségnyújtást, mert gyalogolni, cipekedni, sokáig állni nem tudok. De minden másban rendelkezésetekre állok. Pl. kiválóan pucolom a krumplit...
Jól gondolod, az 50 % valóban ezt jelenti.
Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy nem fogod tudni jelenléteddel emelni a hely színvonalát. (Többiek, ne tessék félreérteni, mindenki jelenléte értékes lesz!)
Sebaj, legközelebb összejön!
Idézet: „A "Ki mit épített" bemutatóra visz valaki valamilyen cuccot, vagy én fogok ott egyedül villogni a gagyi tákolmányaimmal?” Bárki hozhat bármi bemutatni valót! Többiek, Mindenki! Mi a helyzet a pákabemutatóval, -teszttel kapcsolatban? Hoz még valaki tesztelni való típust vagy állomást? Fahrenheit, Solomon, egyéb pákákat lehet bátran hozni tesztelni, összehasonlítani a többivel... Nálam JBC, valamint néhány típusú Weller lesz...
Én elviszem az Attila86 féle hőfokszabályzós forrasztóállomás II.
Meg két művem nálam lesz, mindkettő a kocsiba van építve.
Rendben, köszönjük eme felajánlásokat is ismét!
Szóval akkor már "csak" az a lényeg, hogy a vonattal érezők küldjenek egy sablon-hozzászólást, hogy várhatóan mikor és melyik PU-ra érkeznek. Onnantól kezdve meg lehet nézni, hogy miként célszerű és honnan az embereket vinni autóval.
Én viszem a spektrum- analizátoromat... Hátha valaki meg is veszi?!
Végül is, elvihetem a megtákolt solomonomat!
OK, akkor moderátorok főznek. Valamennyi fát azért viszek én is (poros ajánlatát NEM figyelmen kivül hagyva). 8:30 magasságában igyekszem megjelenni (ha korábban kell, vagy akár pénteken is akkor mail/telefon).
Az a fedett épület is rendelkezésre áll majd? Sajnos pont szombatra egyre kellemetlenebb a meteorológiai előrejelzés (tegnap még sokkal jobbakat mondtak). |
Bejelentkezés
Hirdetés |