Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem vagyok már egyedül. Van egy gyönyörű, tündéri barátnőm! Olyan drága... Ma azt mondja nekem:
Idézet: „Elmenjek veled a találkozóra, hogy ne kelljen egyedül menned?”
Ilyenkor érzem azt hogy valami hibádzik belőlem :no:
Nem kell (a hátán) elhoznia, jön ő magától! Feltételezem nem féltékenységből jönne, hisz köztünk kevés a nőnemű lény... Igazi férfisport a miénk! Olyan, mint a Bandzsi dzsamping! Ott ugrasz, de nem tudod, hogy elszakad-e a kötél. Itt meg: megfogod a vezetéket, és csak utólag derül ki: áram alatt volt-e
És erre Te.
Idézet: „Persze drága prüntyőkém, nélküled a bográcsos tranzisztorfőzelék sem lenne az igazi!”
Tényleg! Zsezsával mi a helyzet? Ő nem jön?! :hide:
Honnan tudod, hoyg Prüntyőkémnek hívja? Hívhatja akár egyetlen mikroprocesszoromnak is :hehe:
Nem papucs vagyok, csak mindíg egyetértek vele! A múltkor kérdezték is a kollegáim:
Idézet: Mire én: „Te, Viktor! Nálatok ki hordja otthon a nadrágot..?” Idézet: „Nem tudom. Megkérdezem otthon az asszonyt!” Amúgy tök kedves. Mutogatom neki a panelokat meg az alkatrészket és Ő meg felteszi az olvasó szemüvegét. Elmélyülten nézegeti a cuccot és mondaja: széép. (Tudom, halvány lila f*ngja sincs róla, de legalább úgy tesz mintha érdekelné... Hát nem édes? )
Megkérdeztem tőle, sajnos nem tud jönni.
Megkérdezted Tőle?! Tőőőőle? Ezt a választ nem tőled vártam!
szerk.: Ha már itt járunk, lesznek kint női fórumtagok? :pirul:
Te vic! Dől szerelem az hozzászólásaidból! :yes:
Én meg irigykedek! De csak kicsit!
#495694 Matthew: nem vasedény?
#495659 vicsys: a te sztorid még rendben, de ez az ingyen SMS-ekkel dorgált fel rendesen... Amúgy néztétek az online számlálót? ~552 Fő :eek2:
Az manapság átlagos. :yes:
Frankye-t kéne megkérni, hozza el a lányát, de kizártnak tartom. Messzire fog minket kerülni (a lánya).
Remélem nem sértettem meg modinkat
Amikor felkerült szóba vicsys barátnője, hogy mit mondott, először azt hittem, az újtervezésű ébresztőórája tud bemondó funkciót...
Bocs Vic, de elsőnek tényleg ez esett le! :pirul:
Egyszer az asszony telója csörgött, felveszi, magyarul alig tudó kamionsofőr hajtogatta, hogy meghozta az árut, hová vigye? Na kb. itt véget is ért a nyelvtudása.
Hiába mondta az asszony, hogy téves, nem értette meg. Még párszor visszahívta (gondolta hátha félretárcsázott), de mindig csak az asszonynál csörgött ki. Aztán mondtam az asszonynak, nem hogy mondott volna egy címet, valami eldugott helyen (ahol később kereshettek volna, ha tudnak) hátha valami jó kis cucc lett volna, a fuvarlevélre meg ráírtunk volna valami kamu dolgot, aztán hajtsák be a költségeket, ha tudják. A sógort meg egy egyszer valami pali hívta, hogy mennie kéne külföldre néhány napra, és szeretne szabit kérni. Először még mondta, hogy biztos téves, de már amikor sokadszorra hívta, átadta a haverjának a telefont, hogy beszéljen vele, Ő meg mondta neki, hogy persze, semmi gond menjen nyugodtan. A pali azért biztos furcsálta az idegen hangot, mert megjegyezte, hogy olyan szokatlan a hangja, ő meg mondta, hogy meg van fázva, biztos azért. Kíváncsi lettem volna, hogy mi történt, miután a szabi után visszament dolgozni...
"HEPszichológia"
Ha rendelési idő van akkor egy én is elmesélek egy kis sztorit. Napokban történt, hogy megállít egy ismerős. "Adjak neki 200 forintot mert venne egy kenyeret de pénze az igazából nincs..." (Az ember egyébként dolgozni tudna csak éppen nem akar. ) Ennek ellenére adtam. Másnap megkeres, hogy van egy rossz Tv-je megtudnám-e javítani? Megnéztem pár ezer forint lenne a javítás. Persze pénz az még mindig nincs. Mondom sebaj van egy pár donor TV-m megoldjuk. De mostanában sok a dolgom s ha majd ha tudok rá időt szakítani felhívlak... Pár nap múlva jönnek a visszahívós csörgetések. (1-2 másodperces) Kevés dolog van a világon amit ennél jobban utálok. Ezért direkt sem hívtam vissza. Ha akar valamit akkor megkeres, felhív, stb. Tegnap összefutottam vele az utcán. Nekiáll ordítani, hogy a Tv-je és hogy miért nem mentem át. De legalább hívtam volna fel mert ő megcsörgetett ... Annyit tudtam neki csak mondani, hogy igazad van! A Tévédet meg javítasd meg mással. Eszméletlen, hogy milyen pofátlan emberek vannak.
Jóregelt Matyi! :kalap: ha lessz időd gyere fel msn -re köszi!
HEPciáskodnék én is ha nem gond. Az a nagy helyzet, hogy juliusban elmentem a munkahelyemről. Aztóta nem fizették ki a julius 6 napi, és egész juniusi keresetem. Hetente hivogattam a főnököm, zargattam SMS -ekkel, biztosat sose tudott mondani. Aztán a kétségbeesettség miatt kezdtem már összeomlani idegileg / lelkileg. Tegnap is felzaklattam telefonon, nem is vette fel. Délután ő maga, már mint a főnököm hivott vissza, és kérdezte miért hivom. Ecseteltem neki a helyzetet, és kilátásokat. A nagy helyzet az, hogy nem fizették ki a csapatokat, hivatkozva erre-arra. Most másutt is doloznak, és mostanában számláznak, így két hét, és maximum megkaphatom a fizetésem. A helyzet nem is lenne akkora probléma, mert csak annyi kéne, hogy az internetet tudjam állni és, és a kajám, amit 20 ezerből kitudok hozni / hó. Jelen esetben azért kéne kifizessenek minnél előbb, hogy elköltözhessek otthonról, Sopronba. Igen elköltözöm Komáromból véleg. A helyzet az az, hogy most pénzszerző körútra indulok, mert ott akarok mindenképpen lenni a börzén. Ez abban valósul meg, hogy egy jó pár kiló rezet leadok a méhbe, és mivel Kisbéren jobban megfizetik mint Komáromban, ezért ma oda megyek. Ha minden rendben történik akkor, úgynézki hogy 109% hogy megyek. Rocersrac: a HLMI -d viszem, nem felejtettem el. elnézést kérek az irásomért, de a "g","h","space","n","m","t" billentyűim rosszak, vagy nehezen, de működnek alig.
Jaj, dehogy sértettél meg. Szívesen elhoztam volna, de:
- Nem igazán érdekli az elektronika - Jelenleg épp nincs kapcsolata (tudtommal), de az Ő köreiből (anime rajongó) szerez magának barátokat - Dolgozni fog aznap (nyári munkán).
Üdv mindenkinek! :kalap:
Már jeletkeztem én is a találkozóra.
Honnan ismeri ennyire a Lányodat?
Miért kerülné őket?
Nocsak-nocsak. Az enyém is az, azért nem jön végül ide mert PONT aznap kell mennie az Animecon-ra (ha még nem tudnád az is ezen a hétvégén van)...
Más: Potyónak és a többi délről érkezőnek kis segitség az odataláláshoz: M5, először jön az M0 leágazás Ferihegy (M3, stb. felé), tovább egyenesen. Utána jön M0 leágazás M1, M7, M6, stb. felé, 100km sebesség korlátozás, tovább egyenesen (de figyelni mostmár). Leágazás jobbra, nagybani zöldségpiac, Pestlőrinc, na ott kell lekanyarodni. Körforgalmon tovább előre (nem bemenni az Auchanhoz!), lámpánál balra (telizöld!) majd rögtön jobbra fel a felüljárón keresztül. Lámpánál egyenesen, következő körforgalmon a Shell kút mellett tovább egyenesen. Nemsokára ha balra néztek akkor láttok egy bontott téglából épült keritést, néhol valamennyi vassal dekorálva tetején. Nos az a Bókay kert hátulról. Innentől már illik megtalálni az elejét
Elnézést, ezt a találkozós topic-ba szántam, csak megzavart hogy már ez is arról szól...
Hát összeszedem Frankye eldobott mondatait. Így tudom, hogy nem szereti az elektrot/elektrosokat.
Meghalt a válságos állapotú kislány is,aki a Miskolci tűzben megégett
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani ennek a számnak az előadóját és a címét? Egy haveromnak kellene, a zenéből mutatok egy részletet.
Ez jó volt!
vtsoftware: Vannak ilyenek. Lehet adni telefont, de Nekik nem kéne hívogatni állandóan mindenkit, egész nap a telefonon "lógni". Nekem itt van a gép előtt, ha hívnak, felveszem, ha valakitől valamit kérdezek, vagy szólók valamiért, akkor telefonálok, de máskor nem. Csak valakivel vagyok úgy, hogy ha hív, egy nap fél óránál kevesebbet nem beszélünk. De akkor is azért, mert számítógépet csinál.
Aranyos ötlet ez a HEPszichológia! Akár új topik is nyílhatna neki, ahol "szakember(ek)" válaszol(nak) valahogy így:
Tisztelt Ampervadász Úr! Az ön helyzete, eléggé bonyolult, de nem kilátástalan! Az ember általában akkor fakad ki, amikor a benne felgyülemlő problémák, saját magukkal is konflikusba kerülnek, így megoldhatatlanná válnak. Hisz ha főnöke nem fizet, akkor nem lesz pénze, s nem tud részt venni a találkozón, s egyéb más luxuskiadást sem tud megtenni, mint az evés-ivás. Nem ártana ha több alternativát is kidolgozna és lehetőleg felkészülne minden eshetőségre, hiszen a legrosszabb dolog ilyenkor a bizonytalanság! Gondoljon arra, hogy, ha főnöke már júliusban bejelenti, hogy jó vállalkozóhoz híven, már rég elköltötte, az ön fizetését, akkor már rég túltette volna magát rajta! S ehhez képest, ha mégis fizetésre kerülne sor, az olyan örömként érné önt, mint derült égből a villámcsapás! Így meg ha fizet is, ön csak duzzogni fog. Pedig a két eset között csak virtuálisan van különbség, anyagilag semmi. Az sms- írása ilyenkor fölösleges kiadás, fönökének, csak további időhúzásra ad lehetőséget, hogy ne kelljen szembenéznie önnel, ilyen válaszokkal: igen- igen, persze-persze, jövőhéten stb. Ilyenkor nem lehet bizonytalankodni, egyenes válaszokat, határidőket, részleteket, kell kifacsarni belőle, illetve akár kompromisszumok is szóba jöhetnek (Az összes rezet elviszed az udvaráról stb). Az idő előrehaladtával jogi lehetőségeid is csökkennek, sokszor azért is húznak, ilyenkor időt, hogy cégfelszámolással, illetve 30napos határidőkből való kicsúszással a jogi lehetőségeidet is elvegyék, hogy a pénzedhez jussál. Azért is érdemes lenne a sarkadra állnod, mert akkor nem kerülnél olyan helyzetbe, hogy el keljen költöznöd otthonról, hiszen megálltad a helyed, anyagilag is önállóbb lettél, s otthon is csak felnézhetnek rád. Valahol itt keresendő a probléma gyökere, ezeket kéne átgondolnod alaposan. S ha úgy gondolod, hogy mégis Sopronba költözöl, sok szerencsét hozzá! Mindenképpen sok tapasztalatra fogsz szert tenni, ami szerintem csak előbbre viszi az életed, és ami a legfontosabb bármikor hazamehetsz. Elnézést, ha hosszú lett, remélem nem lőttem nagyon mellé, és nem haragszol meg rám |
Bejelentkezés
Hirdetés |