Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Basszus, most olvasgatok a tegnapi beírásaim óta (jó sokat írtatok), és egyre jobban várom ezt a Találkozót, úgy érzem :yes:
Ha így halad, a következő találkozóra már én fogom vinni a sok összegyűlt műnyomót...
De csak ha elmúltál 18!
Nem csak Matthew-nak, mindenki aki 136E jelzésű busszal jön (szerintem is az a leg egyszerűbb).
Megállók (figyelem a buszvégállomás a metró hátsó kijáratánál van): -Kőbánya-Kispest VÁ. -Kőbánya-Kispest M -Árpád utca -Margó Tivadar utca -Havanna utca -Baross utca -Fiatalság utca A térképn a piros vonallal jelölt útvonalon halad a 136E, a kék vonallal jelöltem ahol már csak a lábbusz jár.
Mivel Szamóca még nem jelzett vissza, hogy hol száll be hozzám, Kőbánya-Kispest vasútállomástól (metróállomástól) még mindig van 2-3 szabad hely az autómban. (Testesebb fórumtagokból csak kettő fér el hátul, viszonylag kényelmesen, vékonyabbakból akár három is).
Ha tehát valaki megbízik a vezetési tudományomban, akkor szívesen felveszem. Szamóca is - elvileg - itt száll be.
Nekem annyi kérdésem lenne még hogy melyik bejárathoz kell menni mert most nézem van egy jó pár rajta
Elnézésedet kérem Frankye mester. 8,42-kor érkezik a vonat Kőbánya-Kispest-re.
Próbáltam még szervezni a környékről fórumosokat, de úgy néz ki én képviselem a vidéket egyedül.
OK, akkor 8:40 körül ott vagyok KöKi-n. Esetleg más, aki arról jönne? Matthew? Nem kellene buszoznod...
(Szami! Semmi gond, csak nem tudtam, hol fussunk össze.)
Egy kérdés. Ez a palacsintasütés gyakorlatilag hogy zajlik majd? Tehát mi lesz adott a helyszínen?
(gázégő, vagy rezsó, edények, alapanyagok, nyelőemberek stb)
Nyelő ember egészen biztosan, de a többiről fogalmam sincs...
Mert én jó kajákat készítek, a palacsintám pedig egyedi recept alapján készül. Ezért kóstoló szinten lehet hogy sütnék egy párat a kollégáknak.
A palacsinta étel-alapanyagait majd beszerezzük, én úgy gondoltam, hogy a bográcsozás után ugyanazon a tűzön lehetne a palacsintagyártást is elkezdeni. Vagy ez túl bizarr ötlet és így nem szokták?
Gázégőről vagy rezsóról nemigen tudok ott a helyszínen. Illetve a főépület konyhájában tutira van rezsó, de úgy tudom, az a helyiség zárva lesz előlünk, bár majd a helyszínen eldőlhet. Szóval a tűzön való palacsintasütés az elképzelhető, mint alkalmazandó módszer?
Nálam is van még szabad hely.
Aki nem akar BKV-zni, az jelentkezzen nyugodtan.
Hol veszed fel az embereket? Én szivesen lennék a terhedre a keletiből :hide:
Rendben.
Aki a keletibe érkezik, az szóljon! Mikor ér be a vonatod?
Én a déliből bumliznék ki 3 átszállással... Ha valaki ebből az irányból megy kocsival és el tudna vinni, annak nagyon megköszönném!
Mikor érkezel?
Zenetom, neked mikor jön be a vonat?
09:12-re írta az elvira. Jöhet a barátnőm is? (Velem együtt az 2,5 hely )
Persze, természetesen.
Elvileg a Zenetommal 3-an vagytok. Csak még nem írta meg, hogy mikor jön. Még két személy befér, ha jeletkezne valaki. 6 független ülés van a kocsiban. Abból egy az enyém... Kimegyek értetek a Délibe, onnan a keletibe (útba esik) és onnan repülünk a Bokay kertbe.
Melyikőtök foglal másfél helyet? Vagy mindketten 1,25-öt? :lookaround:
Nem. Én vagyok a széles és kevésbé magas. Ha jól belegondolok, a csomagtartót optimálisabban töltöm ki...
Iwiw-es képen nem így tűnt... Na majd személyesen!
Hello!
Ács környékéről megy valaki? Jelentkezni még lehet?
Jólenne. De az előbb kicsit elhamarkodottan írtam és nem gondoltam végig hogy 22 az most szombat azt hittem az vasárnap és így mégsem érek rá.Elnézést.
Gondoltam, hogy erre is fogtok asszociálni..., de nem, még nem jön. (én legalábbis nem tudok róla...) :eeknoes:
Én valahogy azóta is a kis Meheeenyhértkééét várom. 0tp (Óvjon tőle az ég) reklám jut eszembe: "Szia, Te vagy az én apukám, mától itt fogok lakni." Viszont nyugtass meg. Ugye leengeded focizni? Erre gondoltam
Bocs az offért, és még egy közérdekű közlemény. Akinek ígértem valamit ( alkatrészt, cikket, stb...), és jön a börzére, kérem jelezze az elérhetőségeimen ! Ígérem palacsintasütőt is viszek! Egy kérdés: olaj tej tojás liszt só lesz-e? Elég csak a palacsintasütőt vinni? Gázon vagy villanyrezsón sütjük? |
Bejelentkezés
Hirdetés |