Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   37 / 199
(#) Frankye válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

KTobi és énközöttem csak félig látszik ugyan, de Vic párja látható.
A lekvárokat Norberto (vagy Topi?) vitte el végül, azt hiszem.
(#) zolee1209 válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

"ee" zolee1209... :yes:
(#) MolnarG válasza Frankye hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Akkor váljék egészségükre, ilyet úgysem kapnak Pesten .
(#) Imi65 válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Már egész jó a kép feliratozása!
(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

A jobb szélen (félig a fatörzs mögött) webinas áll. Mhorpheus mögött kikandikál Sebi mod., ha jól látom.
(#) titi hozzászólása Aug 23, 2009 /

Szervízmacskának nagyon szépen köszönöm a műnyomót!
Amit anno én kaptam (amiről már írtam itt) az ennél vastagabb volt, és nem is egészen ilyen volt a felülete.
Szóval lehet, mégiscsak a nem megfelelő papír miatt nem jött össze korábban.
Most 3 melós napom jön, de az utána következő 3 szabadban kipróbálom, és beszámolok az eredményről.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
Nagyon örülök, hogy nem hagytam ki a találkozót!
Ötletes volt a karszalag, de jövőre esetleg már nem ártana valami kitűző féleség sem...
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nem... És az először zolli-nak volt javítva!
(#) MolnarG válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

OKéee, javítottam.
(#) Frankye válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nem tudom, végül is mi lett a sorsuk, mert mi (Szamócával) egy picivel korábban elindultunk, de úgy hiszem valamelyik fiú eltehette. (Jó lesz jövőre... )
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Ne tessék kötözködni!
(#) Frankye válasza titi hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„Ötletes volt a karszalag, de jövőre esetleg már nem ártana valami kitűző féleség sem...”

Az ötlet tényleg jó volt, de sok mindent tanultunk ebből a találkozóból. Többek között a kitűzőket is. Az előre jelentkezők számára készítünk majd kitűzőt, és a "későn jövők" számára hagyunk "biankót", amit kézzel ki lehet tölteni. A többi dolog is itt van a fejünkben, de ez afféle "tanuló" találkozó volt mindannyiunk számára.
(Topi Mester szavaival élve:
Idézet:
„Fel van írva ez is a listára...”
)
(#) zenetom hozzászólása Aug 23, 2009 /

No nagy nehezen kikeltem nemrég az ágyból. Megfáztam, de nem a tegnapi találkozón, már hamarabb elkezdődött a lebetegedés, mostanra meg már baci-laktanya lettem
Én is köszönöm Webinasnak a szállítást, továbbá Köbzolinak a kondikat és ellenállatokat!
(#) sprofan válasza Frankye hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Jővőre mi is korán megyünk majd hogy tudjunk segíteni, és egy pár 10-20 útmutató tábla kihejezése sem lenne rossz dolog, mert hiába térkép, mi is 15 percig kerestük merre kell menni Ezt elvállalom én, már most előre szólok hogy fel tudjátok írni valahova Nem láttam egy erősítőt sem, ez azért volt mert nem vitt senki, vagy meg lett mondva hogy elég volt már belőlük és ne is hozzon senki Mert egy szép darabot én is megnéztem volna.
(#) spikk válasza Frankye hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Az egyiket megmentettem. (Este palacsinta volt itthon, a sorsa beteljesedett és nagyon finom volt, feleségem nem kóstolta meg, de a gyerekeknek meg nekem nagyon ízlett. És bár az eredeti címzettek nem mi voltunk, köszönjük szépen, jövőre meg majd viszek helyette valamit! )
(#) rockersrac hozzászólása Aug 23, 2009 /

Arra még mindig nem kaptam választ,hogy hova tudom feltölteni a videomat amit csináltam? Az a gyanúm,hogy maradok annál a megoldásnál,hogy felteszem netre,arra a tecső(Youtube) nevű oldalra,s majdan linkelem! Meg a képeket is nekifogok lassacskán lekicsinyíteni 1024*768 méretre!
(#) vicsys válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Háát a videóval kapcsolatban, passzolok. A youtube nem a legjobb minőség, sajna. Ezt meg gondolom láttad:
Bővebben: Link
(#) CIROKL válasza sprofan hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„Nem láttam egy erősítőt sem, ez azért volt mert nem vitt senki, vagy meg lett mondva hogy elég volt már belőlük és ne is hozzon senki Mert egy szép darabot én is megnéztem volna.”
Erre nem oly rég ott volt a Kecskeméti találkozó ha oda eljössz akkor láthattál volna élőben egy - két talán még neked tetszetős erősítőt is ! Amatőr Audiofil Építők Találkozója Ja egyébként meg csak a kim mit épített topikban nem respektálják ugyebár az erősítőket , háát ami azt illeti én meg a sok labortápot nem igen szoktam meglesni !
(#) levy_k válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Mondjuk a HE video szerverére?
HE video feltöltő
(#) deguss válasza levy_k hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nem-nem! Az nem erre való, kérem szépen.
Nincs saját tárhelyed, vagy valami, ahova feltölthetnéd magát a fájlt? Ha megvárod Topit, akkor biztos segít, és akkor be lehet linkelni.
Egyébként nekem semmi bajom vele, ha a YouTube-ra felteszed, és ide belinkeled.
(#) rockersrac válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Persze hogy láttam!
(#) rockersrac válasza deguss hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Rendben! Akkor felteszem Youtube-ra!
(#) levy_k válasza deguss hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nem kötekedés képp:
Szintén találkozó
:nezze:
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
Ja egyébként meg csak a kim mit épített topikban nem respektálják ugyebár az erősítőket , háát ami azt illeti én meg a sok labortápot nem igen szoktam meglesni !

Van az erölködős embereknek is topikja, csak nem használják.
(#) deguss válasza levy_k hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Belátom igazad van, akkor tölsd fel nyugodtan ide.
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nos ezt eddig még nem igen fedeztem föl ! Végülis a 6272 témából nem is csoda ? Kössz az infót !
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Én inkább a találkozón fedeztelek volna fel, az ott lévő 50-60 ember között! :yes:
(#) levy_k válasza deguss hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Habár ahogy nézem a kecskeméti az vágott anyag, szal azért nem kellene "teleszemetelni" a videó portált 1 perces "pillanatképekkel". Sztem...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

No én bármikor örülnék a HE-ás bablevesednek, akár most is.
(#) rockersrac válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Tessék,feltettem a videot! Egész tűrhető a minősége! Én személy szerint nagyon élveztem a kiforrasztó versenyt! Tényleg! Mikor kerülnek fel a HE store-ba a kiforrasztott alkatrészek? Valami jelképes összeget kellene kérni értük,hátha valaki megveszi,és ezzel is támogatja az oldalt!
Végül a video linkje: E.H.E.T.-ról készült video
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Sajnos de ide most nem tudtam eljutni ! nagy szomorúságomra mert jó lett volna veletek találkozni ismét , meg aztán az a rengeteg fórumtárs akikkel még nem is találkoztunk ! Szóval nagyszerü lett volna sok -sok ujj arccal megismerkedni ,elbeszélgetni .
Következő: »»   37 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem