Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én is ezen rágódok, hogy lehet minőségi, ha elszállt a végfokja...
![]()
A Vaterán nem ritka az ilyen eszement.
Néha, valami rettenetes árat tudnak kiírni.
Semmi baja, csak a nyaka véres...
Nekem erről az jut eszembe, amikor jön a kuncsaft, hogy nézzem már meg, mi baja a cuccnak...nem nagy baja van, biztos csak egy ellenállás... Na de biztos mindannyian ismertek ilyen helyzeteket. Szerintem ez az eladó is valami ilyesmi fazon lehet.
Hát pont az a hiba, hogy nem szól középen...
Mert az 50Hz-es mély búgás megvan, ill. a 10-15 kHz-es gerjedésből keletkező sípolás is, csak hát a közép frekvencián nem szól... ![]()
Arra kíváncsi vagyok .
![]() Akárhogy is nézem arra nem jövök rá.
Én a második feladatnál az egyenlőségjelet húztam volna át!
![]()
Na jó! Ez végleg kicsapta a biztosítékot nálam!
![]() ![]() ![]() ![]()
Mama ,mama!Bővebben: Link
Dú jú szpik inglis? DÁ!
![]() ![]() A magyar mega frászon is voltak akik hasonló kiejtéssel szórakoztatták a tisztelt közönséget.
Ken Lee! hát ez marhajó!
![]() ![]()
Valaki meg tudta számolni,hogy hányan másztak ki a kocsiból ?
![]()
Engem is ezzel szekálnak a haverok, pedig csak a vezeték-nevem miatt ragadt rám a páko.
![]() ------ Két szülő kimegy gyermekükkel a nudista strandra. Egy idő múlva a gyerek rohan az anyjához: -Anyu! miért van az, hogy van aki melle nagyobb, mint a tiéd? -Tudod fiam, ez úgy van, hogy minél nagyobb neki, annál butább. Pár perc múlva ismét rohan az anyjához, ezúttal az apja "szerszámáról" faggatja. -Tudod fiam, ez is úgy van, hogy minél nagyobb, annál butább az illető. Pár perc múlva ismét rohan az anyjához: -Anyu, képzeld, apu a strand leg butább nőjével beszélget, és minél többet beszélgetnek, annál butább lesz! ![]()
Kor, testszag, és gyomorfüggő kérdés.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |