Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A felső sor 5 ember híján már teljes.
Ma, hogy magamra kaptam a HE pólót arra gondoltam, hogy következő találkozóra lehetne egy évszámmal (dátummal) és Helységnévvel ellátott találkozós pólót alkotni esetleg még valami móricka rajzot rá, meg a HE logót.
Mi inkább abban látjuk a megoldást, hogy a következő találkozó létszáma legyen magasabb. Gondolni kell azokra akik messzebről, /akár több száz km-ről/ igen kemény utazási költséget (fáradságot) vállalnak hogy együtt lehessenek. Ha még a belépő ára is magas lenne, akkor már nem biztos hogy jönnének.
De milyen jó hogy már a következőn jár az eszetek!
Örülök hogy tetszett mindenkinek a találkozó. Én meg mondom őszintén, baromi jól éreztem magam. Rettegtem attól, hogy a 40 fix jelentkező helyett csak olyan 15-20 jött el, de végül hivatalosan 61-en voltunk.
Ahhoz képest, hogy első találkozó volt, és a végét kicsit kapkodva sikerült szervezni, nagyon jól összejött, és a hangulatra szerintem nem lehetett panasz. Egy dolog vigasztaljon mindenkit a palacsinta miatt. Szombaton este a tej amit visszahoztunk, már olyan durván romlott volt, hogy a közegészségügyisek elkobozták volna. Ahhoz képest, hogy a megvétel után végig hűtőben volt (leszámítva azt a fél órás utat)... Szóval nem hogy a tűzrakó hely miatt nem lett palacsinta, a de a tej miatt is elmaradt volna!
Természetesen az volna a jobb megoldás. Remélem a legközelebbi időpont nekem is alkalmas lesz.
A tej nekem már reggel is gyanús volt, nagyon dudorodott a papírdoboza.
Sziasztok!
Osztva mindenki véleményét, szerintem is nagyon jól sikerült a talákozó! Nem győzöm méltatni a szervezők munkáját . Rendkívül jó és hasznos volt a fórumon (ilyen-olyan módon) megnyilvánuló tagokkal személyesen találkozni és róluk néhány óra alatt benyomásokat szerezni. Csak pozitív tapasztalataim vannak! Annak külön örülök, hogy személyesen is sikerült potyo-val találkozni. (Elnézést, hogy többeket nem említek.) Köszönöm! Matthew-ra reagálva MolnarG-nek: a hátam mögött kitakarva sejtésem szerint killbill látható (szamóca képén talán jobban látszik). Az ő oszcilloszkópját csodáltuk, amikor a BGA tok ki-beforrasztásáról szó volt.
Mi nem egyszer jártunk úgy,hogy ROMLOTT volt a tej amit a boltban árultak! Útközben meg nem romolhatott,mert ahol laktunk ott a bolt gyalog,kényelmesen volt max 15percre tőlünk,normál tempóban olyan 10 perc alatt simán meg lehetett járni,és nem egyszer vissza sem akarták venni a romlott tejet!
Időben kellett volna szólni, volt nálam tej. Igaz, több mint 10napja lett véve, de még semmi baja sem volt (megittam).
De sajnos a tűzrakó hely miatt nem lett palacsinta sütés, nem a tej miatt... Arról csak később derült ki.
Szia!
Én Potyo és Kocsgab002 között vagyok fehér pólóban. Előttem fiam,Márk.(Glühlampe néven regisztráltam őt.) Örülök,hogy ott lehettem a találkozón.
Én pedig szeretném megköszönni (szándékosan nevek nélkül) a kajával kapcsolatban a krumpli és egyéb alapanyagok előkészítésében (valamint a hagyma pótlásban nyújtott segítséget. Az igazat megvallva nélkülük nem lett volna paprikás krumpli/bab/gulyás (legalábbis nem akkor ).
Más: A lófarkas, deres hajú, fekete HE pólós fórumtársunk (remélem nem sértettem meg ) ki volt (nick) aki nincs is a "nagy" képen? Idézet: „Más: A lófarkas, deres hajú, fekete HE pólós fórumtársunk ...” Sebi. Ott van ő is mhorpheus mögött.
Szetya kollégának jutott eszébe, nem nekem. Szerintem az én bénázásomat elnézve gondolta: kell egy utolsó is!
Előttem jó páran elmondták, de én is elmondom: nagyon jó volt a hangulat. Azokkal, akikkel jóban vagyok, immár a 99%-át ismerem. A közelebbi ismerősök közül kevés újjal találkoztam, hiszen börzéről már majdnem mindenkit ismertem... Az, hogy bennünk volt az igény a személyes találkozásra - személyesen sosem látott jó ismerősök futhattak össze -bizonyítja, hogy ez nem egy kockafejű fórum. Valóban emberközeli. Azt mondtam valakinek, hogy ha gyakrabban lenne ilyen találkozó, például havonta, akkor elveszítené a varázsát. Ezt ünnepélyesen vissza szívom, mivel lassan fél éve járok börzézni (llaci56 privát üzenetével kezdődött egy februári csütörtökön: "Szombaton lesz börze a puskásban, ugye jössz?"), és semmit nem változott. Illetve igen: nem vásárolni megyek fel, csak szimplán eszmét cserélni és nézelődni. Így lesz ez 50 év múlva is... Havonta ilyent nem célszerű szervezni - akármilyen jó is lenne, mivel így kisebb lenne a látogatottsága, mert most nem megyek, majd a következőre... (Börzére invitáltam pár kollégát, és ez volt a válasz Kell ez a kikapcsolódás, évente MINIMUM egyszer Tehát: nem biztos, hogy ugyanott, nem biztos, hogy ugyanakkor, de biztos: lesz M.E.H.E.T és a hangulat ugyanilyen lesz! Tehát hajrá M.E.H.E.T @ Topi: A szervezés profi volt, nem látszott semmiféle kapkodás.
61? akkor 2 kolléga nem volt a képen? A gép önkioldós volt.
Sziasztok!
Én mint egyik távollévő mit is mondhatok: Egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Átvitt és valós értelemben is. Valósan azért, mer a 4 napos hosszú hétvégi építkezésnél homokszem, por ment bele, de a másik szemem nevet, mert készek vagyunk, bent vannak a nyílászárók. Átvitt értelemben pedig nevetek (örülök), hogy Nektek milyen jó volt! De sírok, hogy a fent említett ok miatt nem tudtam ott lenni. A következőre nagyon elszeretnék menni majd! Idézet: Nagyon jól hangzó mozaik szó "MEHET" , de hogy is jön ki?„M.E.H.E.T” Második Első HobbiElektronika.hu Találkozó
Ha nincs rajta valaki a képen, akkor ő valószínűleg vagy később érkezett, vagy korábban ment el. Előbbi az esélyesebb.
Lehetne feladat: HE bögréért megkeresni a feltöltött képek alapján, ki hiányzik.
M.E.H.E.T. = Második Elszalaszthatatlan HobbiElektronika Találkozó.
Halihó!
Végre feltettem a képeket, amiket én csináltam. Én is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a találkozó megszervezésében és lebonyolításában, hogy egy ilyen jó kis bulit hoztatok össze. Én nagyon élveztem, sok új arcot ismertem meg, sok pozitív élményben volt részem. Ha lesz jövőre, feltétlenül ott leszek.
Szia!
Idézet: „„M.E.H.E.T” Nagyon jól hangzó mozaik szó "MEHET" , de hogy is jön ki? Második Első HobbiElektronika.hu Találkozó” Pontosan! Bővebben: Link
Szinte biztos, hogy Budapesttől nem messze lesz. Elsősorban Pest megyében.
Most is többektől hallottam vissza, hogy "azért Budapestre könnyebb feljutni, mint valahova vidékre mindenkinek".
Matyi kérésére tejes felbontásban is elérhetővé teszem a készített képeke, de sajnos ez nagyon lassú folyamat lesz mivel 330 megát kell feltöltenem 12Kb/s -el... valószínűleg csak pénteken tudok linket adni, mert holnap megyek vissza Pestre "nyaralni" és nem leszek netközelbe.
Szebence meg én például nem vagyunk rajta, mert fél 2 körül értünk oda, nem baj, majd legközelebb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |