Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   39 / 199
(#) MolnarG hozzászólása Aug 24, 2009 /

A felső sor 5 ember híján már teljes.

Ma, hogy magamra kaptam a HE pólót arra gondoltam, hogy következő találkozóra lehetne egy évszámmal (dátummal) és Helységnévvel ellátott találkozós pólót alkotni esetleg még valami móricka rajzot rá, meg a HE logót.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Mi inkább abban látjuk a megoldást, hogy a következő találkozó létszáma legyen magasabb. Gondolni kell azokra akik messzebről, /akár több száz km-ről/ igen kemény utazási költséget (fáradságot) vállalnak hogy együtt lehessenek. Ha még a belépő ára is magas lenne, akkor már nem biztos hogy jönnének.
(#) szamóca válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

De milyen jó hogy már a következőn jár az eszetek!
(#) potyo válasza szamóca hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Mikor lesz a következő találkozó?
(#) Topi hozzászólása Aug 24, 2009 /

Örülök hogy tetszett mindenkinek a találkozó. Én meg mondom őszintén, baromi jól éreztem magam. Rettegtem attól, hogy a 40 fix jelentkező helyett csak olyan 15-20 jött el, de végül hivatalosan 61-en voltunk.

Ahhoz képest, hogy első találkozó volt, és a végét kicsit kapkodva sikerült szervezni, nagyon jól összejött, és a hangulatra szerintem nem lehetett panasz.

Egy dolog vigasztaljon mindenkit a palacsinta miatt. Szombaton este a tej amit visszahoztunk, már olyan durván romlott volt, hogy a közegészségügyisek elkobozták volna. Ahhoz képest, hogy a megvétel után végig hűtőben volt (leszámítva azt a fél órás utat)...
Szóval nem hogy a tűzrakó hely miatt nem lett palacsinta, a de a tej miatt is elmaradt volna!
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Természetesen az volna a jobb megoldás. Remélem a legközelebbi időpont nekem is alkalmas lesz.
(#) paul64 válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

A tej nekem már reggel is gyanús volt, nagyon dudorodott a papírdoboza.
(#) MPi-c válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Sziasztok!
Osztva mindenki véleményét, szerintem is nagyon jól sikerült a talákozó! Nem győzöm méltatni a szervezők munkáját .
Rendkívül jó és hasznos volt a fórumon (ilyen-olyan módon) megnyilvánuló tagokkal személyesen találkozni és róluk néhány óra alatt benyomásokat szerezni. Csak pozitív tapasztalataim vannak! Annak külön örülök, hogy személyesen is sikerült potyo-val találkozni. (Elnézést, hogy többeket nem említek.)
Köszönöm!

Matthew-ra reagálva MolnarG-nek: a hátam mögött kitakarva sejtésem szerint killbill látható (szamóca képén talán jobban látszik). Az ő oszcilloszkópját csodáltuk, amikor a BGA tok ki-beforrasztásáról szó volt.
(#) rockersrac válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Mi nem egyszer jártunk úgy,hogy ROMLOTT volt a tej amit a boltban árultak! Útközben meg nem romolhatott,mert ahol laktunk ott a bolt gyalog,kényelmesen volt max 15percre tőlünk,normál tempóban olyan 10 perc alatt simán meg lehetett járni,és nem egyszer vissza sem akarták venni a romlott tejet!
(#) KTobi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Időben kellett volna szólni, volt nálam tej. Igaz, több mint 10napja lett véve, de még semmi baja sem volt (megittam).
(#) Topi válasza KTobi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

De sajnos a tűzrakó hely miatt nem lett palacsinta sütés, nem a tej miatt... Arról csak később derült ki.
(#) Kinka István válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szia!
Én Potyo és Kocsgab002 között vagyok fehér pólóban. Előttem fiam,Márk.(Glühlampe néven regisztráltam őt.)

Örülök,hogy ott lehettem a találkozón.
(#) Gafly hozzászólása Aug 24, 2009 /

Én pedig szeretném megköszönni (szándékosan nevek nélkül) a kajával kapcsolatban a krumpli és egyéb alapanyagok előkészítésében (valamint a hagyma pótlásban nyújtott segítséget. Az igazat megvallva nélkülük nem lett volna paprikás krumpli/bab/gulyás (legalábbis nem akkor ).
Más: A lófarkas, deres hajú, fekete HE pólós fórumtársunk (remélem nem sértettem meg ) ki volt (nick) aki nincs is a "nagy" képen?
(#) MolnarG válasza Gafly hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szerintem Sebi-re gondolsz.
(#) MPi-c válasza Gafly hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Idézet:
„Más: A lófarkas, deres hajú, fekete HE pólós fórumtársunk ...”

Sebi. Ott van ő is mhorpheus mögött.
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szetya kollégának jutott eszébe, nem nekem. Szerintem az én bénázásomat elnézve gondolta: kell egy utolsó is!
Előttem jó páran elmondták, de én is elmondom: nagyon jó volt a hangulat. Azokkal, akikkel jóban vagyok, immár a 99%-át ismerem. A közelebbi ismerősök közül kevés újjal találkoztam, hiszen börzéről már majdnem mindenkit ismertem...
Az, hogy bennünk volt az igény a személyes találkozásra - személyesen sosem látott jó ismerősök futhattak össze -bizonyítja, hogy ez nem egy kockafejű fórum. Valóban emberközeli.
Azt mondtam valakinek, hogy ha gyakrabban lenne ilyen találkozó, például havonta, akkor elveszítené a varázsát. Ezt ünnepélyesen vissza szívom, mivel lassan fél éve járok börzézni (llaci56 privát üzenetével kezdődött egy februári csütörtökön: "Szombaton lesz börze a puskásban, ugye jössz?"), és semmit nem változott. Illetve igen: nem vásárolni megyek fel, csak szimplán eszmét cserélni és nézelődni. Így lesz ez 50 év múlva is...
Havonta ilyent nem célszerű szervezni - akármilyen jó is lenne, mivel így kisebb lenne a látogatottsága, mert most nem megyek, majd a következőre... (Börzére invitáltam pár kollégát, és ez volt a válasz

Kell ez a kikapcsolódás, évente MINIMUM egyszer Tehát: nem biztos, hogy ugyanott, nem biztos, hogy ugyanakkor, de biztos: lesz M.E.H.E.T és a hangulat ugyanilyen lesz!
Tehát hajrá M.E.H.E.T
@ Topi: A szervezés profi volt, nem látszott semmiféle kapkodás.
(#) DuMatyi válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

61? akkor 2 kolléga nem volt a képen? A gép önkioldós volt.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Sziasztok!
Én mint egyik távollévő mit is mondhatok: Egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Átvitt és valós értelemben is. Valósan azért, mer a 4 napos hosszú hétvégi építkezésnél homokszem, por ment bele, de a másik szemem nevet, mert készek vagyunk, bent vannak a nyílászárók.
Átvitt értelemben pedig nevetek (örülök), hogy Nektek milyen jó volt! De sírok, hogy a fent említett ok miatt nem tudtam ott lenni. A következőre nagyon elszeretnék menni majd!

Idézet:
„M.E.H.E.T”
Nagyon jól hangzó mozaik szó "MEHET" , de hogy is jön ki?
Második Első HobbiElektronika.hu Találkozó
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Ha nincs rajta valaki a képen, akkor ő valószínűleg vagy később érkezett, vagy korábban ment el. Előbbi az esélyesebb.

Lehetne feladat: HE bögréért megkeresni a feltöltött képek alapján, ki hiányzik.
(#) Topi válasza Action2K hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

M.E.H.E.T. = Második Elszalaszthatatlan HobbiElektronika Találkozó.
(#) Müszi válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Amúgy jövőre mikor és hol lesz?

üdv
(#) hapro válasza Müszi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nekem azt mondták, hogy Dombóvár...
(#) Müszi válasza hapro hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

jó lenne
(#) Ballage hozzászólása Aug 24, 2009 /

Halihó!

Végre feltettem a képeket, amiket én csináltam.

Én is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a találkozó megszervezésében és lebonyolításában, hogy egy ilyen jó kis bulit hoztatok össze. Én nagyon élveztem, sok új arcot ismertem meg, sok pozitív élményben volt részem. Ha lesz jövőre, feltétlenül ott leszek.
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szia!
Idézet:
„„M.E.H.E.T” Nagyon jól hangzó mozaik szó "MEHET" , de hogy is jön ki? Második Első HobbiElektronika.hu Találkozó”

Pontosan! Bővebben: Link
(#) Topi válasza hapro hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szinte biztos, hogy Budapesttől nem messze lesz. Elsősorban Pest megyében.

Most is többektől hallottam vissza, hogy "azért Budapestre könnyebb feljutni, mint valahova vidékre mindenkinek".
(#) MolnarG hozzászólása Aug 24, 2009 /

Matyi kérésére tejes felbontásban is elérhetővé teszem a készített képeke, de sajnos ez nagyon lassú folyamat lesz mivel 330 megát kell feltöltenem 12Kb/s -el... valószínűleg csak pénteken tudok linket adni, mert holnap megyek vissza Pestre "nyaralni" és nem leszek netközelbe.
(#) hapro válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szamóca kertjében...?
(#) sprofan válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szebence meg én például nem vagyunk rajta, mert fél 2 körül értünk oda, nem baj, majd legközelebb.
(#) hapro válasza sprofan hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Ha tudtam volna, hogy jössz, meg hogy én is megyek akkor itt elbótolhattuk volna a trafókat.
Nem te hoztad véletlen azt a tonna alkatrészt egy kadettal?
Következő: »»   39 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem