Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha lapul, lapát, ha tekeredik, fúró.
Nem kérdeztem semmit, matthew kérdezett engem, és válaszoltam neki. Ez mellett kerestem egy olyan programot amivel összefűzhetek több programot egy pakkba, és amikor ezt a programot elindítom akkor kiválaszthatom mit akarok telepíteni és a auomaikus elvégzi.
Akkor valamit erősen benéztem
Idézet: „Ez mellett kerestem egy olyan programot amivel összefűzhetek több programot egy pakkba, és amikor ezt a programot elindítom akkor kiválaszthatom mit akarok telepíteni és a auomaikus elvégzi.” WPI- Windows Post Install Le is tudod tölteni. WPI Weboldala Szerk.: Mi egy oldalon nagyon sokat foglalkoztunk ezzel, át lett írva ez a progi. Olyan lett, hogy az XP telepítője felmásolta a System32 mappába a programot, majd a telepítőlemezen lévő Install mappából telepítette a programokat. A programoknak külön mappájuk volt az Install mappán belül. Minden programhoz írtunk egy CMD, és egy CNF filet, amiben benn voltak a telepítendő fileok (lényegében ott a CMD telepítette a programot egy silent kapcsolóval). A CNF fileban bedig volt a program neve, a telepítési sorszáma, a kategóriája, egy kis kép neve, meg a program rövid leírása. (XP-kkel foglalkoztunk, de a WPI bennt volt az összesben.)
Már ne is haragudj de én elküldtem ezt a linket neki 1x
Idézet: „Minden programhoz írtunk egy CMD, és egy CNF filet, amiben benn voltak a telepítendő fileok (lényegében ott a CMD telepítette a programot egy silent kapcsolóval). A CNF fileban bedig volt a program neve, a telepítési sorszáma, a kategóriája, egy kis kép neve, meg a program rövid leírása” Örülök, hogy ezt írod, mert én ebbe a problémába ütköztem, és ebben a segítségedet kérem, hogyan tudok én is ilyen CMD álományt generálni. Van egy ilyen programom, annak a CMD állományát tanulmányoztam, de még nem nagyon világos számomra. Megköszönném a segítséged előre is.
Eltudod nekem magyarázni hogy blokkonként, hogy mi mit csinál *.CMD -ben?
A Notebookomnak van néhány drivere, office$2003, lejátszó program, webböngésző, és még néhány apróság. A lejobb kérdés: Ha pl egy programot szeretnék feltelepíteni, és jelszavas, akkor az hoggyan tudom CMD ben megadni? Vagy ezt a *.reg állománynak kell taralmaznia, és hogyan? Példaképpen itt van ez a kód, és a mellékelt fájlok lisája, csak azért hogy én is megudjam valami alapján érteni. magát a telepítendő fájlt eltávolítottam, mert illegális, másrészt, nemtudnám feltöleni. A *.CNF működését értem.
Bocsi! Nem figyeltem, csak ismerem a progit, és küldtem is a weblapját.
Ampi, Pü ment. A CMD nekem sem volt annyira egyszerű, mindig egy minta alapján csináltam, de a többit tudom. Példáöl fogtam a Powerarchiver-ét, és az alapján átírtam egy másik progihoz.
Jóéjt mindenkinek, mára pihenő. :kalap:
Egy kérdés a pihenő pákás kollegákhoz:
Milyen konvertert ajánlotok melyel a DVD-t avi, mpeg vagy hasonló formátumokba lehet konvertálni!? Mivel annyi féle van mint csillag az égen gondolom megkérdem ki mit ajánl...
Elnézést mindenkitől a nem ideillő hozzászólásért, de ezt meg kell hogy mutassam. Csak, hogy folyjon a nyálatok...
Most kaptam a lányomtól! (hamutartó a teraszra)
Már miért ne lenne idevaló. Amúgy az Ő képe van a hamutartón?
Hát, akkor kevésbé lennék vidám!
De akár lehetne is.
Egy érdekes jelenség lépett fel a gépemen amíg szedtem le a youtube-ról videót 60-c fokos volt proci és az egy phenom x4-amd nem a gyári hűtővel hanem vettem rá 2x akkorát.. csak le is húztam 2613-ra nehogy leoldjon a hővédelem..ja és windows 7-et használok az csak 5%ot eszik..
Boccs a képek nevéért de így sikerült
Sziasztok!
Kénytelen vóltam visszajönni Sehogy sem tudok elaludni Vannak éjjeli baglyok?
Nahát, mi van itt?
Én se tudtam aludni, de csak most kapcsoltam be a gépet. Gondoltam minek hamarabb, úgysincs itt senki...
Már én is itt vagyok
De 9-től megint lambéria gyártás
Mennyen a nyavaja!
Ezért szenvedtem át az estét...egyedül?
Szenvedted... Ha annyira szenvedtél volna, már aludnál a billentyűzetet megfejelve...
Kinek mi a szenvedés
Nem szenvedtél volna ha kitetted volna a bokorba azt a kondit amit mondtam, akkor röhögnél
Hát ha a HE szenvedés Neki éjjel...
Nem értek én a lovakhoz
Ha eltűnök azért van mert menni kell dolgozni :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |