Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A "hosszúkat" nem szoktam elolvasni, nehogy megterheljem az agyam a túl sok olvasással, vagy valami hasonló indokom lehet, amit még magamnak sem vallok be igazán, de a post-od utáni hozzászólás arra sarkalt, hogy csak olvassam el, és én már a 3-nál elkezdtem röhögni, és végig kitartott.
22:55, lefekvés előtt még véletlenül rábukkantam erre . Ezekután csak rosszat lehet álmodni.
![]()
Ha ezt tudom, csak a Budapest TV-t nézem.
Hát bizony nálam is!
Néha élőben is nézem a BP TV-n. Hát szörnyű. A kezében forgat egy vasdarabot aztán megmondja, hogy rosszak a csakráid. De mielőtt kiértékeli a szerveidet, hogy hány %-os, azért megkérdezi, hogy melyik szerve hiányzik, nehogy rosszat mondjon. És egy gyakori párbeszéd: -Éjszaka jár ki WC-re? -Igen szoktam. -Vese 20%................... SZÖRNYŰ!!
Nem ismertem ezt az ipsét ezidáig, de hogy egy expanderfogantyúval méri százalékosan a belső szervek működési hatásfokát, tyelevízoron keresztül, amit ráadásul sajátságos, groteszk mozdulatokkal meg is műt utána. Ez, ez, nincs rá szó!
De milyen Idézet: lehet az aki őt felhívja? :wow1: „ember” Idézet: „De milyen „ember” lehet az aki őt felhívja?” Szerintem az első néhány páciens jól megkent volt, hogy eljátszák a beteget. Majd amikor már "bevette" a nép, akkor jelentkeztek maguktól... ![]()
Nem gondoltam volna, hogy ez a fickó a szerző-előadó...
![]() Mik derülnek ki erről a sz... sorozatról... ??? ![]()
Áruljunk használt koporsót?
![]() ![]()
Nem értetek az üzlethez....csak irigykedtek, hogy Ti nem tudtok ilyen gyorsan, ilyen könnyen, ilyen sok pénzt keresni
![]() Erről jut eszembe: még évekkel ezelőtt egy barátommal a 40-es buszon ültünk és egy csajnak megcsörrent a telefonja. Felvette és beleszólt: Halló, használt óvszer kereskedés, miben segíthetek? Szakadtunk a röhögéstől...
Ha esetleg a szomszédoknál születtünk volna, akkor talán spórolhatnánk:
U.i.: mi lenne, ha úgy mennénk oda hogy mi szlovákok vagyunk és annyiért akarjuk megvenni? Mellesleg felháborító, szerintem.
Nem lehet, hogy a két ár közötti különbség az ÁFA-ból, meg valamilyen, a kormány által kivetett adóból áll, amit csak egy idiótának kell megfizetni?
Mi a falusi abortusz?
- Lelövik a gólyát. Mit történik, ha keresztezzük a pulit egy zsiráffal? - Szívinfarktust kap a juhász. Mi a születésszabályozás legegyszerűbb módja? - A reggeli smink mellőzése. Miért jó a mazochistának? - Mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, tehát jó. Milyen a tökéletes nő? - Néma, szőke, nimfomániás és az apjának van egy jó kis sörözője. Mi a közös a nőben és a tornádóban??? -Mikor jön forró és nedves, mikor megy, akkor viszi a házat és a kocsit. Mi a hasonlóság a laposelem és a könnyűbúvár között? - Ha a sarkait összekötöd mindkettő hamar lemerül. A nagyon fiatal menedzser típus: Képzeld Apa! Ma egy évvel meghosszabbították a szerződésemet az általános iskola harmadik osztályában. ![]() Egy épületről bomlott a tégla és ráesett egy darab egy ember fejére, aki belehalt. Kimegy a rendőr helyszinelni, és a következőket írja a jegyzőkönyvbe: Eset: fejére egy tégla Kelte: megse próbálta Neme: De igen Helyszín: nem volt színes Fél neve: Kov Ján
Vannak ilyen emberek is: Bővebben: Link
Ott sem lehet mindennapos egy ilyen esküvői pár.
![]()
Nagyné feljelenti a szomszédját, Kovácsot, amiért több alkalommal is
tehénnek nevezte őt. Kovácsot a bíróság el is ítéli becsületsértésért és megbírságolják. A férfi így szól a bíróhoz: - Ez azt jelenti, bíró úr, hogy többet nem szólíthatom Nagynét tehénnek? - Pontosan - feleli a bíró. - De egy tehenet szólíthatok Nagynének, ugye? - Azt megteheti. Kovács rávigyorog az asszonyra: - Akkor viszontlátásra Nagyné!
Melbourne-ben történt az év elején. A Nyugati Körút, Western Ring Road autópályán a rendőrség először bemért egy kocsit, amely 6 km/órával gyorsabban haladt a megengedettnél. Utána mentek, megelőzték és leállították. A vezetővel közölték a tényeket és 135 dollárra megbüntették. A kormánykerék mögött ülő személy megköszönte a bírságról szóló okmányt és elővette a hivatalos Munkavédelmi Ellenőr igazolványát. Majd ő is kiállított egy számlát, ahol bűnösnek találta a tulbuzgó rendőrt, mert a rendkívül forgalmas úton nem viselte a különben kötelező rikitó színű foszforeszkáló mellényét. A büntetés 800 dollár.
![]()
Sziasztok!
Egy érdekes és számomra kedves történetet osztanék meg veletek. Mikor még technikumba jártam (természetesen elektronikai), a csoportból én voltam az elektronikai zseni ![]() Szóval az osztály úgy 2/3-a elég gyenge volt elektronikából ezért megdumáltuk hogy lepasszolom nekik a feladatok megoldásait. Már az írásbeli előtt tudtuk hogy két részre osztják a csapatot két külön terembe.Szóval megkaptuk a feladatokat (szigorú tekintetű tanárok, feszült légkör brrr!), és neki is álltam. Perszer dolgoznom kellett mint a gép! Elkészült a teljes megoldókulcs az összes feladathoz, úgyhogy átadtam az előttem ülőnek majd nekiálltam újra megcsinálni azoknak akik a másik teremben voltak. Szorzok-osztok, egyszer csak észrevettem hogy valamit elrontottam az előző "csomagban", de ugye az már kézről kézre járt! ![]() Majd folytatni az új kulcsot a másik csapatnak (tudnám addig mit csinálhattak amíg én vért izzadtam) ![]() Mikor ez is elkészült, zsebre vágtam a papirost és kimentem vécére (ez volt az átadás helyszíne). Ott elrejtettem egy megbeszélt helyre majd mint aki jól végezte a dolgát visszamentem dolgozatot írni (persze csak ezután állhattam neki ténylegesen a saját dolgozatom megírásához). Hát épphogy be tudtam fejezni a dogámat időre...Persze a másik csapat is megkapta az áldásos "csomagot" így boldogultak ők is (mindenkinek sikerült). Hát nagyjából ennyi, de egy nagy élmény volt számomra.
Jó kis csapatmunka!
vagy inkább csapatépítő munka
![]()
Lehet már volt:
Hotline: - Milyen számítógépe van? Ügyfél: - Fehér. Ügyfél: - Nem tudom a lemezt kivenni a meghajtóból. Hotline: - Próbálta a kiadó gombot megnyomni? Ügyfél: - Igen, de teljesen beragadt. Hotline: - Ez rosszul hangzik. Felírom az adatait... Ügyfél: - Várjon csak... Most látom, hogy nem is raktam be a lemezt, itt van az asztalomon... Hotline: - Kattintson a "Sajátgép" ikonra. Ügyfél: - A magáéra, vagy az enyémre? Ügyfél: - Nem tudok nyomtatni. Hotline: - Kattintson a Start gombra és... Ügyfél: - Figyelj cimbora, ne kezdj nekem ilyen szakszöveget nyomatni, nem vagyok Bill Gates, a francba! Ügyfél: - Amikor nyomtatni próbálok, állandóan azt mondja a gép, hogy nem találja a nyomtatót. Már többször odaraktam a monitor elé, de még így sem találja... Ügyfél: - A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt. Hotline: - Színes nyomtatója van? Ügyfél: - Nem. Hotline: - És most mit lát a monitorán? Ügyfél: - Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában. Hotline: ...és most nyomja meg az F8-at. Ügyfél: - Nem működik. Hotline: - Pontosan mit csinált? Ügyfél: - Megnyomtam az F-et nyolcszor, ahogy mondta, de semmi sem történt... Ügyfél: - Nem működik a billentyűzetem. Hotline: - Biztos, hogy bedugta a gépbe? Ügyfél: - Nem, nem látom a gép hátulját. Hotline: - Fogja meg a billentyűzetet, és menjen vele 10 lépés távolságra a géptől. Ügyfél: - Sikerült. Hotline: - Akkor nincs bedugva a billentyűzet. Nincs ott egy másik véletlenül? Ügyfél: - Nézem... De igen, van itt egy... És működik is! Hotline: - A jelszava kis "a" mint alma, nagy "V" mint Viktor, 7... Ügyfél: - A 7 az kicsi, vagy nagy? Ügyfél: - Nem tudok csatlakozni az Internetre. Hotline: - Biztos, hogy a jó jelszót használta? Ügyfél: - Biztos, láttam, amint a kollégám is ezt adta meg. Hotline: - És mi volt ez a jelszó? Ügyfél: - Öt csillag. Hotline: - Milyen antivírus programot használ? Ügyfél: - Netscape. Hotline: - Az nem egy antivírus program! Ügyfél: - Elnézést... Internet Explorert. Ügyfél: - Nagy problémám van. Egy barátom feltelepített egy képernyővédőt, de ahányszor megmozdítom az egeret, mindig eltűnik. Hotline: - Microsoft ügyfélszolgálat. Miben segíthetek? Ügyfél: - Jó napot! Már 4 órája várok magukra! Meg tudja magyarázni, miért segítenek nekem ilyen lassan? Hotline: - Tessék? Elnézést, nem egészen értem a problémáját! Ügyfél: - Word-ben dolgozom, és már 4 órája kattintottam a "Segítség" gombra. Megmondaná, mikor jönnek ki végre? Ügyfél: - Az első email-emet szeretném megírni. Hotline: - És mi a probléma? Ügyfél: - Megtaláltam az "a" betűt, de hogyan tudom a karikát köré rajzolni Idézet: „Kimegy a rendőr helyszinelni...” Nana! Csak óvatosan! ![]()
Lehet hogy volt már itt:
Két jedi megy a sivatagban , megszólal az egyik: -Az erő velem van! -Hát ezt szívtad, mert velem meg a víz! ![]()
Akinek az idegei drótkötélpályából vannak...
![]()
Ezt a két képet a tbányai tacskóban lőttem(telós képek)
![]() Egy kékhalál jobban mutatna de azért ez sem rossz(csontra volt fagyva) ![]() USB INITIALIZING FAIL ![]() ![]()
Az szééép... Azért kíváncsi vagyok ki tervezte ezt meg...
Nos. Kaptam egy viccekkel teli emailt, cenzúrázva beteszem ide, hátha nem zárnak ki... Kérésre privátban a kevésbé szalonképes vicceket is elküldöm... :hehe:
Egy fiatalember autóban ül a barátnőjével egy parkban és könyörögve kéri, hogy engedje meg, hogy szeretkezzen vele, de a lány nem hagyja. Végül a fiú így szól: - Ugyan már! Ígérem, csak félig fogom bedugni! A lány erre beleegyezik és azt mondja: - Jól van, de csak félig... Ígérd meg! A fiú megígéri, azzal ráveti magát a nőre, és tövig bedugja neki. A lány, érezve a löketeket, nagyon élvezi, és azt mondja a barátjának: - Dugd be egészen! Dugd be egészen! A fiú, kissé szégyenkezve, de próbálja menteni a büszkeségét: - Óh nem! Az ígéret szép szó... A postás csengetésére egy szépasszony nyitja ki az ajtót, lenge hálóingben: - De jól nézel ki, kisanyám! - hüledezik a postás. - Figyelmeztetem, a férjem félórán belül itthon lesz! - De hát én nem is csináltam semmit! - mondja a postás. - Tudom, csak szólok, hogy nincs túl sok időnk! Az anyuka fürdeti a kisfiát, amikor az megkérdezi: - Anyu! Ha megnövök, nekem is két fütyim lesz, mint apunak? - Ugyan már Pistike, honnan veszed, hogy apunak kettő van? - Amikor pisil, akkor mindig a kicsit veszi elő. Amikor pedig megjön a bejárónő, akkor a nagyobbikat. Két öreg beszélget: - Én majdnem minden nap szexelek. - ??? - Tudod, hétfőn is majdnem, kedden is majdnem, szerdán is majdnem... |
Bejelentkezés
Hirdetés |