Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Keverőpult építése, javítása
tudom és köszi!
csak úgy megmutattam hátha valakinek hasznos lesz:yes:
Amúgy ez a 072-es ic kb. milyen minőség? Szal..tudom,h. ez relatív,meg h. általános erősítő ic, de akkor is, ha berakok egy ilyen fokozatot nem zajosítja el a cuccot?
ja és az eq topicban beszéltétek,h. kisimpedenciás bemenő jel kell neki. szgép hangkimenet ilyen?
a 072es is 86 db-es, a ne5532-es az 100 db-es.
értem, és a 081-hez képest ezek milyenek? vagy egyáltalán lehet így hasonlítani őket?
felépítés ua, csak jobb min.. fejlődünk a korral :yes:
oks,akkor nem rontok a miőségen,ha beépítem? mert eddig 081 az összegzés és tökre tetszik a hang. régen LM037-tel építettem egy hangszínszabályzót,de ott furán jöttek össze a dolgok mondjuk lehet nem az ic volt a gond,hanem a pontos forrasztásom
ja és az előző oldalon található 3 sávos eq-nak mennyi feszültséget kéne adni legalább? elvileg tudok neki adni +-9-et. annyival elél?
számolj...
ha +-15 v-on 50 mA akkor +-9v-on x mA :yes:
bocs,tudom,h. amatőrek a kérdések,de gimiben nyelvi osztályon 3.ban nem tanítank ilyet (vagyis nem ilyen szinten ). most jön az,h. akkor ne építsek..áá inkább elviselem a korholást
őő..márhogy azt ki tudom számolni,h. akkor 9v-nál mennyi csak arról nem volt fogalmam,h. ez így műxik az ic-nél
Idézet: „bocs,tudom,h. amatőrek a kérdések,de gimiben nyelvi osztályon 3.ban nem tanítank ilyet (vagyis nem ilyen szinten ). most jön az,h. akkor ne építsek..áá inkább elviselem a korholást” én is amatör vagyok ám :yes::yes::yes: 2005. aug. óta érdekel a Tma!
....hát a vmx300 kapcs rajz vissza fejtése elvetve...DE kiírtam az ic-k számát...
majd még irok a témába...
Sziasztok!
Van egy csomó mikrofon-előerősítő kapcsolásom, de mindegyiknél elektrét mikrofont jelölnek.. Akkor most erre csak kondenzátor mikrofont rakhatok? Vagy hogy van ez az egész?
Hello!
Ha dinamikus micre kell akkor tudok ajánlani egy jó minőségűt! becsomagoltam nézd meg:yes:
Igen,ismerem (követtem a fórumot én is)
Csak azt nem tom,h. akkor nekem milyen van? Több,mint valószínű,h. dinamikus,ugye? (egy shure és egy philips nagyon alap miki)
Mi lenne,ha ezt építeném?
Elvileg, erre mindkét fajta ráköthető.
nemtudom ki mondta de állítólag nem nagyon jó minőségű! nincs valami képed a micről?
ami nálam van arra rávan írva hogy dinamikus:yes:
Ha jobban magnézed az univerzális két bemenete alapvetően annyiban tér el, hogy a dinamikus mikinek nincs fantomtáp, a kondenzátornak meg van - ennyi.
A képeken látható mikrofonok pedig dinamikus mikrofonok. A Shure-ról meg nem lehet kijelenteni, hogy alap, mert olyan, mint a ..... pffff - mondjuk Volkswagen. Van Lupo, Polo, Golf, Jetta, Bora, Passat, meg a nemtom hogy kell írni, de piton. Szóval hallottam már szólni 12 ezer forintos Shure mikit, meg 80 ezreset is.
akkor erre szerintem csináld meg azt a 3 tranyós előerősítőt
Sztem a phaeton-re gondoltál .
Azt,h. alap nem arra mondtam,h. a shure az alapmárka,hanem arra,h. shureból van egy alap darabom (egy 9k-s PG48-as),meg philipsből is egy olcsóm...
Jah, oxy.
Nem az elbonyolítás végett, de egyfokozatban 100X-osat erősíteni több torzítást jelenthet, és rosszabb frekiátvitelt. Viszont minél több félvezető, annál több zaj. Sztem az a 3 tranyó optimális. Lehetne művIC-vel is, de olyan kapcs-om nekem sincs, csak RIAA korrektorra.
Hi! Lehet, hogy már van ilyen téma, akkor ezer bocs, de én nem láttam. Szóval hogy rögtön a közepébe vágjak, kéne nekem egy keverőpult kapcsolási rajz, meg minden .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |