Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lemaradt az antenna csatlakozója, erősítőről tudsz ilyen blokkvázlatot küldeni?
![]() ![]()
Ez megkapta a magáét...Bővebben: Link
Ez meg ki?
Mr. Lisa? vagy éppen Mona Bean? ![]()
Ez ütött! Pontosabban rúgott a ló egy nagyot
![]() ![]()
Én csak az autókat sajnálom :no:
Sokszor látom hogy a régi autókat amiknek múltja van a vasas ....... vágják szét, törik össze, viszik a méh-be ![]() Ilyeneket rossz látni, bennem rossz érzést kelt ![]()
Ez nem rally. Ezek az emberek összevizelnék magukat egy rally sofőr mellett.
Könnyű ezt véghez vinni, ha olyan gazdag ordszágban élsz, ahol a tizennyolc-kilenc éves az államtól annyi segélyt kap, hogy szinte új A3-ast hajt, ha pedig nem tellne rá, akkor lop egyet, hiszen nem sok következménye van (olyan enyhe az igazságszolgáltatási rendszerük, hogy az már röhej). A legtöbb kocsilopást főleg a 17 és 25 év között tengődők követik el. Amikor pedig elkapják őket szemrebbenés nélkül tagadnak, vagy egyszerűen elkezdenek bőgni... NO comment...
Kb így. Mondjuk nézz meg egy "Police, camera, action" részt, meglátod miről beszélek. Az A3-ast az egyik kint járt ismerős beszámolójában olvastam. Meg azt is h a 21 alattiak a Tesco előtt könyörögnek h vegyél nekik alkoholt, mivel ott az a korhatár (Mondjuk meg is értem miért...)
Értem, szóval az se valami jó hely, ez se..
![]()
De szeretnék ennyire ráérni.
![]() ![]()
Rengetegszer megnéztem... Leszedtem és lassítva is... Nem találtam benne vágást... Vagy elég profik és tényleg vágás. De nem esik jól elhinni, hogy ez igazi...
![]()
Ez igaz. Nem is tudom ilyenkor eldönteni, hogy kínomban röhögjek, vagy inkább sírjak az emberi hülyeség határtalanságán.
![]()
Ha már Star Wars...
Bővebben: Link
Jamajikában elfogy a fű. Két nap múlva valaki felébred és megkérdezi:
-Mi ez a sz*r zene? Mit jelképez a Szabadság Szobor kezébe a könyv és a fáklya? Azt, hogy sötétbe nem lehet olvasni. ![]()
Miért rúgtam ki a titkárnőmet?
Két hete volt az 50. születésnapom. Egyébként sem éreztem magam valami fényesen… Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen... A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket. Úton az irodába már teljesen levert voltam. Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt: - Isten éltesse sokáig, főnök! Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el! Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta: - Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten! Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta: - Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét! Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát. Egy idő után Mari így szólt: - Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok. Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték. És én ott ültem a heverőn, és....... a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam. ![]()
Hello
Ez egy jó bevált módszer LCD-knél meg plazma TV-knél, meg monitoroknál. Igaz hogy egy kicsit enyhébb változata, egy nagyobb gumikalapáccsal nyugodtan lehet neki adni ![]()
Ez mekkora!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |