Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóreggelt mindenkinek, így délben! :kalap:
De jót álmodtam. Azt álmodtam hogy egy műhelyben vagyok, és annyi elektronikai alkatrészem van és műszerem hogy... várjatok lehet nem álom volt, de akkor kinél voltam?
Hoppá. :hide:
Jóreggelt neked is Zoli.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a BIOS-ban vagy a partítió kezelőben meg lehet-e formázni az újjonan létrehozott partíciót? Bocs hogy ide írok, de más helyet nem találtam...
Jó reggelt Ampi!
Működik a laptop?
A BIOS-ban csak némelyik alaplapnál vannak HDD kezelő funkciók!
Ha microsoft oprendszered van, akkor a Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Számítógépkezelés / Lemezkezelés..., ott kiválasztott partícióra jobb klikk és formázás!
De én a C:-t szeretném megformázni...
A laptop, hogyne működne. Nem volt vele probléma. Korábban csak azt írtam hogy asaját windózommal, sokkal gyorsabb, biztonságosabb.
A bios -ban csak a egyéb beállításokat tudsz alkalmazni, formázni nemtudsz vele.
Használd a Partition Magic 8.0 -át, hozz vele létre egy indító lemezt ( ketőtt fog kérni!), és inítsd a BIOS POST után. Ekkor megtudod formázni a C particiót. Ügyelj arra hogy ne Logikai meghajtó legyen, hanem aktív, különben nemtudsz rátelepíteni oprációs rendszert! Amúgy ha új oprendszert telepítesz, azzal letudod formázni a merevlemezt. Miért akarod ezt külön megtenni egy programmal?
Jó Délt mindenkinek alakul a kivezérlés jelzőm dobozolása -ami kezd ki készíteni
A Partícíó kezelő az a windows telepítésénél beépülő modul, amivel mindent lehet csinálni csak formázni nem...
A Windows telepítőjével dehogynem lehet formázni /particionálni. Még a partició Típusát is válaszhatod FAT vagy NTFS.
valamiért nekem nem sikerült, mert azt írta ki, hogy a partíció nincs megformázva, és hogy válasszak másik helyet, valamint amikor nincs bekötve a másik winchester, akkor tök simán megformázza, és telepíti...
Idézet: Azért dobja be a hibát, mert meg van particionálva a merevlemezed, de nem aktív!„a partíció nincs megformázva, és hogy válasszak másik helyet,” Továbbá a probléma lehet az is, hogy a partició létre van hozva, nem aktív, és nincsen megparticonálva. (unformatted) Amikor ahhoz a képernyőhőz érsz ahol aparticiókat irja, nyomj egy T betüt, majd egy L betüt. EZután kijeleölöd az üres particiót, majd ENTERt nyomszrá, és particionálást választasz.
Aha már vágom...
Tehát a D:-ről nem kell lementeni az adatokat, csak a C:-ről, és neki is ugorhatok, bár előbb a gépemet, és csak utána fogom a laptop-omat... Mond mekkora az esély arra, hogy a pendrive-omra felrakom az egész hóbelevancot? (1GB)
Nem tudsz Pedrive meghajtóra, aktív particiót létrehozni, csak logikait.
A windows minimum szabadhely igénye 1,2GB. A windows-t csak speciális úton lehet beállítani, úgy hogy ne rinyáljon, ha kevés a hely a lemezen. vagy ha elfogytak az erőforrásaok. Amit ajánlok: Töltsd le az ISO Windows-t. 5 perc és feláll a remdszer CD ről, és ments mindent. Telepítés után semmit ne hadjál a c meghajtón. Az asztalon elhelyekzkedő Dokumentuok-at jobklikk Dokumntumok mappa áthelyezése részre mész és a D re állítsd. Ekkor bármit a dokumentumokba húzol mind a D -re megy. A C meghajtó legyyen a windózé, és a prgramoké. Ha így használod akkor sokáig fog menni agéped.
Nincsen nagy hétvégi pangás.
Egy kérdésem lenne felétek. Leszögezem hogy a Budapest TV -t utálom, csak kiváncsi vagyok egy - két dologra. Tényleg beszüntette az országos sugárzását a Budapest TV, és már csak interneten elérhetők csak? Mert ha ez igaz akkor ujjongok, mert végre nem hallom azt a hamisénekű nyikorgásos, áriás atyauristent sem végre.
Idézet: „Tényleg beszüntette...?” Igen, tényleg.
Szép estét mindenkinek!
Rég off-oltam már, lehet hogy senkinek se hiányzik az amit írok Csütörtökön kaptam egy kis TV-t javításra, ma volt időm megnézni. A hiba: csíkos a képernyő. Elkezdtem nézegetni hol a hiba. Mikor megláttam hogy egy kondi van szétmenve csak néztem. Először azt hitem hogy valami távtartó van alatta, azután rájöttem hogy az a belseje Most már jó. A kondit elneveztem kondicsigának, ami éppen jön ki a házából Üdv!
Jeee!!!
Ne örülj korán! Ha így halad a többi csatorna színvonala, még akár át is szerződtetnek egy pár "tehetséget" magukhoz!
Jajj mamám!
Komdicsiga az vicces tapasztaltam én is ilyet..:
Már kezdtem azt hinni hogy láthatatlan a HSZ-em
Vagy én magam
Nem tudom, hány éves lehet otlm nick-ű felhasználó, csak sejtéseim vannak róla (bár percről percre egyre alább becsülném a számot), ilyen kedves üzeneteket irkál, erre tanították a szülei, akik minden bizonnyal büszkék rá, ha még élnek és minden bizonnyal lelkesítik, buzdítják az ilyesmire.
Szóval így üzleteljen, vagy barátkozzon vele bárki az oldalról... biztosan kellemes tárgyalófél...
Ez hülye...Ilyeneket írni egy moderátornak...
Remélem el kapja a "vérmodi"
Korábban azt hittem, hogy középkorú ember bújik meg a nick-je mögött. De az oldalon viselt dolgai miatt folyamatosan csúszott le a létrán, már átkerült a 30-as, aztán a 20-as korcsoportba, most jelen pillanatban inkább olyan 15-nek saccolnám, aki ilyesmiken szórakozik minden nap a haverjaival.
Szóval vagy 15 éves gyerekről van szó, vagy egy agyilag visszamaradott felnőttről, aki indulatait csak extrém csúnya szavak leírásában tudja kiélni :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |