Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   670 / 3610
(#) 7805 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Dehogynem Az én fogtündérem nem szőke
(#) szamóca válasza 7805 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Fogtündér. Hmm...

cumi.jpg

(#) 7805 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Hát
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 5, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek, így délben! :kalap:
De jót álmodtam. Azt álmodtam hogy egy műhelyben vagyok, és annyi elektronikai alkatrészem van és műszerem hogy... várjatok lehet nem álom volt, de akkor kinél voltam?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Hoppá. :hide:

Jóreggelt neked is Zoli.
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Szept 5, 2009 /

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a BIOS-ban vagy a partítió kezelőben meg lehet-e formázni az újjonan létrehozott partíciót?
Bocs hogy ide írok, de más helyet nem találtam...
(#) mark.budai válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Jó reggelt Ampi!
Működik a laptop?
(#) mammut válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

A BIOS-ban csak némelyik alaplapnál vannak HDD kezelő funkciók!

Ha microsoft oprendszered van, akkor a Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Számítógépkezelés / Lemezkezelés..., ott kiválasztott partícióra jobb klikk és formázás!
(#) kiskacsa2009 válasza mammut hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

De én a C:-t szeretném megformázni...
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

A laptop, hogyne működne. Nem volt vele probléma. Korábban csak azt írtam hogy asaját windózommal, sokkal gyorsabb, biztonságosabb.
(#) _ampervadasz_ válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

A bios -ban csak a egyéb beállításokat tudsz alkalmazni, formázni nemtudsz vele.
Használd a Partition Magic 8.0 -át, hozz vele létre egy indító lemezt ( ketőtt fog kérni!), és inítsd a BIOS POST után. Ekkor megtudod formázni a C particiót. Ügyelj arra hogy ne Logikai meghajtó legyen, hanem aktív, különben nemtudsz rátelepíteni oprációs rendszert! Amúgy ha új oprendszert telepítesz, azzal letudod formázni a merevlemezt. Miért akarod ezt külön megtenni egy programmal?
(#) 7805 hozzászólása Szept 5, 2009 /

Jó Délt mindenkinek alakul a kivezérlés jelzőm dobozolása -ami kezd ki készíteni
(#) kiskacsa2009 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

A Partícíó kezelő az a windows telepítésénél beépülő modul, amivel mindent lehet csinálni csak formázni nem...

A Windows telepítőjével dehogynem lehet formázni /particionálni. Még a partició Típusát is válaszhatod FAT vagy NTFS.

valamiért nekem nem sikerült, mert azt írta ki, hogy a partíció nincs megformázva, és hogy válasszak másik helyet, valamint amikor nincs bekötve a másik winchester, akkor tök simán megformázza, és telepíti...

Idézet:
„a partíció nincs megformázva, és hogy válasszak másik helyet,”
Azért dobja be a hibát, mert meg van particionálva a merevlemezed, de nem aktív!
Továbbá a probléma lehet az is, hogy a partició létre van hozva, nem aktív, és nincsen megparticonálva. (unformatted)
Amikor ahhoz a képernyőhőz érsz ahol aparticiókat irja, nyomj egy T betüt, majd egy L betüt. EZután kijeleölöd az üres particiót, majd ENTERt nyomszrá, és particionálást választasz.

Aha már vágom...
Tehát a D:-ről nem kell lementeni az adatokat, csak a C:-ről, és neki is ugorhatok, bár előbb a gépemet, és csak utána fogom a laptop-omat...
Mond mekkora az esély arra, hogy a pendrive-omra felrakom az egész hóbelevancot? (1GB)

Nem tudsz Pedrive meghajtóra, aktív particiót létrehozni, csak logikait.

A windows minimum szabadhely igénye 1,2GB.

A windows-t csak speciális úton lehet beállítani, úgy hogy ne rinyáljon, ha kevés a hely a lemezen. vagy ha elfogytak az erőforrásaok.

Amit ajánlok: Töltsd le az ISO Windows-t. 5 perc és feláll a remdszer CD ről, és ments mindent.

Telepítés után semmit ne hadjál a c meghajtón. Az asztalon elhelyekzkedő Dokumentuok-at jobklikk Dokumntumok mappa áthelyezése részre mész és a D re állítsd. Ekkor bármit a dokumentumokba húzol mind a D -re megy. A C meghajtó legyyen a windózé, és a prgramoké. Ha így használod akkor sokáig fog menni agéped.

Nincsen nagy hétvégi pangás.

Egy kérdésem lenne felétek. Leszögezem hogy a Budapest TV -t utálom, csak kiváncsi vagyok egy - két dologra. Tényleg beszüntette az országos sugárzását a Budapest TV, és már csak interneten elérhetők csak? Mert ha ez igaz akkor ujjongok, mert végre nem hallom azt a hamisénekű nyikorgásos, áriás atyauristent sem végre.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Idézet:
„Tényleg beszüntette...?”

Igen, tényleg.
(#) zoly15 hozzászólása Szept 5, 2009 /

Szép estét mindenkinek!
Rég off-oltam már, lehet hogy senkinek se hiányzik az amit írok
Csütörtökön kaptam egy kis TV-t javításra, ma volt időm megnézni.
A hiba: csíkos a képernyő.
Elkezdtem nézegetni hol a hiba.
Mikor megláttam hogy egy kondi van szétmenve csak néztem. Először azt hitem hogy valami távtartó van alatta, azután rájöttem hogy az a belseje
Most már jó.
A kondit elneveztem kondicsigának, ami éppen jön ki a házából

Üdv!
(#) mark.budai válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Jeee!!!
(#) szamóca válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Ne örülj korán! Ha így halad a többi csatorna színvonala, még akár át is szerződtetnek egy pár "tehetséget" magukhoz!
Jajj mamám!
(#) 7805 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Komdicsiga az vicces tapasztaltam én is ilyet..:
(#) zoly15 válasza 7805 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Már kezdtem azt hinni hogy láthatatlan a HSZ-em
Vagy én magam
(#) Norberto hozzászólása Szept 5, 2009 /

Nem tudom, hány éves lehet otlm nick-ű felhasználó, csak sejtéseim vannak róla (bár percről percre egyre alább becsülném a számot), ilyen kedves üzeneteket irkál, erre tanították a szülei, akik minden bizonnyal büszkék rá, ha még élnek és minden bizonnyal lelkesítik, buzdítják az ilyesmire.

Szóval így üzleteljen, vagy barátkozzon vele bárki az oldalról... biztosan kellemes tárgyalófél...

otlm.jpg

(#) 7805 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Ez hülye...Ilyeneket írni egy moderátornak...

Remélem el kapja a "vérmodi"
(#) Norberto válasza 7805 hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Korábban azt hittem, hogy középkorú ember bújik meg a nick-je mögött. De az oldalon viselt dolgai miatt folyamatosan csúszott le a létrán, már átkerült a 30-as, aztán a 20-as korcsoportba, most jelen pillanatban inkább olyan 15-nek saccolnám, aki ilyesmiken szórakozik minden nap a haverjaival.

Szóval vagy 15 éves gyerekről van szó, vagy egy agyilag visszamaradott felnőttről, aki indulatait csak extrém csúnya szavak leírásában tudja kiélni :yes:
Következő: »»   670 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem