Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is végig néztem a filmet. Kicsit fura volt, amikor a villamos széknél iylen vidám zene szólt meg utána is egy ideig... Ennek a filmnek van több része is ha jól láttam, brutálabb mint egy horror film.
Lehet valamiről lemaradtam, de milyen fílm volt ez? TV -ben volt?
Szerintem inkább ne legyen nyíltan kiírva a címe, mert valóban erősen 18+ os a film, kegyetlenül erős idegzetűeknek van kitalálva valóban. Nem kell, hogy a 12-15 évesek ilyeneket nézzenek, még ráérnek ilyesmire később is Privátban legyen leírva csak a cím.
Ez igaz... Nem félelmetes inkább megrázó.
Végigkukkoltam én is. A majmos részt felháborítónak, a villamosszéket keménynek találtam.
Majd estefelé megtudom majd nézni én is. Mind a két részét most töltöm, egyszerre.
Kicsit távol voltam, elfoglaltságaim miatt.
Ha az ember így utólag olvassa el a lemaradt 150 hozzászólást, néha kicsit érthetetlen. Ha lehet mindenki használja az írásjeleket itt az offban is. Könnyebb lenne olvasni. Az elgépelésről, betűcseréről nem is szólva. Sokkal gyorsabban át lehet olvasni a lemaradást, ha nem kell egy hozzászólást háromszor átnéznem, hogy megértsem mire akart gondolni. [OFF]Mindig van valaki, aki épp nincs itt, és utána bepótolja a lemaradását. Általában, ha az ember nem jut fel, mert pár napig nincs otthon vagy ahonnan szokta a HEt nézni. Utána, mikor fel tud jönni, akkor még volna száz másik dolga is. Egy fél órát is lehet nyerni, ha minden hozzászólás hibátlanul van megírva 150 hozzászólásra nézve.
E les a eső hsz-m amt sokxor kel malyd átlvani h értheő legyn. :crazya:
Amúgy teljesen igazad van ezügyben.
Ha egy hétnél tovább nem tudok érdemi időt fordítani a HE-re, akkor általában lemondok arról, hogy átfussam az engem érdeklő topic-okat, mivel annyi időt venne igénybe, hogy ezen idő alatt újból nézhetném át az azóta friss bejegyzéseket.
Helló!
Újra itt a múltkori netledobálós dolog. Megint tele van a router smurf-os üzenetekkel. valami megoldás kellene már rá, mert állandóan ledobál msn-ről. A nettel így nem lenne gond, mert egy pillanat az egész, de az msn megsínyli a dolgot.
Viszont :
" Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen."
Pontosan. Ezenkívül szakaszosan olvasunk. Előre, fixál egy ponton, majd vissza. Ha sok hiba van nő a fixációk és regressziók mennyisége, de el tudjuk olvasni a szöveget.
www.ebuddy.com-on netről léphetsz be az msn-edbe.
Kissé lemaradtál. Bővebben: Link
Egyszer olvastam, és nem tudtam, hogy hol. Ezt kerestem.
Köszi!
Elnézésedet kérem hogy nem linkeltem, de sajnos nem tudtam pontosan honnan van az idézet :hide:
Természetesen amennyiben igényt tartasz a szerzői jogdíjra - nem zárkózom el a dolog megbeszélésétól
Például egy sör mellett a következő HE találkozón?
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő helyet,így először itt kezdek Hol vagy hová forduljak akkor,ha szeretném engedélyeztetni havi egyszeri alkalmakra fél órára a zenei aktivitásomat itthon. Tehát havonta egyszer fél órára bekapcsolhassam teljes hangerőn csukott ablaknál. A másik: Ha rágalmazás áldozata vagyok a szomszédok által (gondolom gonoszságuk következtében),hogy állandóan zenélek,pedig hol két hónapig hibásan,új alkatrészre vár a cucc,hol pedig a mérések befejezetlensége miatt nem is bírna ki a rendszer egy-két percnél többet egy teljes hónapban. Tehát teljes gyakorlati képtelenség,hogy annyit zenéljek,mint azt ők állítják. Továbbá sejtéseim szerint az utca összes zaját rám akarják rágalmazni,holott próbálom nekik mindig elmagyarázni,hogy egyik se én vagyok,hiszen,ha én zenélek,azt biztosan nem csak hallani,de érezni is lehet a környéken. De ekkor fejvonás és "akkor se" a válasz. Nah ezt én hadd ne engedjem. Legalább a rágalmazás dolgot szüntessük meg,ha már a havi egy alkalmat nem kapom meg. Így szeretnék érdeklődni hol induljak el,kit kérdezzek,hol pereljek,vagy hol érdeklődjek. Szívesen veszek videórögzítő eszközt,amire felveszem esetleges bizonyítéknak a rágalmazásokat is,de csak úgy hallottam ezzel személyességi jogokat sértenék és akkor én üthetném meg a bokám. Így arra gondoltam,hogy kiépítenék a házra egy biztonsági kamera rendszert előre és bemutatnám azt. Utána mint kép bizonyíték lenne rá kérnék engedélyt hang rögzítésére is. Nem tudom ezzel hogy kéne neki kezdeni. Mert lehet tényleg csak az lesz,hogy költöznöm kéne inkább,mert én nem vagyok az,hogy tettlegességre fajuljak és a házi állataikat sem akarom megmérgezni vagy effélék. Tehát jogi útra szeretném terelni. Esetleg milyen ügyvédet ajánlotok,hogy kérdezzek meg erről. Köszönöm! ha van még infó kérdésetek,szívesen várom. üdv.: Gábor
Nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de a következőre szeretnék menni , ha már két találkozót kihagytam (Kecskemét - Budapest) szívesen meginnék egy italt a fórumtársakkal...
Szerintem az a legnagyobb "büntetés", ha nem veszel tudomást az ő - ahogyan Te fogalmaztál - rágalmazásaikról. A rendőrség feltételezem már füle botját se mozdítja, ha feljelentenek csendháborításért. Vagy ha igen, előbb-utóbb az lesz, hogy a rendőrség nem fog törődni a "jóakaróiddal", mert tudják, hogy úgyis feleslegesen mennek ki. Ha kulturált módon nem lehet megbeszélni a szomszédokkal, akkor legvégső marad a költözés. Hidd el, csak neked lesz jobb! Tetlegességig semmiképpen se fajuljon, mivel abból csak Te kerülhetsz ki vesztesen!
Ez igaz, de sokszor a hárombetűs szókban cserélődik fel, ahol pedig igen is számít.
Szia
Gondoltam erre én is egy darabig,csak féltem a lakást,autót,macskát,kutyát....ne ők szívják meg,ha én nem veszek tudomást. Egyszer már sikerült az egyik szomszédnak belerúgnia a macskámba olyat,hogy 75 ezerért műtötték meg... A kutya pedig díszkutya,ami a húgomé...nah gondolhatod az milyen költséges. A kocsit már meghúzták kulccsal. Egyiket se tudtuk bizonyítani. Tettlegességig semmiképp nem akarom,hogy fajuljon,mert többségét egy ütéssel halálba tudnám fordítani. Arra meg senki sem vágyik szerintem. Legutóbb az tetszett,hogy szét esik a 15 méterre lévő háza. és az enyém nem?... szóval ezek a túlzások már kezdenek unalmassá válni. Két szomszédom van,akikkel sosincs semmi baj. A többi meg ugyanúgy zajong. Arról nem is beszélve,hogy 7 éve nem lehet hétvégén aludni rendesen,mert ők akkor is hajnalba becsapják a kaput...indulnak a 26-odjára sem induló kocsival vagy egyéb közlekedésre sokszor nem mondható eszközzel. Vagy ahogy ők régen állandóan sertés állatot vágtak,sokszor több napon keresztül. Persze mikor?...vizsga időszakban.... Tehát nem értem ezt a felindulásukat. Ami a legjobban bosszant 7 éve...az a kutyák...ugyanis egyre öregebbek az övék és ők is ugyebár. És sokszor egész éjjel ugat az a dög és nem szólnak rá. Nem egyszer volt úgy,hogy dobtam át nekik kaját,hogy kussoljanak legalább pár órát. Kegyetlen. Tehát volna mit cserébe tenniük,hogy én "kussoljak" Költözni mennék én,de a család itt van (szülők,testvér) és én még nem tudom eltartani magam egyedül. Közös albérletet kerestem már,de nem találtam megfelelőt vagy megfelelő bérlőpartnert (leginkább higiéniailag)
Hello!
Egyik ismerősöm mesélte, hogy elvileg létezik olyan, hogy te bemész a rendőrséghez és mondod nekik, hogy X hónap X. napon te bulit akarsz csinálni mondjuk este héttől 1-ig, és a zene is hangosabb lenne stb stb... Elvileg ad valami "engedélyt" a rendősrség és így, hogy tudnak a dologról és feljelentés érkezik nem illetve szinte nem foglalkoznak a dologgal, cak ha a megadott időponton túl is megy a zene és érkezik feljelentés... Én ezelőtt még senkitől nem hallottam ilyet, de állítólag egy ismerősöm így szervez bulikat 1-2 havonta egyszer. Nem tudom, hogy igaz-e vagy, hogy van-e benne igazság, de szerintem érdemes rákérdezned.
Állítólag csak este 9 után számít csendháborításnak.Vagy rosszul tudom?Egyébként hány watt a cucc?
Szia!
Én mint az ilyen dübörgés szenvedő alanya nyilatkoznék.(Mármint ne értse félre senki nem djyuritól zenéjétől szenvedek.) A szomszédban van egy kocsma, és minden pénteken, szombaton de van hogy hétköznap is szól a zene. De nem nappal (az nem zavarna) hanem este 7 körül elkezdik és van hogy reggel 4 körül fejezik be. A rendőrség rendszeresen kijön, körülnéz, majd elhúz a ..... A zenét még addig sem halkítják le a kocsmába amíg ott vannak a rendőrök. Arról nem is beszélve hogy a részegek/félrészegek/simán bunkók mit művelnek itt. Az egészből csak annyit akartam kihozni hogy a rendőrők nem fognak vele foglalkozni, ha meg engedélyzetetni akarod készülj rá fel hogy az egy hoszabb procedura lesz. Ne az állatokon állj bosszút, nem ők tehetnek róla. Csak ezért ügyvédet kereseni meg nem olcsó dolog szerintem. Persze ha van a rokonságban akkor az más téma. Üdv!
kieg: (bocsi lemaradt)
A rendőrségre is gondoltam,de amúgy van egy olyan,hogy bizonyos hangerő felett mindegy mikor csinálod van csendháborítás. De nem is az lenne a gond,mert mire kijönnek le is lenne kapcsolva újabb egy hónapig...tehát érted De viszont ara is gondoltam,hogy jól felspanolom magam és amikor megint megtalálnak kihívom a sorsot maga ellen,veszekszem velük és én kihívom a rendőröket feljelentés ügyében,miszerint rágalmaznak,fenyegetnek. Csak nem tudok megjátszani dolgokat. És az a baj,ha veszekszem,akkor félek rám támad és én bizony megvédem magam és ne adj isten meg is ölöm. tehát veszélyes azért.
Én is gondoltam erre hogy minden hónapra így vennék engedélyt. Csak még nem csináltam ilyet,mert fél óránál én se szoktam tovább zenélni. Hisz magamon érzem,hallom,hogy nagyon durva. De csukott ablak és nappali időszakot nyomom,és hétköznap. Sose hétfő és sose péntek. Tehát semmit nem károsítok. és sose híradó,mert azt én is nézem.
a szilveszteri biztos így lesz...4 órás party-t akarok zárt ablakoknál...klímám van,így nem gond. de vagy úgy akarom,hogy 20-24 vagy éjféltől 4....
Tanú mindig legyen melletted, de ne családtag. Családtagnál azonnal azt mondaná a kezdő ügyvéd is: elfogult. Így ha rágalmaz, esetleg tetlegességig fajul, akkor Te önvédelemből ütöttél...
Egyet értek Matyival!
1. Gondolom kertes házban laksz, mert Gödön nem sok panelről van tudomásom. Ezzel nem sértesz lakóházi szabályzatot. 2. A csendháborítást, mint bűncselekményt eltörölték, de attól még feljelenthetnek. (az egy másik dolog, hogy a hatóságok mennyire foglalkoznak vele) Ami azért számít, hogy hány órakor hangoskodsz, ill. mely nap. 3. Engedélyt csak akkor kellene kérned, ha pl. Diszkót, éttermet, korcsmát... nyitnál. 4. Rágalmazások. Amíg csak téged b...gatnak, meg mondjuk olyanoknak mesélik, akik úgyis tudják mi a szitu addig ne törődj vele. 5. Költözni? Hova? Az új szomszédok szerinted örülni fognak Neked? Hacsak nem mellém költözöl. De semmi progressív metál, meg D&B... 6. Videó, meg hangrögzítés. Felszerelheted az ingatlanodat, s írt ki az ajtóra, hogy: "Az ingatlan teljes területén biztonsági kamerák vannak felszerelve, videó és hangrögzítéssel." Ugrottak a személyiségi jogaik, nem beszélve arról, hogy a Te ingatlanodon Te "parancsolsz", s max Ők a magánlaksértők, ha engedélyed nélkül ott tartózkodnak! 7. nem jut több eszembe. |
Bejelentkezés
Hirdetés |