Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   686 / 3611
(#) valve hozzászólása Szept 12, 2009 /

Szerintetek is feltörték a FlashGet honlapját?

FlashGet.png

(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

A Stihl cég kertészeti és talajművelő termékeit a Viking márkanév alatt forgalmazza.
Már megvettem a gépet, és prüncög is rendesen.
A keményfémlapkás fűrészláncot ajándékként adták pluszban vele. A normál lánc az 3995Ft egyébként hozzá mig ez 12380Ft! Ráadásul csak speckó helyen tudják élezni. A Stihl cég 4-5-szörös élettartamot irányoz elő rá.
A márkakereskedő elmondása szerint nincs barkácskategóriájuk, hanem a felhasználás dönti el hogy melyiket választod. Megbízhatóság szempontjából mindegyik kiváló.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Most festegettem inkább, mielőtt beáll a rossz idő, és még be kell burkolnom a fatárolót mielőtt fűrészelek.
Az mai ebéd alkateleme valószínű ismerős lesz.
(#) Norberto válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Pont ezt tettem, mint te. A mostani legfrissebb előtti verziót manuálisan raktam fel, és előtte az azt megelőzőt meg manuálisan töröltem le a megfelelő módon. Akkor én is reménykedtem, hogy a legközelebbi frissítésnél már nem fog problémázni, de éjszaka megint előjött a probléma, miután új frissítést talált és gondoltam, OK-ra nyomok. És megint előjött a probléma

Ja, és ez most a 3.5.xxx verzió, a korábbi problémás esetben is ez volt, csak korábbi kiadás.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Ha az volna benne, akkor a fatároló merdzsó garázs lenne. Köszi, már elpusztítottam. :finom:
(#) mammut válasza szamóca hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Na kész van a villamospásztor, adja az ívet rendesen! Megy az ózon képzés is !
(#) 7805 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Annyi pálesz lenne hát hawai lenne :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza mammut hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Idézet:
„bár szerintem kicsit még erre várni kell”

Vagy úgy minimum 15 évet.

Jóreggelt mindenkinek.
(#) mark.budai válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Jó reggelt Ampi!
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Nemtudom mi volt mostanában velem, de tegnep este éjféltől idáig, Off voltam.

Nincs mese kezdek bugos lenni. Megfertőzőtt a mísztikus Windóz.
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 12, 2009 /

Sziasztok!
A múltkor kérdeztem, hogy valaki nem-e tud cpu hűtő fordulatszám szabályzó progit linuxra. Na ezt ma megoldottam. Most már állandóan megy alacsony fordulaton és nagyon ritkán pörög fel a venti, hogy kifújja a meleget. Ezt egyszerűen megoldottam egy diódával. A legegyszerűbben úgy oldottam meg, hogy most a diódával rá van kötve a venti a 3,3V-os feszre. Így megmaradt a saját rendszere is, de alapból is megy kb 2,7V-al. Ez pont elég, hogy netezés, vagy épp letöltés alatt se induljon be a venti, mert pont annyit hűt, hogy szépen alacsony hőmérsékleten tartja a procit. Sokkal hidegebb az egész gép így és elsősorban csendes is. Alig lehet hallani a ventilátort, hogy megy. Így mehet már éjszaka is a letöltés majd, ha meglesz az új vinyóm.
(#) poros válasza hapro hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Bocs elvesztettem a fonalat . Éjszakás voltam a héten nézd el nekem, hogy nem jó hozzászólásra küldtem a választ. Lehet ezért nem is jól írtam . A Sthil-é a Viking nem a Husi-é. Erre gondolva írtam, hogy nekik ez az üzlet politikájuk . A gyengébb minőséget nem a saját márka nevük alatt adják el.
Az is lehet, hogy a sthil felvásárolta a husit, mert az utóbbi majd minden alkatrészén a /made ín germany/ szerepel . Régebben / SVEDEN/ volt jellemző.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Csak egy kérdés: nem tudom milyen konfigurációd van, de Bios alól nemtudtad a rendszert "lebutitani"? Ha csak netezel, letöltesz arra bőven elég feleakkora órajel, vagy memória sebesség. A lemezkezelés egyértelműen DMA maradjon, ne PIO, hogy a CPU a hálózattal azért tudjon lépést tartani. Egyedül csak a hálózatnak kell ilyenkor erőforrás, hogy a hálózati forgalmat letudja bonyolítani.
(#) 7805 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Jó reggelt hogy halad a windóz?
(#) _ampervadasz_ válasza 7805 hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Idézet:
„hogy halad a windóz?”

Jaj jajj! Azért nem terminátort készülök építeni. Maradjunk abban hogy egy Destop pc-n simán egyhelyben teszi a dolgát.

Nemsokára leszek, megyek ebédelni.

Ebédelni?

Igen ubisali, laposhús, krumplipüré.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Hát így is le van véve 1,5GHz-re, mert van az előlapon egy gomb, amivel tudok váltani 2GHz és 1,5GHz között. A nagyobbikat nem is nagyon használom. Eddig is csak kb 6 percenként indult be, hogy lehűtse magát, így viszont halkan állandóan hűti magát halkan.

No az jó-kaja Küld má egy adagal az IP-m re

Korábban kellett volna szólnod. Már csak kábel formában láthatod, pár óra mulva. :hehe:
(#) vtsoftware válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Szasz' Ampi... Óó mit nem adnék, na meg milyen gazdag lennék ha én is UTP kábelt. . . ja, bocs
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

CAT 5E kábelem is van, pár száz méter. Úgyhogy én szeény gazdag lenni.

Feket 6-cm átmérőjű kéne
(#) mammut válasza 7805 hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Nekem narancssárga kellene (azt hiszem az a tűzálló), ha véletlen balul ütne ki a LAN party, a hálózat legalább éljen, hamár a gépek le is égtek...

Hopsza, rossz címre ment.. FF
(#) hapro válasza poros hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Igen ezt én is pont így tudtam, és időközben Szamóca is megerősített ebben, akinek jó munkát az új gépével, és használja addig amíg meg nem únja!
A miénk már legalább 20 éves !! Akkori típus jelzés alapján 036-os, ez úgy egy-két mérettel a legkisebb felett volt akkoriban, pár év fakitermelést megélt, és mostanában csak akkor ha megkér valaki van beindítva, komoly problémája nem volt még soha, leszámítva a bénázásomat amikor önerőből tettem tönkre, szerencsére csak a láncot..
(#) 7805 válasza mammut hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Okés de ampert kérd hogy narancssárga szint keverjen neked
(#) klemo86 hozzászólása Szept 12, 2009 /

Már második napja folyamatosan megállás nélkül bontom a szkópot, és még ott tartok, hogy vázig van csupaszítva, és egy csomó cuccot még le kell forrasztgatni a merevítő elemekről (amik szerencsére táblában kijöttek).
Természetesen csöves az egész meg forrléces...
Akinek kell ócsóé porcelán novál foglalat, vagy Special Quality Philips E180F cső (vagy E88CC), esetleg vörös feliratozású Tungsram E83F, nyugodtan írjon

Írta is hogy rossz helyre ment.

E90 -es tűzálló kábel az egy kicsit drága lessz. Ha elégett a kábel és hozzáérsz a hálózatod egyből összeomlik. tévhit hogy tűzálló, elég minden esetben és a hamu az ami szigeteli továbbra is a vezető ereket, ezért is kell 30cm -enként rögzíteni. Miért pont hamú, mert ráadásul a hőt is elszigeteli, nem csőppen el olyan hamar a vezeték.
(#) scooby_ válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 13, 2009 /

Fííí!
Orion ilyeneket is gyártott?
Ezek szerint nem csak a TV/Rádió/hifi készülékekben volt otthon!
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 13, 2009 /

Hehe!
Dejó nekem! WIFI hálózat és net!
Következő: »»   686 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem