Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   685 / 3610
(#) radocziandras válasza szamóca hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Egyébként nem tudom, figyeltétek e de a brazil szocmunkások is stihllel vágják a füvet.
(#) Ricsi89 válasza hapro hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Idézet:
„husqvarna a hulladékok közül való, mint ahogy a kerti kapa gépek közül a robi is”

Ez érdekes. Nekünk is Robi kapagép van, tavasszal cseréltük le a motorját, mert 15 év alatt elhasználódott. A 15 év alatt ment rendesen, nagyon ritkán kapott egy olajcserét, esetleg még egy kis benzint a tankba és légszűrő mosást. Ezen kívül semmi mást nem kellett csinálni vele. Egész télen állt, tavasszal benzin bele, és indult is, ment semmi gond nélkül. Ezt kb 15 évig. Sajnos mára elhasználódott egy kicsit a motorja, ezért kapott egy új Honda motort, a régi motor meg új életet és egy fűnyíró személyében, amivel elég sokat dolgozok. Igaz nem olyan, mint egy új, de még mindig megy. :yes: Érződik, hogy kicsit gyengébb, de még így is elég szépen vágja a füvet. lehet, hogy ez is úgy van, hogy az újabbak szarok, de ez örök élet. Ezekkel a briggs motorokkal ,csak egy baj van. A szelepvezetők kikopnak, és nem lehet cserélni, így eszi kicsit az olajat. meg a főtengely sem csapágyon megy, hanem perselyes, így az is kikopik az idő során. Ezeket leszámítva jó, egyszerű konstrukció. Nekünk is annyi a gond, hogy már kopott a szelepvezető és így picit gyengusabb, meg szép lassan mindig beköpi a gyertyát az olaj miatt.
(#) mammut hozzászólása Szept 11, 2009 /

Csak észrevételként említem, ugyebár ma van a 8 éve történt amerikai terrortámadások napjának évfordulója, és azt vettem észre, hogy a GOOGLE nem készült az eseményre (ha csak a kezdőlap átalakítása nem minősül annak)!
Igazából a történet engem bizonyos mértékben hidegen hagy...
(#) _ampervadasz_ válasza mammut hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szerintem még várnak 2 évet, oszt akkor majd valami történik majd. Addig meg van idejük egy "Kuglii" formát kitalálni neki ebből az eseményből.
(#) mammut válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Jahh! 4 repülő 2 torony, 1 pentagon + Bin Laden átkreálva Google betűkre.
Lehet, hogy már gonolkodnak is rajta mi legyen..
(#) Szebence válasza mammut hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szerintem erre nem akarnak emlékezni ilyen módon.
(#) _ampervadasz_ válasza Szebence hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Ebben a világban mindent el lehet képzelni.
(#) Norberto hozzászólása Szept 11, 2009 /

Ja, és azt majd' elfelejtettem leírni a múltkor, hogy a biciklis balesetem idején a fehér HE-s pólóm volt rajtam. :eek2:
(#) maTaKee válasza Norberto hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Lett valami bajod a balesetben? A gépedről (bicó) nem tennél fel egy két képet? Kíváncsi vagyok
(#) Norberto válasza maTaKee hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

A gép nem sérült meg, kivéve a váltót, mert a kanala kicsit elgörbült, de már visszaegyengettem, amennyire tudtam és beállítottam a váltórendszert újból. Most 95%-os kb.

Egyébként ilyen, csak kicsit felszereltebb már...
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Szép bringa. Nekünk GT-ink vannak, de csak V fékesek, viszont jó kis terepgumikkal.
(#) Action2K hozzászólása Szept 12, 2009 /

Megyek aludni, holnap meló nekem. A baglyoknak további jó huhogást!
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 12, 2009 /

Reggelt' baglyok
Újraindult a BSS - ha esetleg valaki nem vette észre, bár nem is ez a lényeg, hanem valami QR Kódnak nevezett képet találtam, utánanéztem, de nem értem pontosan mire is jó.
Az rendben hogy pl. egy linket lehet visszakódolni belőle.
De akkor miért nem írják ki, inkább le kell fényképezni, amit a pda vagy számítógép visszafejt.
Nem látom az értelmét.

Valaki tudna egy-két szót mondani erről a QR-kódról?
(#) mammut válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Átvitt értelemben ez egy bináris mátrix, egyébként már régóta ismerem ezt a féle "vonalkód" típust.

Jajj, megesznek a szúnyogok. A poén az, hogy már szétcsípkedtek, én meg azt hittem csak egyedül van, erre feloltom a lámpát és nicsak, ott leskelődik három gyötrő nőstény szúnyog a párna felett a falon! :eek2:
(#) vtsoftware válasza mammut hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Akkor vegyem ezt is kb. úgy mint a termékek vonalkódját, csak persze más formátum és forma de akkor kb. ugyan arra való ha jól értem?

Igen-igen, csak ez sokkal kifinomultabb.

EZ egy nagyon jó online generátor!
A data matrix és az aztek code is ilyesmi.

A generálás már megy, arra találtam egy megoldást.
Viszont dekódolni még csak gagyit találtam.
Az egyikért 2 dollárt kérnek (drhu), a másikat meg csak a weben lehet megnézni (kaywa), tehát az is pénzes.

Tudsz/tudtok-e valami ingyenes mobiltelefonos - Java-s - dekódoló progit?
Nekem ez a QR tetszik
Egy blogon olvastam a szerző megjelgyzését.
Idézet:
„Megmondtam hogy a világot a lustaság viszi előre.”

És valahol igaza is van. De azért jó...

Ez nem jó neked, bár eléggé kevés telefont támogat.

Hát ez tényleg elég keveset támogat. A SanyiEricsson W200 nincs benne.
Nézelődök, nézelődök de nagyon kevés van, ahhoz képest hogy "húzottszemű barátainknál" már nagyon régóta használják...
(#) vtsoftware válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Na, úgy néz ki találtam egy használható ingyenes QRKód dekódert.
BeeTagg... ez egész jó, és egy csomó telót támogat...
(#) poros válasza hapro hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Bocs az offért. A Husqvarna ma is jó de három kategóriát gyártanak belőle. Barkács , fél profi, és profi. Ez más márkáknál is így van. Természetesen a barkács a legolcsóbb. A hétköznapi emberek megveszik a legolcsobat ami olyan minta t…s fúrógép /egy furat egy csere/. Ezért nem tartják ma már a legtöbben márkás gépnek. A profi gépeik ma is felveszik a versenyt a Stihilel sajnos árban is. Csak ők a bóvli cuccaikat nem márkanevük alatt árulják hanem egy ókori skandináv szarvas sisakot ,viselő népcsoportról nevezték el. 12ezer valóban nagyon sok azért a láncért ma sem drágább a profik által használt lánc 4-4500 Ft - nál. Amivel hozzáértő kitermel akár 500 köbmétert is. Keress fel egy márkakereskedőt ott olcsóbb és ha becsületes nem akar Ludas Matyi áron eladni neked minden féle hangzatos nevű bóvlit.
(#) Action2K válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Jó-Jó, de az én mobilom még itt sem szerepel.

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Én az Upcode.fi oldalról szedtem le egyet, de már vagy 5 perce analizál egy egyszerűbbet..

Jó reggelt!
Én örülök, hogy rajta van egyáltalán már az oldalakon annyira új, de itt az upcode-on a lista legelső eleme. (legalább nem kell görgetnem)

ITT van egy kis videó, bár szerintem kicsit még erre várni kell!
(Ja meg kicsit lófejű lett a flas videón a néni feje)
(#) hapro válasza poros hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

A vikinget már ha arra gondolsz én is ajánlottam azt hiszem, egyébként nem én akarok gépet venni.
Azt viszont ha nem tudtam, már ha így van, hogy a viking az a profi husqvarna.
A google ezt dobta a husqvarna+viking keresőszavakra: profi varrógép, de egy fia láncfűrészt sem: Bővebben: Link
(#) Norberto hozzászólása Szept 12, 2009 /

Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?

Teljesen tanácstalan vagyok, 1-2 hónapja van ez, azóta próbáltam már úgy is megoldani a problémát, hogy a FireFox-ot uninstalláltam, és feltettem "kézzel" az akkori legfrissebb verziót, de most annál is ugyanez a szituáció történik, most, hogy a legfrissebbre akarta volna frissíteni magát...
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Nem mindig zárja le a win, bár a tálcáról már eltűnik. Feladatkezelő -> Folyamatok onnan is ki kell lőni.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Köszi szépen! Volt is meló vele bőven.

Idézet:
„bármilyen progival, szebb csajt rajzolok..”

No ha meg cool csaj lenne ott, akkor mindenki azt nézné, és a reklámozott technológia a homályba süllyedne. Marketing kérem!
(#) MaSTeRFoXX válasza Norberto hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Régebben előfordult nálam is, eléggé idegesítő. Manuálisan uninstalálni kell és felrakni az újat. És reménykedni hogy nem fordul elő megint .
A 3.5-össel eddig nem volt ilyen problémám. kopp-kopp
(#) Action2K hozzászólása Szept 12, 2009 /

Már alig várom, hogy dél legyen, aztán mehessek haza. Kolbászos, virslis, tojásos, hagymás, tejfölös rakott krumpli lesz az ebéd. Valami ilyesmi.
Következő: »»   685 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem