Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van nekem az a fent írt digitális fényképezőm. Nem tudnátok-e valami bekötési rajzot hozzá, ami kihozza a TV kimenetét? Az oldalán egy kicsi lik a TV kimenet. Talán esetleg lehetne használni filmfelvevő kamerának? ![]() Köszi a válaszokat: Müszi
Igen néztem.
de te ezen látsz bekötési rajzot?
Üdv!
Nekem a megboldogult :rinya: Photosmart 735-ömön is volt ilyen csati. Egy sima sztereó jack dugó, a kisebbik fajta: nem a 3,5 mm átmérőjű, annál kisebb. Anno gondoltam én is, hogy csinálok hozzá kábelt. Végig gugliztam a netet, és amit láttam képeket azoknak egyik végén ez a jack volt másik végén RCA csati. A föld az ugyebár adott, a 735-ben pedig a másik két láb közösítve volt a nyákon. Sajnos nekem csak csíkokat sikerült elérnem a TV-n, gondolom azért mert NTSC módban volt.
Hol lehet venni ilyen apró jack dugót?
Ha megválaszolod tied a pont.
Lehet digitális videokameraként használni, a kábellel ha a kompozitjelet beviszem a videóba és felveszem videóval?
2.5mm es stereo jack dugó, bárhol lehet venni, ha éppen van a boltba.
Idézet: „a kábellel ha a kompozitjelet beviszem a videóba és felveszem videóval?” igen 320*240-esfelbontással max (PAL). üdv ![]()
A hozzá tartozó adapterével kapcsolatban nem tudsz bekötési rajzot?
Segítsen már valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Esetleg márkaboltban megvenni a kábelt?
![]() ![]() ![]()
az adapterre már átléptünk.
az kéne , hogy milyet készítsek hozzá
dugasztáp ha így jobban tetszik ehhez kéne bekötés
Üdv!
Köszi a a pontot! Táphoz kapcsolásirajz? Az enyémnek az oldalára fel volt rajzolva, hogy a dugónak melyik pontja a + illetve a - része. A táp követelmények meg az aljára voltak írva. Szerzel egy ennek megfelelő stabilizált, szűrt tápot, veszel dugót hozzá, összeforrasztod, leellenőrzöd n+1szer, és próba. Ha nincs füst, pukkanás, akkor sem kell még virulni, mivel az enyémbe pl. van egy dióda ami fogja a fordított tápfeszt. Ja és természetesen meg kell említeni, hogy ezzel elveszted a garanciát, mivel nem eredeti HP tartozékkal használod ![]() // nem mintha ez a veszély fennállna. |
Bejelentkezés
Hirdetés |