Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jó a kormányváltó, csak talán olyan bonyolult, mint egy kamion váltója. Sőőt, a kormányváltónál előválsztani sem lehet, mint a kézikuplungos kamionoknál. Erre is kitérhetünk, bár...
Kutya legyek, ha értem miről beszélsz
![]() Miben másabba kamion váltó? Milyen az a kézi kuplungos kamion? (az amire a neve is utal?) Bár ezt talán már nem itt kéne kitárgyalni ![]()
Menjünk az OFF témába. Már írok is oda!
No! Meg is találtam azt a bizonyos képet!
![]() ![]() ![]() ![]()
Ez jó póló, tetszik.
Örülök hogy elnyerte teszésedet a kép!
![]() ![]()
Na itt egy másik poénos kép,amit épp az imént mentettem le!
![]()
Erre mondjuk, hogy annyira rossz, hogy már ettől jó.
![]() A közönség pillanatok alatt megszerette az egyéniségét, a magabiztosságát s tombolt neki. De hogy juthatott el idáig? Előválogatón hogy ment át? ![]()
Szerintem direkt. Biztos vagyok benne, hogy a show koncepciójában ez benne van, hogy át kell szivárogtatni ilyeneket. Hozzák a nézettséget, felkerül a műsorról és a TV csatornáról videó a netre, elterjed, híres lesz.
Emberek csak azért odaülnek a TV elé megnézni a műsort, hogy nehogy lemaradjanak az ilyenekről. Puszta koncepció.
Ok. Akkor egy csokorra való jó, és rossz. BGT
Nem tudom,látta-e már valaki ezt a videót!
Ezek a példaképeim ![]() ![]() ![]() És az interaktív fáziskereső... ![]() Bővebben: Link
Na igen! Ez akár ország imázs is lehetne. Sajnos... Minap egy berendezésünket javították. Rámértek a betápra is. Megemlítették, hogy a fázisok között tíz százalékot meghaladó feszültség eltérés van.
Kihívtuk az áramszolgáltató embereit is. Hogy mérjék meg ők is. Két idősebb "szaki" érkezett. Elmondjuk nekik, hogy a probléma a fázisok közötti nagy feszültség eltérés. Majd ezeket a kérdéseket tették fel: - Áramot vagy feszültséget mérjünk? Mondom feszültséget... - Egyen vagy váltó feszültséget? Nem kicsit kiakadtam ezen a kérdésen. Ha 3 fázis akkor mi más mint váltó? Ezek után azon kezdtek tanakodni, hogy a hová is kell állítani a multimétert. (Két villanyszerelő) Igaz ez se nem vicces se nem mókás. De most a film láttán kijött belőlem.
Aucs!
![]()
Az még csak hagyján, hogy a multival valahogy összehozták a feszültségmérést, de megnéztem volna, hogy egy 63A-es betápon hogyan akartak volna áramot mérni egy szál multival.
![]() ![]()
- Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
- Kaaaatooonaaaa! ! ! - De jön az ellenség és lelő! - Aaaakor elleeeenséég! ![]()
Ez nem vicc, csak vicces. Legalábbis (állítólag) igaz történeten alapul:
Amerikában egy kórboncnok épp Ronald Opus holttestét vizsgálta. Megállapításra került, hogy halálát egy puskából a fejére leadott lövés okozta. Mindazonáltal az áldozat eredetileg öngyilkossági szándékkal egy tízemeletes épület tetejéről vetette magát a mélybe. Ezt a tetőn megtalált búcsúlevél igazolta. Így hát az orvos hajlott arra, hogy öngyilkosságnak tudja be az esetet. Miután leugrott a tetőről, a nyolcadik emelet magasságában felszerelt biztonsági háló (melyet a magasban dolgozó munkások védelmére szereltek fel) felfogta a zuhanását. Csakhogy életének időközben mégis véget vetett egy, a kilencedik emeleti ablakot áttörő és fejébe fúródó puskagolyó. A nyomozás megállapította, hogy a kilencedik emeleti ablak egy lakásé, melyet egy idős házaspár lakott. A házaspár épp veszekedett és a férj puskával fenyegette meg az asszonyt. A vita annyira eldurvult, hogy az idős ember elsütötte a puskát, de a golyó nem a feleségét találta el, hanem kitörte az ablakot és Ronald Opus életét oltotta ki. A férfi és felesége egyaránt azt vallotta, hogy a puska mindig töltetlenül állt a szekrényben, nem értik, hogyan sülhetett az el. Az idős férfi továbbá azt is bevallotta, hogy veszekedéseik alkalmával gyakran fenyegeti meg a töltetlen puskával a feleségét. Mivel a puskagolyót szándékosan lőtték ki, ezért az orvos mostmár a gyilkosság mellett voksolt. A vizsgálat közben jelentkezett egy tanú, aki látta, hogy az idős házaspár fia töltötte meg a fegyvert, bízva abban, hogy a következő veszekedés alkalmával az apja -véletlenül bár, de- lelövi az anyját. Tettének indítéka az volt, hogy az anyja megvonta tőle minden anyagi támogatását és így ő a csőd szélére került. De mivel a következő veszekedés csak nem akart megtörténni, ezért Ronald Opus (aki, mint kiderült a házaspár fia volt) időnek előtte levetette magát a mélybe. Csakhogy eközben alakult ki az újabb veszekedés a szülei közt, melynek következtében eldördült a végzetes lövés. Az orvos végezetül arra a következtetésre jutott, hogy Ronald Opus végülis önmagát gyilkolta meg. Az eset tehát öngyilkosságként volt elkönyvelve a jegyzőkönyv szerint. Persze lehet vitatkozni...
[OFF] 14 évesen,én is meg tudom különböztetni az AC-t a DC feszültségtől
![]() De hogy két szakmabeli ember ne tudja,vagy még nem látott digitális multimétert? Mondhattad volna nekik,olvassák el a használati utasítást! ![]()
Benyálazza az ujját,hozáér a fázishoz,és ha nagyon bebandzsít,akkor nagyon magas áram van benne
![]() ![]()
Ilyen hülyeség csak az amerikában létezik. Nálunk ez simán halált okozó, foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége. (Jó rövid megnevezés
![]()
Idézet az ellopták a Lánchidat című kabaréból
-Távbeszélő készülék segítségének igénybevételével, az illetékes hatóságok értesítésének módját eszközölte. -Szóval telefonált. -Így is lehet mondani, de az nem szakszerű. ![]()
Kényelmes viselet mindenféle hulladékból. Bővebben: Link
Én is ismerek egy hasonlót:
Ahkri Babaskira Reinkarna egy híres szikh fakír volt, akinek leghíresebb mutatványa az volt, hogy akaratlagosan visszatartotta lélegzetét, minek következtében a mutatványnál jelen lévő orvosbizottság minden esetben diagnosztizálni tudta az exitust. Ezt néhány nappal követően a fakír rendszerint magához tért, amiért is valóságos szentként kezelték. Az egyik ilyen alkalommal, amikor a Dahri nevű pakisztáni orvosi szaklap újságírói is jelen voltak, a menetrendszerű exitus után beviharzott egy rendkívül sovány ember és markolatig döfött egy sumér áldozati tőrkést a fakír szívébe, aki érthetetlen okból ezen aktust követően többé nem tért vissza szent tetszhalotti állapotából. Állítólag voltak olyan zarándokok, akik több éven keresztül lesték a fakír bebalzsamozott testét, rendszeresen hideg tükröt téve annak egykori ajkai elé, nem feladva a reményt, hogy szent ember visszatér. A merénylőt a bíróság felmentette a gyilkosság vádja alól, de az alkalmatlan tárgyon elkövetett emberölési kísérlet vádját megalapozottnak találta....
Bővebben: Link Remélem, még nem volt.
Kisállatok:
38 Cute Animals, 1 Cool Screen, 8 Different Uses
Itt ez a "stílus" nem elfogadott! ![]() Frankye
Bocsi,nem tudtam,hogy ez nem elfogadott!:hide:
Igazad van ez inkább siralmas. Csak Európa többi részén vicces.
![]()
Elhiszem, hogy trendinek kell mutatkozni politikai témákban, csak egy a bökkenő: nem jó a házszám...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |