Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   699 / 2208
(#) kocos válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
plusz a fűtés!
(#) mark.budai válasza kocos hozzászólására (») Szept 21, 2009
Köszi, hogy felhívtad a figyelmet rá! Igazából a hálótrafó már megvan, csak az anódellenállás miatt volt ez. De későbbi visszaolvasókra is gondolni kell...
(#) Imi65 válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
Idézet:
„Én I=R/U-t számoltam.”

Én meg ezért mondom, hogy ne kapkodj. Most OHM Bácsit rettenetesen megsértetted. Remélem, a fizika/elektrotechnika tanárod most nem olvassa a Fórumot, mert akkor szegény nagyon feleslegesnek érzi eddigi munkásságát.
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 21, 2009
Szegény ohm bácsi! Hát tudod, még a fizikánál nem vagyunk itt, összesen 4 óránk volt...
(#) Doncso hozzászólása Szept 21, 2009
Sziasztok. úgy néz ki, alakulgat az erősítő, ma összeraktam a varázsszemet, nagyon jól sikerült, íme egy kép róla. Sajnos ez most nem nagy minőség, de a lényeg látszik, és nagyon örülök neki.
(#) mark.budai válasza Doncso hozzászólására (») Szept 21, 2009
Jajj, az EM80 !
(#) Doncso válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
Az, de miért ?
(#) kocos hozzászólása Szept 21, 2009
Én meg szétkpatam ma az első csövesemet a PCL86 SE-t. Kicsit már brummogott, meg konakhibás volt az RCA aljzat. belenézek! Jézus Atya Úristen! Hát , ha kérdeznék, hogy ezt én csináltam, akkor letagadnám ! Most rendbeszedem kicsit, kap olajpapír csatolókat, meg normális szűrést a tápja, aztán boldogíthatja tovább a szomszédokat
(#) Doncso válasza kocos hozzászólására (») Szept 21, 2009
Egy képet róla?
egykét oldalt olvass vissza...
Kócos: Képet, képet, képet!!!
(#) rockersrac válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
[OFF]Nem egyszerűbb lenne megmondani miért ? [OFF]
(#) Doncso válasza rockersrac hozzászólására (») Szept 21, 2009
Nem értem miről van szó, beszélj egyértelműbben légyszives, nem értem a rébuszokat.

Szerk: Jaa, merthogy neked nem sikerült? Azt igazán sajnálom, én összeraktam, pöccre indult.
De nem ám. Még tönkre is ment.
Illetve, most már úgy is mindegy, ki lesz majd próbálva normális anódfeszről... Már úgyis üzemképtelen, de hátha alapon...
(#) kocos válasza Doncso hozzászólására (») Szept 21, 2009
Szégyellem
(#) kocos hozzászólása Szept 21, 2009
Pár napja beröffentettem az AR602-t, csak úgy, abban az állpaotban, ahoyg felhoztam a pinyóból. CCIR URH sáv vételére alkalmas, hallkam befogtam valami tucituci zenét a Roxy FM-en , vagy min, meg valami szláv nyelvű adót Na csak azért írom, mert abban is szép volt az EM84, abban a "cirádás" ablakban
(#) pucuka válasza kocos hozzászólására (») Szept 21, 2009
Üdv!
Nem cirádás, ORIONos!
(#) rockersrac válasza Doncso hozzászólására (») Szept 21, 2009
Ezt biztos nekem címezted?
Má' megint a varázsszem... EM84-em nekem is van, bi bííí! Meg EM34-em is, bi bííí!
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
84 nekem is van, meg 80 is, de az sajnos már a végét járja. Szegény már elég halványan világít. Csak este lehet látni. :no:
(#) Doncso válasza rockersrac hozzászólására (») Szept 21, 2009
Oppá, bocsi
(#) kocos válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 21, 2009
Ja, abban is Em80 van Elírtam
Ne már! Bár, az Orion logóban szerintem is jobb ötlet az EM80.
(#) CIROKL hozzászólása Szept 22, 2009
Sziasztok ! Egy picit lehet offos de nem igazán találtam olyan topikot ami szorosan odavágna a kérdésemre ? Szóval van egy jókora trafóm amit egy csöves projektbe szánnék , és ehhez kellene valami instrukció . A méreteit tudom de ez vajon milyen SM magnak megfelelő ? Egy csöppet az zavar hogy nem egyforma a magasság és a szélesség , ezért nem igazán tudom most hogy ez hová sorolható ? Sajnos nem igazán értek ehhez , ha valaki tudna válaszolni akkor jó lenne . Akkor már talán tudnák rá menet számokat számolni .
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 22, 2009
Zoli a Beag /Eag/ hálózati trafók sem sokkal kissebbek ! Csupán csak egy árnyalattal ? És még kitudja mithoz a jövő ? :hide:
(#) mayky válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 22, 2009
Ezt nézted már.

SE195B 2260 W ?
(#) Pioneer válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 22, 2009
Szia!

A méretek alapján szerintem az egy SU102b, vagy egy SE195b.
(#) Doncso válasza Pioneer hozzászólására (») Szept 22, 2009
Az SU vasnak nem a két szélén van a cséve?
(#) mayky hozzászólása Szept 22, 2009
Ez a vas tökéletes lenne kimenőnek GG erősítőjéhez
(#) CIROKL válasza mayky hozzászólására (») Szept 22, 2009
Köszi a táblázatot Hát én is az SE195 re szavazok a méretek alapján ! Akkor egy PCL86SÉ-t lehet hogy elvisz . Köbzoli ! Neked lett igazad ez nekem félelmetes ebből nálam nem lessz csöves erősítő trafó! Elcserélem két kissebre !
(#) CIROKL válasza Pioneer hozzászólására (») Szept 22, 2009
Az SU az csak egy pár vas . A mai szerzeményeimben van az is !

SU90B.JPG

Következő: »»   699 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem