Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
plusz a fűtés!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmet rá! Igazából a hálótrafó már megvan, csak az anódellenállás miatt volt ez. De későbbi visszaolvasókra is gondolni kell...
Idézet: „Én I=R/U-t számoltam.” Én meg ezért mondom, hogy ne kapkodj. Most OHM Bácsit rettenetesen megsértetted. Remélem, a fizika/elektrotechnika tanárod most nem olvassa a Fórumot, mert akkor szegény nagyon feleslegesnek érzi eddigi munkásságát. ![]()
Szegény ohm bácsi! Hát tudod, még a fizikánál nem vagyunk itt, összesen 4 óránk volt...
Sziasztok. úgy néz ki, alakulgat az erősítő, ma összeraktam a varázsszemet, nagyon jól sikerült, íme egy kép róla. Sajnos ez most nem nagy minőség, de a lényeg látszik, és nagyon örülök neki.
Jajj, az EM80
![]()
Az, de miért
![]()
Én meg szétkpatam ma az első csövesemet a PCL86 SE-t. Kicsit már brummogott, meg konakhibás volt az RCA aljzat. belenézek! Jézus Atya Úristen! Hát , ha kérdeznék, hogy ezt én csináltam, akkor letagadnám ! Most rendbeszedem kicsit, kap olajpapír csatolókat, meg normális szűrést a tápja, aztán boldogíthatja tovább a szomszédokat
![]()
egykét oldalt olvass vissza...
Kócos: Képet, képet, képet!!! ![]()
[OFF]Nem egyszerűbb lenne megmondani miért
![]() ![]()
Nem értem miről van szó, beszélj egyértelműbben légyszives, nem értem a rébuszokat.
Szerk: Jaa, merthogy neked nem sikerült? Azt igazán sajnálom, én összeraktam, pöccre indult. ![]()
De nem ám. Még tönkre is ment.
Illetve, most már úgy is mindegy, ki lesz majd próbálva normális anódfeszről... Már úgyis üzemképtelen, de hátha alapon...
Pár napja beröffentettem az AR602-t, csak úgy, abban az állpaotban, ahoyg felhoztam a pinyóból. CCIR URH sáv vételére alkalmas, hallkam befogtam valami tucituci zenét a Roxy FM-en , vagy min, meg valami szláv nyelvű adót
![]() ![]()
Ezt biztos nekem címezted?
![]() ![]()
Má' megint a varázsszem... EM84-em nekem is van, bi bííí!
![]() ![]()
84 nekem is van, meg 80 is, de az sajnos már a végét járja. Szegény már elég halványan világít. Csak este lehet látni. :no:
Oppá, bocsi
Ja, abban is Em80 van
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sziasztok ! Egy picit lehet offos de nem igazán találtam olyan topikot ami szorosan odavágna a kérdésemre ? Szóval van egy jókora trafóm amit egy csöves projektbe szánnék , és ehhez kellene valami instrukció . A méreteit tudom de ez vajon milyen SM magnak megfelelő ? Egy csöppet az zavar hogy nem egyforma a magasság és a szélesség , ezért nem igazán tudom most hogy ez hová sorolható ? Sajnos nem igazán értek ehhez , ha valaki tudna válaszolni akkor jó lenne . Akkor már talán tudnák rá menet számokat számolni .
![]()
Zoli a Beag /Eag/ hálózati trafók sem sokkal kissebbek ! Csupán csak egy árnyalattal ?
![]()
Szia!
A méretek alapján szerintem az egy SU102b, vagy egy SE195b.
Az SU vasnak nem a két szélén van a cséve?
Köszi a táblázatot
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |