Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Eddig örültem, ezek uán már kijelenthetem hogy átvágtak? :no:
Szerintem cukkolnak! Ha lenne valami jól csengő márkanév rajta, súlyos ezreket is elkérnének érte. Nem is árulom el, hogy én 80-ért vettem...
Na jó én is bemutatom azt a helyet, ahol otthollétem javarészét töltöm , az elektronikai műszerek, azok bennt kaptak helyet, és nincs is egységes helyük, mindíg pakolom őket. Ja meg nincs is olyan sok még sajna, de ezen is javítgatok :yes: A kompresszort, és a fúrót most a nyáron vettem, (ill. csináltam a megvett cuccokból) Itt ezeken a képeken még kissé rendetlenség van, de utána rendeződtek a dolgok. És ha minden jól megy nemsokára egy kis eszterga is lesz ebben a kupiban.
Ja még 2 kép az elsőn a nyáron vásárolt szerszámokból egy részlet, a többi nincs lefotózva, a második, az amin épp dolgozom, ez sajna nem az enyém.
Most látom, fordítva, az első képen van az amin most dolgozom
Nem ennek más nyele van, és rá is van írva a blankolható kábelek vastagsága...
Lehet hogy az enyém jobban bírja majd mint a kettőjüké együtt
Nekem is rá van írva, mint a képen látható.
Igen a tiédre rá van írva, az én fajtámra nincs, de ugyan ez a kialakítás, 2 éve napi rendszerességgel használom, nagyon jó.
Hello!
A héten vettem egy osszcilloszkópot MCP CQ620R típusú. Teszek fel róla egy képet. Van vele valakinek tapasztalata? Eddig én meg vagyok vele elégedve.
Suliban is valami hasonló van, mértem már vele, szerintem jó műszer. Különösen a nagy képernyő előny
Áh, ez egy használhatatlan szkóp, nem érdemes már vele foglalkozni, dobd ki a fenébe! csak szólj mikor dobod és hová Hát nagyon szép műszer, igaz nem ismerem, de jó lenne nekem is egy ilyen.
Köszi! Nem volt olcsó de szerintem is megérte nagyon elégedett vagyok vele
Ilyen Technika egerem nekem is van, és nem a legjobb, kb 1 hét=2 új elem, és a görgője nekem 1-2 hónap alatt tönkrement De amúgy egész jó a noti.
Ez az egér még az előző laptopomhoz volt, de majd veszek egy ehhez a laptophoz 'méltóbbat'. A görgőjével semmi bajom és akkumulátorokat használok hozzá. Egy hétig simán bírják. Egyetlen gondom vele hogy nincs rajta semmi plusz programozható gomb.
Szia hol lehet ilyen dolgokat kiérdemelni...? Volt olyan cég ahol dolgoztam még a céges telefont is visszavették...
Nekünk is suliban volt egy ilyen. Mértünk vele pár órát, meg voltam vele elégedve, a tanár sem panaszkodott rá. Szóval szerintem nagyon jó műszer.
Jó munkahelyet kell találni. Én már két éve kerestem.
Ha ajánlhatok egeret, akkor ezt ajánlom. annak idején mikor megvettem, majd kiugrott a szemem az árától és el sem mertem mondani mennyibe került, de nem bántam meg, most már semmire nem cserélném le. Nekem ennek a régebbi változata van hiszen már vagy 6 éves. Ja és még valami akkor arra mentem, hogy tervezéshez tudjam jól használni, és kényelmes legyen, és végig tapiztam az akkor fellelhető egereket a városban. Ez nekem megfelelt. Soha nem fájdult meg tőle a csuklóm. És mondanom se kell, hogy nagyon precíz. Vezetékes.
Szerintem elfelejtetted megnevezni az általad ajánlott levelet
Valóban, itt a link: Bővebben: Link
Nocsak, csak nem CS-zel te is? Oda kell ez a razer.
Meg még a CoD-hoz is és még sorolhatnám
Attila86,gratulálok a kis aranyoshoz,nem rossz darab és szerintem még mutatós is
Nem tudom mi az a CS. Ha játék, akkor csak fél évente egyszer szoktam Heroes-zal játszani. Egyébként AutoCAD-ezek, meg Photoshop, de ez utóbbit gyerekcipőben, hobbiból, sőt már az AutoCAD-et is csak hobbiból, régebben abból éltem meg.
Szia! Mennyiért vesztegetnek egy ilyen szkópot? Én is gondolkozom egy megvásárlásán! Vagy az ebay-en vetted? Rosszat ütöttem le borvendéget akartam kérdezni!
A CS a Counter Strike lenne
Jó ez a gép, de az én gépem ár/teljesítményben veri . Lényegében ingyen jutottam egy HP nx 5000 hez. Csak az akku...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |