Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Aiwa CS-250 kapcsolási rajzát keresem, ha valakinek meglenne jelezzen.Előre is köszönöm.
Egy Beag MAG-106 keverő erősítő végfok kapcsolási rajzát keresem.
Sziasztok!
Az Orion ST 240 tunerben található Pilotjel szűrő (208 BLR-3152N) pontos bekötésére lennék kíváncsi.
Keresek grundig super color b8802 tv kapcsolási rajzár keresem
Hello!
Egy elég ritka kapcsolást keresek. Névszerint egy Samsung SP47Q5HL típusú projektoros tévéhez. Már a fél internetet átkutattam regisztráltam érte egy spanyol fórumra(elég érdekes volt ![]() ![]()
Sajna nem lehet letölteni...
![]() ![]() Írok egy e-mail. Ezer köszönet! ![]()
Sziasztok! Thomson 25dt66h tv-hez keresek kapcs-rajzot.
Üdv sya
THOMSON DTH250 - ilyenhez tudnék, nem tudom ez jó e.
Üdv.
Sziasztok!
Van nekem egy Orion 5000 M DVD lejátszóm ami meghalt. Nem kapcsolt be még készenléti állapotba sem, így elkezdtem méregetni a tápját (1.jpeg) és 220 V os oldalon oké minden de a gyengeáramú résznél nincs semmi szufla. A 2 es képen látható trafo primer oldalán megvan a kétszer 325V de a szekunder oldalon semmi nem jön ki. A trafo tipusa:EEL-1901B melyet sehol sem kapni és a neten sem találok rola semmit ![]() A 3 as képen látható csatira rákötöttem egy PC tápot és arrol gyönyörüen üzemelt a dvd. A Gnd az közös és a 2x 5V is egyesitve van. Arra gondoltam hogy csinálok hozzá egy egyszerü kis tápot egy trafoval és stabkockával..stb. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Előre is köszönöm Mégvalami van egy másik dvd is az daytech 707 tipusu. Ő bekapcsoláskor kiírja hogy HELLO és itt meg is áll a történet. Erre esetleg van valami ötletetek hogy mi lehet a baja? Üdv: Moka Daytec
Sziasztok!
HIKI TR-1667/A típusú 3,5 digites multiméterhez keresek kapcsolási rajzot. A neten nem találtam róla semmit. Nagyon megköszönném, ha valaki fel tudná tölteni. Köszönöm. Üdvözlettel: levi18
Sziasztok!
Nem lenne valakinek egy olyan aktív felüláteresztő szűrő rajza aminek lehet szabályozni a a vágási frekvenciát és 16vagy 18dB/oktávos legyen ?
Igen ilyesmire de nekem csak egy része kéne belőle és nem tudom hogy lehetne kipoerálni belőle mert csak a felüláteresztő része kéne és olyan amin nem külön van a magas és a közép hanem olyan a frekvencia menete hogy közép és a magass hanagok is benne vannak!
Esetleg nem tudnál segíteni hogy lehetne kihámozni belőle egy középmagas szűrőt amit ugyanúgy tudok hangolni??
![]()
Üdv,ilyen kártya olvasó/író rajzát keresem.Ha valaki meg tudná mondani milyen típusú kártya lehet ez,és ehhez lehet e más működő olvasót építeni,az szóljon,
köszönöm http://www.allbrands.com/products/abp01060.html
Talán valami ilyesmit? A töréspont, ha jól számoltam, kb. 900-5000 Hz-ig változtatható.
Sziasztok . Egy 12 V-os magnó meghajtó motort szeretnék vezérelni forgásirány váltással (2 db végállás kapcsoló ) és fordulatszám szabályozóval. KÖSZI
Sziasztok!
Egy olyan erősítő kapcsolásra lenne szükségem tranzisztor amiben a végtrazisztor tipua KT818 és ennek a párja KT819. Válaszotokat, rajzoitokat előre is köszönöm!! Üdv.: gabikft
Igen ilyenre gondolatm !! Köszönöm a segítséget!
![]()
Szia!
Minek kellene, vannak ilyen tranzisztoraid? Talán a BD243-244-nek felelnének meg, csak kicsivel több áramot bírnak. Fontos a számok utáni betű, mert az adja meg a tranzisztor feszültség tűrését. Ha olyan rajzot találsz, ami jó a BD243-244-re, az jó lesz a KT818-819-re is(kb. 50W-ig). Azért csatolok egy rajzot, meg a tranzisztorok adatait tartalmazó táblázatot.
Szia snakesix
Mellékelek 2 db Normameter rajzot. Sok sikert
Sziasztok!
Reflex RSB-100 basszus kombó kapcsolási rajzát keresem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |