Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
97.000ft a Hameg magyarországi képviselőjénél ugyanis a hameg vette meg ezta céget aki gyártja.
Sziasztok.
A napokban vettem a LIDL ben 799Ft/db ért két fúróba fogható készletet, az egyikkel marást, a másikkal süllyesztést lehet végrehajtani, szerintem nagyon megérték az árukat, illetve csináltam egy ilyen kis doboz megmunkáló sarkot, illetve polcot, hogy ne az asztal alá kelljen dugdosni a gépeket amit éppen nem használok, gondoltam megmutatom nektek.
Húúúúú Doncso Papa!
Ez a műhely irigylésre méltó :yes: Bár lenne nekem ilyen.. Jól összehoztad, gratulálok!
Jó lett nagyon! Lassan nekem is összeáll de a tápot kellene befejeznem de áram nélkül nem megy a forrasztópáka...
Lekapcsolta a szolgáltató 4 faluban mert karbantartás volt. De azért gázpákával bontottam.
Jaa!
Ott is oylan megy? Most hogy Gépezel? Vagy már van áram? Itt oszlopcsere, festés, ilyenek. Egy hónapon át napi több alkalommal 1 órás szünetek. Volt hogy reggal8 tól 16 óráig.. Idézet: „Ez a műhely irigylésre méltó” Nagyon köszönöm. Idézet: „Bár lenne nekem ilyen.. ” Hát Zoly barátom, ha EZEKET a képeket megnézed, láthatod , hogy egy roncs monitoron kívül nekem se volt semmim 2 éve.
Sziasztok
Én nekem is kezd öszeálni a mühelyem a multhéten kaptam egy minidrilt !
Sziasztok!
Örülök, hogy él még a téma! Én is közzé teszek két képet a régi műhelyemről. Az egyiken a nagyobbik fiam látható, a másikon én meg a kicsi. (A kicsi az ellenállásaimmal játszik (150 Ohm/0.25W) A rendetlenség csak látszólagos, valóságban kupleráj van a javából. Nemrég költöztem egy másik házba, a régi kisműhelyem 1.5m x 1.8m, ráadásul tetőtérben. Ha lesz kép a másikról (és be is rendeztem), majd teszek fel képeket. Üdv.
Elektroműszerész lesz a gyerekből, akárki meglátja.
Ja-ja! Akárcsak az enyémet látnám. A költözés, meg ismerős.
Helló!
Az biztos, hogy minden érdekli, ami nem játék. Mondjuk én vagyok a hibás... Egyszer beengedtem, azóta nehész onnan kiszedni. Már van saját izzókészlete (12V), azokat szokta próbálgatni. A rémálmom az, hogy egyszer csak "kitúr" a műhelyemből, és kisajátítja magának. És mindezt háromévesen! Szerintem el kell majd szeparálnom egy sarkot, ami az övé lesz, és arról is küldök fotót. Csak, hogy ne kanyarodjak el a témától. Üdv.
Helló!
Mármint gyerkőcöt, vagy a műhelyt? A költözésben az a rossz, hogy semmit sem találok meg, a jó, meg hogy megtalálom (kipakoláskor), amit már régóta kerestem. A vicces az, hogy a pici (1.5m x 1.7m) műhelyem még a mai napig nem transzportálódott át a másik (nagyobb) műhelybe, de már mindkettő csurig van mindenféle kacattal. (Észrevettem, hogy a "kacatok" szaporodnak! Mármint egyre több lesz belőlük, szinte észrevétlenül!) Egy idő után "Donor" lesz a sorsuk. Üdv.
Egy volt barátnőm erre frappánsan annyit mondott "anti berbuda-háromszög" ugyanis itt nem el hanem feltünnek a dolgok...
Helló!
Megnéztem a Linkeket, nagyon aranyos. Mármint a gyerkőc. Amúgy a műhely is jól néz ki. Nemsokára teszem fel a másik műhelyről is a képeket. Nem várok a rendrakással... (Úgy az igazi) Üdv.
Helló!
Van benne igazság! Én egyszer a hűtőszekrényünket javítottam (termosztát), és az összerakásnál hiányzott egy alátét.... A barátnőm már ki akarta önteni az összes ételt, mire a mosogatón megleltem.... :eek2: Persze lusta voltam kipakolni szerelés előtt a hűtőt.
Hali,
vettem egy 30 fiókos kis sezkrénykét (tárolót) a praktikerben és naivan azt hittem, hogy benne lesznek az elválasztó lapocskák. (54*36) Találkoztatok már ilyennel, illetve van valami titkos forrás? köszi
Végsősoron persze...én is erre jutottam.
De milyen már, hogy 8000-ért megveszem, és a k.... bolt nem tartja ezt az alap kiegészítőt. Így most kiadhatom a gyerekeknek, 100 db legyártását. ... Egyébként ti milyen fiókrendet használtok ellenállásoknál pl.? Hogyan van egy fiók beosztva?
Én keresnék valakit, aki tud lézerrel vágni. Plexiből pillanatok alatt meg lehet csinálni így az elválasztókat és nem hiszem, hogy horror összeg lenne.
Nekem a nagyobb méretű fiókosból van több db. (javarészt megszűnt cégből került hozzá, nem vettem, csak múltkor 1 db-ot, le is esett az állam az árcédulától), és egy fiók-egy ellenállás érték a rendszer. 5%-osak, 10 ohm-tól néhánytíz K-ig elférnek benne. (Az ellenállatok is a szekrénykében voltak, azokat sem vettem. Azóta persze bontottam is hozzájuk.) A többi érték rekeszekre osztott kartondobozokban van egyelőre, meg itt-ott kallódik zacsikban.
a forum.rcmodell.hu-n van lézeres kollega.
Nekem 30 fiókot kell beosztani sajna egyelőre mindennek.
Most találtam a Conradnál vannak választófalak.....
áááááááááá 60db-os kiszerelés.... 2100Ft!! no comment.
Én a helyedben a gyerekeket tic tac fogyasztásra és a dobozok gyűjtésére venném rá. Nekem eddig ez vált be legjobban.
Elválasztó-alapanyagnak vagy komplett doboznak?
Komplett kis dobozkáknak, maga az összetartódoboz nekem egy nagyfrekis doboz, pont beleillett a sok tic taccos doboz. És biztos nem szóródik ki, sőt néha az ellenállás is csak nehezen akar kijönni, címkét meg öntapadós papírra nyomtattam a doboz tetejére.
Szia!
Itt érdeklődhetsz elválasztó után. Ők a gyártók, de náluk is külön kell megvenni a lapokat. Én az oldalon nem találtam árat, de szerintem pár forint lehet. Ha sikerül, engem (és talán másokat) is érdekel az ára - ha megosztod velünk.
Nem rossz. A Prakkerben ~50%-os árréssel árulják ezeket a szekrénykéket. Máshol meg még drágábban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |