Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok !
A segitsegeteket szeretnem kerni egy DSC 1565-2p PC-Link-el valo kommunikaciojahoz. Mar 2 kabelt is csinaltam de nem akar kommunikalni ![]() A DLS 2002 fent van sp2-is ismeri a 1565-2p is. (web-es update lefuttatva) Probaltam mar notebook-al es asztali pc-vel is. A *8 installer code [499] installer code [499] koddal engedelyezem a PC-linket a kozponton az egyik billentyuzet segitsegevel. Kerdes kell e ilyenkor a DLS ablak is ? ![]() (*6 .... ) A DLS 2002 be van allitva PC-Linkre . Mas otletem mar nincs ! Tepem a hajam ! ![]() A kabelem : DSC DB-9 SI 3. GND 5. GND 5. S0 2. Elore is koszi az otletekert ! ![]()
usb comport nem mindeggzik viszi
be van allitva a comport is hogy melyik com az aktiv a dls ben ha laptop akkor pcmcia kartya kell hozza vagy pedig express ha eggyik sem akkor a bp-i trioda zrt nek van valami boxa vagy doxa nevu usb comja 30 kampoert jaja meg az rs 232 ben rovidre kell zarni ketto kontaktot ha megtalalom a rajzot kuldom ![]()
Moxa 1100 usb-soros átalakitóval tökéletesen müködik a DLS. 10000eft beszerezhető a moxa.hu-rol.
szia!
A 403-as szekciót is ki kell tölteni mind a dls-ben, mind pedig a központon a kezelő segítségével, és értelemszerűen ugyanazzal az értékkel.Mármint a pc1616-nál biztos így van, gondolom akkor a te esetedben is így kell! Tibi
koszi nekem azt bpn mondtak hogy 30 rugo azt sokaltam en is 100 euroert mar szamitogepet lehet venni nem eg usb
![]()
Pfff....
Eddig semmi gondom nem volt az Aten USB-RS232 átalakítóval. Pedig csak, ha jól rémlik 4 ropi lehetett. Eddig jó pár riasztó lett vele programozva, a DSC-től kezdve GE NX-8, Satel... stb. stb. Csak jó driver kell, semmi egyéb. Ha pedig végképp gond van az RS232 kommunikációval, akkor a userport for XP nevezetű kis progi kell. Az, hogy drága egy USB-RS232 még nem jelenti azt, hogy jó. Még a PCI-os RS232 kártyák a legtökéletesebbek, a PCMCIA kártya is kompromisszumosabb kicsit. DOS alatt főleg probléma, ha nincs alaplapi RS232. Igaz, DOS alapú PC-s adatkommunikációs panelek már nagyon nincsenek, amik még ilyenek, azokhoz egy ősrégi P1-es laptop is jó, ami jó esetben annyiért megvehető, mint egy USB átalakító.
ezt honnan tudom letolteni
kerdezzem meg a guglit? ![]() vagy beleinkelned mert nem erossegem a pc ismeret? koszi meg az hogy mi mit jelent vagyis nemtudom hogy melyik driver mire valo ![]()
Szia !
Koszonom szepen a valaszod ! Az elso kabelemen volt osszekotes, csak a masodikrol sporoltam le ! ![]() Kiprobalom ! Amugy szerintetek milyen hosszu lehet egy rs232 kabel ? Ja, nem usb-rol hasznaltam hanem rendes soros portrol.
papir szerint az enyem 2.99cm
azt irlyak hogy 3 meterig nemkell aktiv madzag egyebkent nem kellene 3 m sem nekem 3 meteres volt a kabel amit megmaradt ![]() es mukszik
Koszonom ,kiprobalom amit irtal, ami amugy logikusnak
hangzik am ! ![]() :yes:
van sok kabelom ha kell segitek
csak az lesz a gond hogy hogyan talaljuk ki hogy a tuti gsm meg minden lehete kapni nalatok ![]() ![]() ![]()
Őőőőő...
elfelejtettem ide belinkelni. Pótolom. A használata, a két file-t be kell másolni a C:\Windows\System32\Drivers könyvtárba, majd el kell indítani az userport.exe-t. Ezzel a kis progival pl. sikerült XP alatt USB-RS232 átalakítóval is beolvastatni egy hardverkulcsot ami eddig nem volt hajlandó felismerődni (egy távfelügyeleti program, a Mymas) , illetve az eddig problémás adatátvitel is megoldódott.
esetle ha valaki tudna segiteni kellene nekem egy taviranyito Technics reciverhez sa-gx100 de csak azert mert olyan gyorsan hoztak hogy az uzletben maradtak
![]() ![]() ![]() ![]() lehetne hasznalt is csak ne legyen leamortizalva koszi ![]()
DSC direct link kábel bekötésBővebben: Link
Szia nemsikerult semmi a telefonos valamira meg a kamerakra amit szerettem volna megkerdezni :yes:
nagygond lenne belinkelni en siiiiiik hulye vagok a bitekhez meg meg a sexhez is
![]()
Mondjuk ra !
![]() Az elfelejtettem irni hogy amikor connectalok akkor kijon a kis ablak benne a hangup -pal es nem tortenik semmi! :no: Holnap kiprobalom az atkotott kabelt , amugy a [403] az default-on van mind a kettoben (panel + progi) is. Kell nekem engedelyezni a DLS ablakot vagy eleg csak amit irtam, a PClink-es engedelyezes !? ![]() (*8 .... ) A PClink-es meddig el ??? Orokre vagy az is bezarodik x ora mulva ??? ![]()
meg ezt megkukkanthatnad
kamerarenszerben nem vagy otthon vagy videos kaputelefonokban kellene egy olyan dolog amivel 800 900 metert le lehetne gyozni mindkettonel a wifi nem johet szoba mert ez egy volgybe van es roszz idoben a gsm sem szuperal a digi meg csak havazik ![]() ![]()
Nem kell a *6.....a direct link engedélyezéshez, viszont ameddig DLS kapcsolatot akarunk direkt kábelen, addig a 380-as szekcióban ki kell a kommunikációt kapcsolni, mivel be tud zavarni, és ledobja a kommunikációt.
1616, 1832, 1864 központoknál, oda kell figyelni a verziószámra, az újabb 4.2 verziós panel nem kommunikál a 4.1 verziós szoftverrel. Az átkötés kell a soros csatlakozón.
bezarodik de semmi gaz elojon olyan mint csiga hol bent hol kint
vegyel fel a skyp-koze es holna segitek mikos_norbert az leszek en es a sync az neked megy? ![]()
Az kemény dió.
Csinálok kamerákat is, jó régen raktunk fel egy rádiós kamera átjátszó cuccot, ha jól rémlik kb 1km hatótávja volt, de valami rettenet drága adó-vevő pár volt. Azt hiszem a Permanent forgalmazta. (megnéztem, és tényleg ez az, az AVMOD7) Bővebben: Link Pont wifi-t javasoltam volna, pl. a NanoStation2 kültéri nagy hatótávolságú wifi acces pointot. Van hozzá irányított antenna is. Ez sem olcsó, de jóval kolcsóbb, mint az AVMOD7 kb. 20.000 és sajnos az IP kamerák sem olcsók.
pbobaltam letolteni a linked de az a valami.exe az nem akar nyilni
![]() linkeld be a tutit ha nem gond de szerintem neked egyszeru ![]()
Nekem megy, letöltöttem, kicsomagoltam, fut...
De dobok egy másik csomagolt verziót.
Akksit akkor milyent vegyek és hányat?
![]()
Ja és a tápnak a VFTR 45VA jó?
Amúgy a 1832-es lesz és két 5108-as modul, mert nem akarom hogy össze legyenek sorolva. Szerintem az nem egészséges... |
Bejelentkezés
Hirdetés |