Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
Volt régebbi rendelésem, ahol személyes átvételt jelöltem be... Később bejött az sms értesítés, amit meg is kaptam, amikor mehettem a csomagért. Ma viszont nem kaptam értesítő sms-t. Nem futottam össze vele, és nem is emlékszem rá: ezt az opciót külön be kell kapcsolni, vagy automatikusan jár a személyes átvételhez?
Semmi gond, én voltam türelmetlen! Az előző hsz után indultam, útközben kaptam meg az sms-t!
Ez úgy van, hogy saját SMS szerverünk van, saját ipari GSM modemmel. (gazdasági ok... ~ 100as nagyságrendű adatkapcsolati GSM előfizetés miatt, jobb áron küldünk SMS-t, mint bármelyik SMS szerver... kb. negyed áron)
Szumma szummárum, az ütemezőnk X időnként küldi ki az SMS-eket. Három féle SMS prioritás van. Azonnali, Normál és Alacsony. HEStore normál prioritás, így 1-2 órás ütemezésű. Remélem választ kaptál.
Már fenn is van a kínálatban: Bővebben: Link.
1. Vannak akkora ellenállásaink: Bővebben: Link
2. kb. rendeléstől számított: 1hét
Köszi a huzalellenállásokhoz nem néztem be
Üdv!
Lenne egy kérdésem, mert bizonytalan vagyok a konkrét kiírást nézve! Bővebben: Link Itt az első négy termék, a narancs burkolatú elemek. Ezek egyszer használatos elemek, vagy pedig újratölthető akkumulátorok? A mAh értékből gondolva...
Egyszer használatosak
Utoljára ezt a választ kaptam majd egy éve, másik topicban. De jó is lenne, ha tölthetők lennének [OFF]Most figyelem, ki is kérdezte
igen, megerősítem egyszer használatosak. Egyébként rákerestem a jelzésére és kidobta az adatlapját: Bővebben: Link
21x5mm LED + 10mm = 115mm ~ és 50mm ~
Hello
80 mm x 38 mm
Egymás párjai, úgyhogy illik nekik kommunikálni egymással.
Elkóknál nem látom feltüntetve, hogy hány fokos.
Mivel hozzánk is vegyesen érkezik, nem szoktuk szétválogatni hőtűrés szempontból. Vedd úgy hogy mindegyik -40 - +85°C-os. (Van amikor 105°C-osat kapunk de elég kiszámíthatatlan)
Sziasztok!
Két kérdés : lehet hogy már voltak de megkérdem : ahogy látom,lehet online bankkártyával fizetni majd személyesen átvenni a csomagot? Illetve sms-t automatikusan kapok ha kész a csomag? Tehát addig ne is induljak neki az átvételnek? Köszi szépen Üdv Kicsa
Szia Kicsa,
Megpróbáltam összeszedni a fontos infókat, így a hozzászólásom nem csak neked válasz, hanem mindenkinek szól. Bankkártyás fizetés: Lehet ONLINE, bankkártyával fizetni személyes átvétel esetén is. (Viszont a vevőszolgálaton NINCS lehetőség a kártyás fizetésre) SMS értesítés: A biztos az hogy e-mail-t kapsz. SMS csak akkor ha jól adtad meg az elérhetőséged (telefon számod). Ha valamiért a rendszer nem ismeri fel akkor nem megy SMS. (ökölszabály: ha korában kaptál SMS-t akkor most is fogsz, ha nem akkor érdemes utánanézni hogy nem-e te adtál meg valamit rosszul.)
Szia!
Köszönöm a választ,azt hiszem hogy minden világos. Akkor várom az e-mailt,úgy látom hogy hamarosan készen lesz a csomagom... Köszönöm mégegyszer! Üdv Kicsa
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne : Egyetlen tétel kivételével zöld minden : Erre pedig az van írva hogy 10.24.-e. Ez mitől van? Elméletileg 14377 db van raktáron és szerintem nem olyan különleges árú ez. 3 mm-es led foglalatról van szó,és azért nem értem mert az 5 mm-es foglalatból már bent van a csomagban a kívánt mennyiség. Vagy ez 'másik raktárban van' állapotú termék és ezért lehet ez? köszönöm szépen Üdv Kicsa
Szia!
Azt hiszem értem,esetleg azt meg tudnád mondani hogy hány db az amit azonnal lehet(ne) csomagolni? Vagy ilyet ne kérdezzek? Üdv Kicsa
Elvileg 47db. Gyakorlatban ettől eltérhet néhány db-al mert régen volt már leltár.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |