Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   18 / 172
(#) leonart válasza gydanee hozzászólására (») Okt 8, 2009 / 6

(#) zolee1209 hozzászólása Okt 8, 2009 /

Sziasztok!
Volt régebbi rendelésem, ahol személyes átvételt jelöltem be... Később bejött az sms értesítés, amit meg is kaptam, amikor mehettem a csomagért. Ma viszont nem kaptam értesítő sms-t. Nem futottam össze vele, és nem is emlékszem rá: ezt az opciót külön be kell kapcsolni, vagy automatikusan jár a személyes átvételhez?
(#) gydanee válasza leonart hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Köszönöm!
(#) zolee1209 válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Semmi gond, én voltam türelmetlen! Az előző hsz után indultam, útközben kaptam meg az sms-t!
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 8, 2009 / 6

Ez úgy van, hogy saját SMS szerverünk van, saját ipari GSM modemmel. (gazdasági ok... ~ 100as nagyságrendű adatkapcsolati GSM előfizetés miatt, jobb áron küldünk SMS-t, mint bármelyik SMS szerver... kb. negyed áron)

Szumma szummárum, az ütemezőnk X időnként küldi ki az SMS-eket. Három féle SMS prioritás van. Azonnali, Normál és Alacsony. HEStore normál prioritás, így 1-2 órás ütemezésű.

Remélem választ kaptál.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Igen, köszönöm! :yes:
(#) szkrep hozzászólása Okt 11, 2009 /

Sziasztok!

L293 motorvezérlő IC lesz valamikor a kínálatban? Elég ritka darabnak tűnik...
(#) leonart válasza szkrep hozzászólására (») Okt 12, 2009 / 4

Már fenn is van a kínálatban: Bővebben: Link.
(#) szkrep válasza leonart hozzászólására (») Okt 12, 2009 /

Ez gyors volt, köszi!
(#) PetAd hozzászólása Okt 12, 2009 /

Üdv
0.1 Ohmos 0.5W, vagy annál nagyobb ellenállás lesz valamikor? Ezt és ezt a megrendelés után kb mennyi idővel tudjátok beszerezni?
(#) leonart válasza PetAd hozzászólására (») Okt 12, 2009 / 4

1. Vannak akkora ellenállásaink: Bővebben: Link
2. kb. rendeléstől számított: 1hét
(#) PetAd válasza leonart hozzászólására (») Okt 12, 2009 /

Köszi a huzalellenállásokhoz nem néztem be
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 14, 2009 /

Üdv!
Lenne egy kérdésem, mert bizonytalan vagyok a konkrét kiírást nézve! Bővebben: Link Itt az első négy termék, a narancs burkolatú elemek. Ezek egyszer használatos elemek, vagy pedig újratölthető akkumulátorok? A mAh értékből gondolva...
(#) KTobi válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Egyszer használatosak
Utoljára ezt a választ kaptam majd egy éve, másik topicban. De jó is lenne, ha tölthetők lennének
[OFF]Most figyelem, ki is kérdezte
(#) leonart válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

igen, megerősítem egyszer használatosak. Egyébként rákerestem a jelzésére és kidobta az adatlapját: Bővebben: Link
(#) masterknave hozzászólása Okt 18, 2009 /

Üdv!

Ezt meg tudná nekem mondani valaki milyen hosszú. 21,5cm az előlap, abba kellene beleférnie.
(#) mammut válasza masterknave hozzászólására (») Okt 18, 2009 /

21x5mm LED + 10mm = 115mm ~ és 50mm ~
(#) szabi83 válasza masterknave hozzászólására (») Okt 18, 2009 /

Hello

80 mm x 38 mm

(#) nagy hoho hozzászólása Okt 18, 2009 /

Helló! A kérdésem az RF modulokkal kapcsolatos. Szükségem lenne néhány RF adóra és vevőre. Az RFM02-868-S2 adó tud komunikálni az RFM01-868-s2 vevővel?
Köszönöm: nagy hoho
(#) potyo válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Egymás párjai, úgyhogy illik nekik kommunikálni egymással.
(#) izenahogyishivnak hozzászólása Okt 19, 2009 /

Elkóknál nem látom feltüntetve, hogy hány fokos.
(#) leonart válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Mivel hozzánk is vegyesen érkezik, nem szoktuk szétválogatni hőtűrés szempontból. Vedd úgy hogy mindegyik -40 - +85°C-os. (Van amikor 105°C-osat kapunk de elég kiszámíthatatlan)
(#) Kicsa hozzászólása Okt 19, 2009 /

Sziasztok!
Két kérdés : lehet hogy már voltak de megkérdem : ahogy látom,lehet online bankkártyával fizetni majd személyesen átvenni a csomagot?
Illetve sms-t automatikusan kapok ha kész a csomag? Tehát addig ne is induljak neki az átvételnek?
Köszi szépen
Üdv Kicsa
(#) nagy hoho válasza potyo hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Szia! Köszönöm a választ.
(#) leonart válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Szia Kicsa,
Megpróbáltam összeszedni a fontos infókat, így a hozzászólásom nem csak neked válasz, hanem mindenkinek szól.

Bankkártyás fizetés:
Lehet ONLINE, bankkártyával fizetni személyes átvétel esetén is. (Viszont a vevőszolgálaton NINCS lehetőség a kártyás fizetésre)

SMS értesítés:
A biztos az hogy e-mail-t kapsz. SMS csak akkor ha jól adtad meg az elérhetőséged (telefon számod). Ha valamiért a rendszer nem ismeri fel akkor nem megy SMS. (ökölszabály: ha korában kaptál SMS-t akkor most is fogsz, ha nem akkor érdemes utánanézni hogy nem-e te adtál meg valamit rosszul.)
(#) Kicsa válasza leonart hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Szia!
Köszönöm a választ,azt hiszem hogy minden világos. Akkor várom az e-mailt,úgy látom hogy hamarosan készen lesz a csomagom...
Köszönöm mégegyszer!
Üdv Kicsa
(#) Kicsa válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne : Egyetlen tétel kivételével zöld minden : Erre pedig az van írva hogy 10.24.-e. Ez mitől van? Elméletileg 14377 db van raktáron és szerintem nem olyan különleges árú ez. 3 mm-es led foglalatról van szó,és azért nem értem mert az 5 mm-es foglalatból már bent van a csomagban a kívánt mennyiség. Vagy ez 'másik raktárban van' állapotú termék és ezért lehet ez?
köszönöm szépen
Üdv Kicsa

(#) Kicsa válasza leonart hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Szia!
Azt hiszem értem,esetleg azt meg tudnád mondani hogy hány db az amit azonnal lehet(ne) csomagolni? Vagy ilyet ne kérdezzek?
Üdv Kicsa

Elvileg 47db. Gyakorlatban ettől eltérhet néhány db-al mert régen volt már leltár.
Következő: »»   18 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem