Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Támogatom az ötletet. Topinak új project? Végülis a motor már kész van hozzá...
titi, és aki ma palacsintát süt: Megkínálhatnátok bennünket képekkel... :finom: Nyálcsorgató szmájli miért nincs?
És nem utolsósorban, ott lenne bőven elegendő mennyiségű regisztrált nőnemű egyed is... :finom:
Vagy inkább túllendülne az egyedszám.
Viszont akkor kellene a szmájli helyett :kukta: szmájli, meg :odaégett-kaja: szmájli, meg :tésztagyúró: szmájli.
Nem, engem még nem Laci bácsiznak. Bővebben: Link :hide:
Na aki képet kért csináltam egyet kár hogy nem lehet olyan fájlt csatolni, amelyen az illata is érződik és az íze
Cars and Pancakes. Ebből ugyanolyan jó pólófelirat lenne, mint abból, hogy Girls and Mathematics... Bár a képet pólóra vasalva kétségtelenül nagyobb lenne a hatás.
Amúgy fincsi látvány. Mivel vannak töltve?
Marcipán autó? :finom: Vigyázz, mert még a végén kapsz a serpenyővel...
Nagyon ki van éhezve a társaság, lehet hogy nem álljátok meg az EHET2.0-ig?
Arra már vettem egy új bográcsot és állvanyt (direkt miattatok!) ami befér a csomagtartóba. Csak Köbzolit kell távoltartani mert még ezt is felrúgja
A kis autó egy R8-as modell, és amúgy fém. Remélem majd egyszer ilyet fogok vezetni (mármint sajátot)
Na de hogyan férsz bele? Mert a palacsinták méretéből az gondolnám nagyobb vagy mint az autó.
Nem kell beleférnie. Madzagon vezeti. :hide: Asszem nekem is kijut a serpenyőből...
Vannak nagyon okos emberek, erre a linkre gondolok. Szerintetek igaz amit ír? (Nem a bicajról, bár az sem túl meggyőző) Bővebben: Link
Szerintem ennyi komment eddig semmilyen más vaterás cuccnál nem volt még
Nehéz eldönteni, de lehet hogy igaz... Azért az az ember tényleg nem normális aki egy újonnan 47K biciklit megvesz használtan 50K-ért Az a szörnyű az egészben, hogy ez az egész úgy van beállítva még magán a avaterán is mintha tényleg lenne egy vera nevű nő aki.... szánalmas....
A magyarázat valószínűleg az 1 Ft-ról indított, kellően kicsire beállított licitlépcsővel rendelkező aukcióban rejlik. Ui. ha elkezdesz licitálni és rád lcitálnak, jó eséllyel tovább fogod rakosgatni a lét a kiválasztott árura (még 100 Ft nem számít), és közben nem veszed észre, hogy már többet ajánlottál, mint szerettél volna. De a legzseniálisabb húzás az 5 perces hosszabbítás, ha az utolsó percekben licit érkezik. Normál esetben minden gyakorlottabb felhasználó az utolsó percekben fog licitálni, így az idő dönti el, ki győz, azaz ki tudja kicentizni azt, hogy az ajánlatát az utolsó másodpercekben küldje el. Ezzel az 5 perces, ismétlődő hosszabbítással az időt tulajdonképp ki lehet iktatni, addig megy az árverés, amíg van licitáló.
Szerintem ez az aukció a Vatera marketingfogása. Nem Vera fejéből pattant ki.
Nem hát! Vatera
De nekem ez nagyon tetszik, a hozzászólások kb fele eből áll: Tisztelt vera1974! Csald meg te is őt, mondjuk velem! - mpetxx Idézet: „Vatera” Bakker, hogy ez nekem nem esett le! Különben néha én is csalom... a TeszVesszel... Minenesetre így már megvan a siker receptje, azaz hogy érdemes aukciót indítani. Mondjuk már csak a licitlépcsőn töprengtem, minden mást én is így csinálnék. Persze TV reklám nélkül.
Mai meló, win telepítés... A régi eredeti sp2 kerül fel. Nem tudja valaki miért hal meg a laptop (HP NV5200) amikor a ReBurnt akarom rá telepíteni?
Nem is lenne rossz. Egy motor már tényleg van, bár a He szerverét nézve Topi blogjában, ha mégegy ilyet kéne összeállítani, hát... Mondjuk ha lehetséges olyat csinálni, hogy az E-mail, az SMS, a stream, meg a banki szerver (ha kell) egy lehetne a HE-éval, akkor már nincs annyi munka (mintha egy egészen új, független oldalt kéne csinálni). Meg nagyon ennyi képnek nem kellene hely, a recepteket úgyis szövegben kell leírni. Avatar funkció szerintem nem kell, az is sok helyet visz el (oké, hogy egy felhasználónak van vagy 50kB-os képe, de a HE-n szerintem 1000-nél sokkal többen vagyunk, és ahhoz már nem kis hely kell).
Ezt nem hiszem el. Ennyire buta embereket, és a poén, hogy vannak veveők az ilyenekre.
..ahogy nézem, tényleg rekord mennyiségű hsz. érkezett oda tényleg.
Idézet: „Mondjuk ha lehetséges olyat csinálni, hogy az E-mail, az SMS, a stream, meg a banki szerver (ha kell) egy lehetne a HE-éval, akkor már nincs annyi munka” Nem vagyok egy nagy guru, de ha ez mind egyben lenne, akkor karbantartáskor, 100% -osan mindent lekéne állítani, és sebezhetőbb is rendszer. Másrészt, ha ez mind egyben lenne, akkor egy szuper erős szerverre lenne szükség, zserintem ez így tökéletsen jó. A banki szerver nem aTopiéknál van hanem a banknál, és titkosított csatornán van közvetlen vonala hozzá. Ne haragudj, ha valamit félre értettem.
De ha figyeled a licitálókat, a többségük 0 eladásos, tehát vagy a vatera vagy a felhasználók szórakoznak Pl. a biciklire már tett valaki 140ezres licitet
Tudom, elolvastam egy részét, de az a helyzet hogy most a HE főzős topic meghozta az étvágyam, és nemtudok másra gondolni, mert előcsalogatta belöllem a táplálék szerzési / fogyasztási ösztönömet, és nemtudok ráá koncentrálni.
Nem értettél félre semmit. Tényleg, a banki szerver nem Topiéknál van, ez eszemben sem volt... Na igen, a rendszer sebezhetőbb lenne sajnos. De szerintem legalább az SMS szerver lehetne közös. Amilyen sok SMS fog menni....
Bővebben: Link
Azt hiszem a zsűrinek a szaghatás nem igazán jött be
Azért én nem közösíteném, mert az SMS -re egy kicsit nagyobb adatvédelmet kell fordítani, mind modjuk egy pü. -re vagy bármi másra. Számításba kell venni a hibatűrő képességet is. Egy weblapnál ez nem akkora gond, biszont a banki szféra felé, és SMS szerver felé, nem lehet egy hiba sem. Nemutolsó sorrendben, akkor nem tudnánk ilyen gyorsan elélrni a HE -t sem nagy terhelés melett. Tegyük fel egy lapot akarunk betölteni tartalmaz a lap 20 - 30 elemet, és ezt mind egyidőben 600 felhasználónak kel kiküldeni. Az SMS szolgáltatás használatba vétele nem olyan gyakori, viszont nagy terhelésnél számít, műveletfeldolgozás közben, ha több szabad erőforrás van, és azt a nem gyakori funkciót egy külön szerver látja el. Ezért valószínű a kétszerveren az adatvédelmi házirend is más. Ezért szerintem ez a lehető legegyszerűbb és biztoánságosabb, és nemutolsó sorrendben a legolcsóbb megoldás is. Lehetne új Intel Xenon procis 4 x 1T SAS RAID szervert is venni, csak az pár millával többe fáj.
Ezzel elkéstél, mert már láttam jóval korábban.
Tudod, ki korán kel, az hamarabb fekszik.
Na, én is kipróbáltam a töltelékedet, bár azt hiszem, egy kicsit sok lett bele a rum, de sebaj, leöblítem egy kis erdélyi sörrel.
Ja, és kösz a töltelék-receptet!
Ilyen zsiguli makettet láttam Miskolcon is egy pár boltban
Az a HE-s bögre jó! Ajjde éhes lettem hírtelen, de nem szabad ennem.. Most egy almát rágcsálgatok épp.. Más: Támadt egy furcsa ötletem.. Telefonos (ADSL) netem van. Gondolkodtam azon hogy ha esetleg később két gép lenne akkor szét kéne osztani a netet.. De akkor a Modemnak állandóan menni kéne. Az jutott eszembe hogy, mi lenne ha a telefon vonalra tennék még egy modemet? Tehát minden gépnek saját modem.. Működne ez? Vagy nem ütközne valami szabályba a szolgáltatónál? Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |