Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is, egy rövid sorozattal bele a szirénába.
Egyébként velünk szemben a művházé is eljátsza ezt időnként.
Ezért van otthon mindig egy létra és egy pur hab.
Még létrára is másszak? Meg is süketülök míg kipurhabolom. No meg az már behatolás. Mondom én, hogy jó az a rövid sorozat. Nem a legcsendesebb, de garantáltan hatásos, és biztos távolból elvégezhető az akció.
Tudod Laci bácsi, ez a púrhabos megoldás az amit egy életbe csak egyszer kell megcsinálni
Bár ha nincs kedved létrázni , akkor elég a púrhab is, ez esetbe a füledbe fújd.
Meg kell ilyenkor dobálni, almával vagy hasonlóval. Vagy átordítani,
Idézet: „Ha nem kapcsolod ki viszem a pákát és szétforrasztom a szerkezetet”
Köszi a ki mit építettben az offos részt, azóta már csajozok. Az élet nem ál meg, ha a pákámban a csúcs régi akkor azt is kicserélem. (lehet, hogy könnyebb ápolni, mint egy nőt. Az már több mint fél éve megvan )
Üdv simpi, és jóreggelt mindenkinek.
Ebben teljesen igazat kell hogy adjak neked, viszont én még az alkalmazható memóriákat, és arajtuk találhato felfirkálmányokat kezdtem meg megosztani norbertoval, és nagy közönséggel, csak is segítőszándék miatt, mert idáig bárkit megkérdeztem legyen az egy átlag felhasználó, informatikus, szervizes, eladó boltban, tuningőrült, eddig összesen csak 2 -en tudták a memórián látható feliratot értelmezni 100% -osan. Sokan a mennyiségre, és a nagy számokra alapoznak.
Esetleg építhetnél egy 2000W -os szirénát, és a villanyoszlopról segédkezed megtáplálni, azt bekapcsolod, akkor már a purhabot sem kell elővenned, sem a létrát, mert indul a baketrház, ha az megszólal!
Válaszolni kell ilyen esetbe, ha ott bőgetik a szirénét akkor Te is tedd ezt . Másik eset a TACSKÓba folyton megnézik a pénzt UV alatt h nem e hamis, gondolkoztam, erre rá kell kontrázni. Mégpedig ugy, hogy veszek egy UV LED-et, amikor visszaadják a pénzt én is átnézem Ne hagyjuk magunkat
Inkább 2000W-os erősítőt, aztán valami operát játszik vele! :shocking:
Nem kell oda opera elég lessz Fási Ádám is. :hide:
Nagyobb poén lenne, hogy lenne egy elektoromos pénztárcád. Beütöd, hogy hány forintot adjon ki, és oldalán már nyomja is ki beletöltött pénzt. Szerinted mekkorát szemezne veled a pénztáros csaj? :hehe:
Íyg kell becsajozni, kéremszépen.
20000W -ra gondoltam, és akartam írni. Volt is itt valahol egy ilyen erősítős kapcsolás, teljesen mindegy hogy hibás, mert az egy olyan produktum lenne, hogy önmagában is megszólalna.
A konkurens oldalon van a kapcs rajz klikk Szerintem megoldhgató a pénztárca, hogy kiadja az összeget
Ja szemezés meg pénztáros csaj. Haver születésnapján mesekönyvet (4 éveseknek) meg alkoholt vettünk, a csaj röhögöt, és poénból elkérte a személyit. Nem volt semmi.
Arra gondoltam hogy bc182 -esekből fogom majd sszerakni, csak nem találtam egyetlen egy boltot sem, ahol tudnék venni párszázezret.
Ez nagyon jó, elképzeltem aszituációt!
Van vagy 250db Majd oszd meg velem a rajzot. Ja belegondoltam a helyzetbe a pénztárca kiadja az összeget a csaj csak néz. elmosolyodik, ezzel a lendülettel el is veszed a kedvét, megmondod neki, hogy Frissen nyomtatva
Ugyan az rajz, csak helyettesítem bc182 -esekkel, de csak annyira, hogy pontosan 20kW legyen. Sokat kell párhuzamosítani, meg sorbakötni, de hidd el, a jelenleginél működőképesebb lessz, még a Margít híd kapcsolású verziónál is! Vágjon agyon villany számla, ha hazudok!
Ez bő az exxel beszélek, és röhögök és kicsit félreérthető. Persze az offon. Véletleek márpedig vannak.
Ma nagyon fáradt vagyok, úgy megfáztam, és úgy ég az orrjáratom a torkomig, hogy egész éjjel nemtudtam aludni. Most várom a forró húslevest, azzal egy kicsit kikezelem magam.
Remélem az előbbit nem vetted komolyan, csak vicceltem.
Letettem a telefont. Amugy már anyám is hülyének néz néha akkorákat röhögök az off-okon
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül.
Jobbulást!
Én pedig eléggé veszélyesen közlekedek itthon. Ma kétszer nekimentem az ajtónak, egyszer pedig a lábam akadt valahogy bele. Most képzeljétek el mivan ha alkoholt is fogyasztok
Idézet: „mivan ha alkoholt is fogyasztok” Szerkezetileg összekeveredsz az ajtóval. Ha üvegajtó, akkor semmi gond, majd szólok a mi Köbzolinknak, ő tud jó üvegest. ...ja és köszi.
Nem tud valaki ajánlani egy jó webtárhelyet?
Ingyenes vagy olcsó legyen. Minimum 2GB tárhely, MySql, DNS?
Szerintem a tvn.hu -t próbáld meg. Jelenleg én is ott üzemelek.
Egy másik eset, és talán az viccesebb lenne, ha vennél olyan filcet, aminek az írása csak UV fényben látszódik, és valami olyasmit írnál a bankóra, hogy
Idézet: „Ne nézzed, tuti a bankjegy, én készítettem! ”
Nem tűnik rossznak, majd meglátjuk. Eddig a 000webhost-ot használtam, de valamiért törölték az oldalamat. Próbáltam kicsalni tőlük, hogy miért, de arra hivatkoztak, hogy biztonásgi okokból nem adhatják ki a törlés okát. Akkor a következő kérdés az volt, hogy miért nem adják ki a honlap tulajdonosának, hogy miért törölték ki az oldalát, mert talán ők sem tudják? Erre is egy nevetséges választ kaptam, hogy biztonsági okokból ezt sem mondhatják meg. Inkább hagytam őket ott ahol vannak, egy hete feltettem az oldalamat a tarhely.biz-re amin már régóta regisztrálva voltam. Ma nézem, hogy nem elérhető a főoldaluk és az én oldalam sem. Valószínűleg nem fizették a szerverbérletet. Az igaz, hogy egy ideje már haldoklóban volt, de azt hittem, hogy megoldódik. Hát nem. Csak mellékesen a fórumra azt írták ki, hogy legalább egy héttel a gondok előtt be fogják jelenteni, hogy mi lesz, hogyha mégis megszűnne lehessen még menteni.
Na itt tartok most. Az a gond, hogy most regisztráltam be neki egy -info-s domaint meg elég sok munkám is volt vele, íg nem szeretném veszendőbe hagyni.
Esetleg más szituáció:
-Pénztáros csak mondja -4500 lessz... - Mire odanyomnál neki egy 10 ezrest, ami félig kék, és fehét feliratok vannak rajta. -Erre a csaj: -ez a bankjegy nem lessz jó. -Modanád, dehogynem, csak amikor Magyar Nemzeti Bankéknál éppen kinyomtatták, abban akkor megált a gép kékhalállal, és így fejezte be a nyomtatást.
Vagy ha felakarod szedni a kasszást, akkor: "I Love You"
|
Bejelentkezés
Hirdetés |