Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Na én ennek a végére leszek kíváncsi, meg hogy arra a lépésre hogy reagál az OMSZ.” Erre én is.
Idézet: „"nyers adatok előállíátási módja, formátuma és dokumentációja a radar gyártója által jogvédett, így az nem kiadható”” Hozzátenném az senki nem érdekel, egyedül a nyers mérési adatokat tegye közzé, amit meg is tudna tenni, csak szándékosan nem teszi. A másik: Idézet: „Kötelessége? Ki kötelezi rá? Állam-bácsi nem fogja a saját zsebéből kivenni a pénzt...” Voltaképpen az Államkicstártól kapja a pénzt, és egyéb adóból, pályázatokból származó formában, csak ők azt "máshogy mondják" és úgy fogalmaznak hogy ők csak ennyi % -ot kapnak, többit nekik kell állniuk, na persze. Ha nagyobb % önrész, fenntarás kell, akkor ez hol érné meg az OMSZ -nek üzemeltetni? Sehol, mert ekkor egyszerűen nem is létezne. Nagy részét a közalkalmazaottak, és adatófizetők zsbéből szedi ki, nem az állambácsiéból, és közben fenntartják, profitálnak belölle, mi meg semmit nem kapunk belőlle, és még azt a picit is sajnálja.
Erről is van maga a vita... ha körbejárva is, de ez a lényeg.
Na várjuk meg mit reagál az OMSZ, arra az Időkép, majd arra az OMSZ. Deszépmondatlett...
Ahogy mondtam arra én is kiváncsi leszek, és mellett ed állok, és az időkép oldalán a Globális Palacsintasütők ellen, és mot jut eszembe hogy éhes lettem.
Bleee... mi épp ma sütöttünk palacsintát.
Micsoda egybeesés. Bleee...
Csak egymást igazítottuk ki, jól körbejárva, a lényeget, de hát ez körültekintés, egyik módja, nem?
Egtyenlőre én a torokfájástól, és az orrfolyástól esek egybe.
Dejó nektek, megennék én is egy tepsivel, túróval, mazsolával, lekvárral, citromhéjjal megtuningolva. :finom:
Jeccuspepi... kannibalizmuuus.
Ampi: jobbulást! Én sem voltam ma igazán jól. Szédelegtem, zuborozgtam = elég zizi voltam ma.
Idézet: „zuborozgtam” Betűzzük csak le! Ez milyen eredetű szó, mit jelent, nade most komolyan...
Futtatom a vírusírtómat + tűzfalat. Ingyenes verziójú, és állandóan frissül. A neve: Immunsystem 2.0
A szó jelentésére én is kiváncsi lennék, mert az én X86 i386 -os utasításkészletem sem ismeri az adott algoritmust.
Bocsi. Zuborogtam. Nem voltam jól.
Vagyis figyeljek az írásra?
Bizony veszélyesek a számítógépvírusok...
Jobbulást!
Köszönöm.
Ebbe beleveheted mintkét típust.
Az emberit és a virtuálist is. Amper az első, az én gépem meg a másodikban szenved. Épp pakolok hogy újrarakjam a gépet. És közben szépen gyűlik a blokkolandó URL-ek listája Van már pár... meg lementettem két oldalt is, ami avval akar átverni hogy online átnézi a géped, közben az fertőzi meg a gépet. köbzoli: ennél szebben megfogalmazni... pfhú. A boron meg az idegeskedésen kívül minden igaz.
Idézet: „online átnézi a géped, közben az fertőzi meg a gépet.” Lehet nemegyről beszélünk, de én olyan fura oldallal találkoztam, ami úgy néz ki mint a sajátgép, és mindenhol villog a biztonsági központ ikonja, meg hogy ennyi 100 tórjai itt, ennyi 100 trójai ott, és töltsd le programot az irtáshoz, mind ezt erőszakosan. Előtte egy tansbar lefut, ami egy kamu scannelés.
De egyről beszélünk.
Nem reklámnak szánom! De ha annak koppan, törölhetitek... Ez az oldal volt tegnap. De maga az oldal nem veszélyes, viszont ha megnézed a lementett oldalt, akkor láthatod, hogy bárhova kattintasz, ő letölt egy fájlocskát. Az egész egy nagy kamu... maga a letöltött fájlocska fertőz. Hapci.
A hurkapálcika levesre gondolsz?
Az finom lehet. Bár lehet elég rágós. Mint ez: Mi az? Nagy, piros, magas a vastartalma és borzalmasan nehéz lenyelni? - Traktor...
Nállam a karspersky nem csak aletöltendő fájlra jelzett vírust.
Nálam érdekes nem jelezte.
Jó dolog a Kaspersky de az sem tud mindent... de mégis jobb mint a többi. Nekem! Nem akarok vitát indítani De ami oldalra én rábukkanok, amelyik vírus nálam jár, az többet nem fog megfertőzni. Minden ilyen URL-t a routerben blokkolok...
Megjegyzem reset gombot hiába nyomsz, mert ekkor már rég a rendszerben kukcskál a vírus. Inkább valami free, vagy 30 próbanapos, a vírusra hatásos, vírusírtót kéne javasolni, ami boot idejű keresést is tud alkalmazni, mert reset után már a védtelen gépen akód aktivizálódi fog.
Idézet: „Nálam érdekes nem jelezte. Jó dolog a Kaspersky de az sem tud mindent... de mégis jobb mint a többi” Jogos, ezt teszem én is, ezért használtam 10 vírusírtót, és 7 spyware programot amikor egy trójai becsúszott.
Én eddig nem találkoztam olyan oldallal amelyik rögtön megnyitáskor letölti a fájlt. Jó ez nem jelenti azt hogy nincs is ilyen, de ez a kettő csak akkor kezdett el letölteni ha bármit csináltál.
Most melyikeknél akadtál meg? Mármint melyikeket használod?
Az oldal betöltése alatt a Csokikat megakarta scannelni, és további kémprogramot akart elhelyezni.
Jelenleg a Karspeskyt használom, mert az mindnél jobbnak bizonyul. Viszont a nod32, avast, Fsecure, AdavareSE, stb programokat is használtam egymás után. Meglepően midegyi ktalált mindent, de hatalmas fölénnyel a Karspesky győzedelmeskedett, mert az találta legtöbbet, és legveszélyesebb -et is. Persze azt már csak kézzel sikerült kiírtani. Szerencsére a dllcache -met nem fetőzte, meg így amikor töröltem a rendszefájlokat, azokat a rendszer igyekezett pótolni ( SFC fájl védelem)
A lementett oldal?
Lementeni?! Még csak az kéne. Egyébként nemtudom, hogy hol lakozik az oldal, mert régebben két hónapja futottam össze vele, akkor amikor a Kuglííban egy kulcsszó alapján kerestem valamit.
Húú, most viszont bekapok valamit, mert kigyalladt a piros lámpám.
Nem, nincs semmi gond az írásoddal, csak azt hittem, az előbbi formátumú szó a megadott formában jelent is valamit tényleg. :yes:
Láttom nem érted.
Ezek az oldalak csak elindítják a letöltést. Egy egyszerű oldalacska, amibe időközönként bele van szúrva hogy na most töltsd le. Tehát magában az oldalban nincs semmi, az egy sima honlap végülis. Ha TotalCommanderrel letöltöd a vírusos oldalt, semmi bajod sem lesz. Sőt ha elindítod sem, mivel a legtöbb oldal össze van dobva csak. Nincs logikusan átgondolva. Csak akkor tudja letölteni ha a saját szerveren van elindítva, mivel csak a fájlra hivatkozik, nem teljes url-re. Norberto: oké
Hihetetlen...
Hát milyen oldalakon jártok tik, hogy ilyenekkel futtok össze?
Értelek ,tudom miről beszéltél, ha úgy töltöm le, persze hogy nem fertőződök meg. Őszintén mit kezdhettem volna vele, ha nem a weblap a profilom mint neked.
Neked ÉRszoftnak kéne lenned, nem wtsoftware -nek, mert lelövöd a fertőzőtt weblapokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |