Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   324 / 1387
(#) Stefan hozzászólása Okt 27, 2009 /

Srácok, alumíniumot oldja valami?
(#) emmzolee válasza rszegedi hozzászólására (») Okt 27, 2009 /

basszus
Miért nem lehet vissza olvasni, és az összes kérdésre ott a válasz.

Pl: leírtam a tesztemet, amiben benne volt egy sima világításra való neon is, és azzal is tökéletes volt.
(#) emmzolee válasza Stefan hozzászólására (») Okt 27, 2009 /

Mit szeretnél csinálni?

Vasklorid nem jó? Kérdezem, mert fekete lehet tőle az alumínium felülete.
(#) Stefan válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 27, 2009 /

Igazából nem nekem kell, valami alumíniumba ütött számsort akarnak eltüntetni. Én se akartam belemenni a részletekbe...
Ezekszerint a sima NYÁKmaratók megfelelnek a célnak?
(#) Frodo94 válasza Stefan hozzászólására (») Okt 27, 2009 /

Az alumíniumot a sósav is oldja.
(#) googa hozzászólása Okt 27, 2009 /

Sziasztok! Vállalná valaki jó magyar forintért, hogy egy 14PIN-es LGA tokos (alul lábas) IC-t egy DIP-tok szerű NYÁK-ba vagy egy DIP-tokba építi? A NYÁK-ot is TE csinálod persze. Ha van rá vállalkozó szellemű, akkor jelentkezz privátban! Köszi!
(#) Moderátor hozzászólása Okt 28, 2009

Kedves Chokapick!

A felkapottabb NYÁK-készítéses topikban már feltetted ugyanezen kérdést, egy alig 15 oldalas témában sokkal kevesebb valószínűséggel fordulnak elő az esetleges hozzáértők. Illetve van egy pontja a Fórumszabályzatnak is, mégpedig, hogy egy hozzászólást elegendő csak egy helyre beírni. Inkább kérdezz rá 1-2 naponta a korábbi hozzászólásodra mutatva, hogy van-e valakinek ötlete. Mivel elég gyorsan pörögnek bizonyos topikok (viszont sokan is olvassák!), lehet, hogy csak szimplán mindenki átlapozta véletlenül. Illetve megpróbálkozhatsz a Keresőt is faggatni, mindenféle kulcsszavakkal (méretarány), hátha írt már valaki erről a problémáról.
(#) Moderátor hozzászólása googa hozzászólására (») Okt 28, 2009

Ennek az Apróhirdetések között van a helye, tedd fel oda, légy szíves!
(#) gulasoft válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Ez egy rálaminálandó világoskék negatív fólia, azt világítod le, és hívod elő, majd maratod. Ha feliratra használod a maratás kimarad természetesen. Ha kirakod napra 10-15 perc alatt lilás színe lesz.
(#) googa válasza (») Okt 28, 2009 /

Jó, rendben!
Igazából titkon arra gondoltam, hogy majd megszórnak pár okoskodással és talán találok közöttük használható megoldást is. E mellett persze nem lenne baj, ha valaki meg tudná csinálni.
(#) Frankye válasza googa hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Egy másik topicban is feltetted a kérdést, oda érkeztek tippek is...
(#) Chokapick válasza (») Okt 28, 2009 /

Igen en is arra gondoltam,hogy atlapoztak es gondoltam felteszem a kerdest egy hasonlo jellegu temaval foglalkozo topikban.
(#) Chokapick hozzászólása Okt 28, 2009 /

Nehany hozzaszolassal lejebb feltettem egy kerdest amire meg nem talaltam sehol orvossagot,pedig keresgeltem elegge sokat :* Ha valaki tud kerem csak adjon egy ket tippet,hogy milyen uton induljak el a megoldas remenyeben.
(#) raw válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Itt találsz rá megoldást.
(#) googa hozzászólása Okt 28, 2009 /

Próbáltátok már vasalásos technikára a matricás lapok hordozó lapját használni?
Én először egy A4-es, postai vinyettás lapot szereztem, arról gyorsan ledobáltam a matricákat és a hátlapot máris tettem a lézernyomtatóba. Mivel a vinyetták gyárilag perforálva vannak, ezért a hátlap is sajnos meg volt "'karcolva", sőt elég vékonyka lap is volt ez. A nyomtató szépen behúzta, enyhén összegyűrte, meg rá is tapadt a hengerre, de végül nyomtatott is rá. Hazavittem, talán egy percig sem vasaltam és mivel azt hittem nem tapad, ezért lehúztam és meglepetésemre ott marad a rajzolat a NYÁK-on. Eddig jutottam... Ma venni fogok öntapadós tapétát, annak vaskosabb hordozója és majd azzal folytatom a kísérletezést. Nyilatkozni fogok!

Frankye, tök igazad van!

Igen, erről (is) volt szó jelen topicban korábban, mint lehetséges alternatíva a vasaláshoz.

Köszönöm.
(#) googa válasza Frankye hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Ó, ráadásul már ezt leírtam én is... Basszus, annyi minden van mostanában, azt sem tudom melyik a gondolat és melyik a valóság. Bocs!
(#) Chokapick válasza raw hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Koszonom az utmutatast azhiszem meglesz amit kerestem.Dolgozom az ugyun.

Semmi gond, mondd, hogy ez a korral jár...
(#) gerenk válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Keress egy alkalmas képnézegetőt, nyomtatási menüjében állítsd be a szükséges képméretet, képhelyzetet.
(#) Chokapick válasza gerenk hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Telepitettem a pdf creator nevu progit amivel a letoltott kulonbozo kepformatumu (jpg,gif) nyakrajzokat atalakitom pdf formatumra. A masik lehetoseg,hogy a nyakrajzot bmp formatumban kell elmenteni.Ezutan megnyitom irfan view-kepnezovel,nyomtatast kezdemenyezek es beallitom a kep meretet az original dpi alapjan.
(#) aderka hozzászólása Okt 28, 2009 /

Üdv!
A gondom, még mindíg ugyan az. Van valakinek ötlete?
Ma, gyönyörűre tisztítottam az üveget, egy A4-es papírt is elhelyeztem a csövek alá. 2db 8W-osUV fénycső áll rendelkezésre. A Problémám az, hogy mikor előhívom leszedi a sávokat, míg elöjönne a többi. Tehát mire megvárnám, hogy teljesen leszedje, egy két helyen már azt is leszedte amit nem kellett volna. Mi lehet a gond?
(#) Frankye válasza aderka hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Tesztet kell csinálni. Nem lehet megúszni, sajnos, viszont jó hír, hogy csak egyszer kell megcsinálni de akkor jól! Utána - ha nem változik semmi - nem kell az időt bolygatni.
(#) kaqkk válasza aderka hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

milyen tömény az előhívód?
(#) J-O-E válasza aderka hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Hát 2db. 8W-os csővel én sem tudtam tökéletes levílágítást 15percnél már majdnem jó de többnél meg romlik. Már meg is vettem a LED-eket 10perc alá tudom vinni az időt vele, így csökken az alá viláítás esélye is. De egy próba vílágítás kell mindenkép hogy tudd sok vagy kevés az idő.
(#) aderka válasza J-O-E hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Értem.. akkor mindenképp megcsinálom a tesztet. Kösz a tanácsokat!
kaqkk: Kevés vízhez öntögetem apránként addíg, míg egy fél perc alatt le nem szedi. Ez a recept naggyából. Utána amíg lehet használt előhívót használok.

üdvávid
(#) emmzolee válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Hello gulasoft.

Hú de fain cucc ez a világoskék fólia!

Hol lehet ilyet venni? Kipróbálnám. Mivel kell előhívni?
(#) gulasoft válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Magyarországon nem lehet kapni. Németeknél lehet rendelni, csomagküldővel hozzák, úgyhogy nem nagyon éri meg egyesével. Nekem kéz alatt van egy tekercs, abból tudok vágni neked egy a4-es szerűt, sajnos olyan karos papírvágóval lehetne jól vágni, illetve olyan lamináló kell amin lehet a hőfokot állítani. Valami nátrium származékkal kell előhívni, most ezt fejből nem vágom, otthon fel van írva, az az oldója ami a p20-nak az előhívója, tehát ha le akarod szedni (nyákmarás után pl) akkor bedobod egy tömény szitibe, és kasán leszedi.
(#) Izeg. hozzászólása Okt 29, 2009 /

Sziasztok
Valaki össze tudná nekem foglalni röviden, hogy erősítő nyákjának tervezésénél mire kell figyelni?
De úgy azért benne legyen minnél több minden.
Előre is köszönöm!
(#) Moderátor hozzászólása Izeg. hozzászólására (») Okt 29, 2009

Miért kell több helyre is feltenni ugyan azt a kérdést?!
Következő: »»   324 / 1387
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem