Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
basszus
Miért nem lehet vissza olvasni, és az összes kérdésre ott a válasz. Pl: leírtam a tesztemet, amiben benne volt egy sima világításra való neon is, és azzal is tökéletes volt.
Mit szeretnél csinálni?
Vasklorid nem jó? Kérdezem, mert fekete lehet tőle az alumínium felülete.
Igazából nem nekem kell, valami alumíniumba ütött számsort akarnak eltüntetni. Én se akartam belemenni a részletekbe...
Ezekszerint a sima NYÁKmaratók megfelelnek a célnak?
Sziasztok! Vállalná valaki jó magyar forintért, hogy egy 14PIN-es LGA tokos (alul lábas) IC-t egy DIP-tok szerű NYÁK-ba vagy egy DIP-tokba építi? A NYÁK-ot is TE csinálod persze. Ha van rá vállalkozó szellemű, akkor jelentkezz privátban! Köszi!
Kedves Chokapick!
A felkapottabb NYÁK-készítéses topikban már feltetted ugyanezen kérdést, egy alig 15 oldalas témában sokkal kevesebb valószínűséggel fordulnak elő az esetleges hozzáértők. Illetve van egy pontja a Fórumszabályzatnak is, mégpedig, hogy egy hozzászólást elegendő csak egy helyre beírni. Inkább kérdezz rá 1-2 naponta a korábbi hozzászólásodra mutatva, hogy van-e valakinek ötlete. Mivel elég gyorsan pörögnek bizonyos topikok (viszont sokan is olvassák!), lehet, hogy csak szimplán mindenki átlapozta véletlenül. Illetve megpróbálkozhatsz a Keresőt is faggatni, mindenféle kulcsszavakkal (méretarány), hátha írt már valaki erről a problémáról.
Ennek az Apróhirdetések között van a helye, tedd fel oda, légy szíves!
Ez egy rálaminálandó világoskék negatív fólia, azt világítod le, és hívod elő, majd maratod. Ha feliratra használod a maratás kimarad természetesen. Ha kirakod napra 10-15 perc alatt lilás színe lesz.
Jó, rendben!
Igazából titkon arra gondoltam, hogy majd megszórnak pár okoskodással és talán találok közöttük használható megoldást is. E mellett persze nem lenne baj, ha valaki meg tudná csinálni.
Egy másik topicban is feltetted a kérdést, oda érkeztek tippek is...
Igen en is arra gondoltam,hogy atlapoztak es gondoltam felteszem a kerdest egy hasonlo jellegu temaval foglalkozo topikban.
Nehany hozzaszolassal lejebb feltettem egy kerdest amire meg nem talaltam sehol orvossagot,pedig keresgeltem elegge sokat :* Ha valaki tud kerem csak adjon egy ket tippet,hogy milyen uton induljak el a megoldas remenyeben.
Próbáltátok már vasalásos technikára a matricás lapok hordozó lapját használni?
Én először egy A4-es, postai vinyettás lapot szereztem, arról gyorsan ledobáltam a matricákat és a hátlapot máris tettem a lézernyomtatóba. Mivel a vinyetták gyárilag perforálva vannak, ezért a hátlap is sajnos meg volt "'karcolva", sőt elég vékonyka lap is volt ez. A nyomtató szépen behúzta, enyhén összegyűrte, meg rá is tapadt a hengerre, de végül nyomtatott is rá. Hazavittem, talán egy percig sem vasaltam és mivel azt hittem nem tapad, ezért lehúztam és meglepetésemre ott marad a rajzolat a NYÁK-on. Eddig jutottam... Ma venni fogok öntapadós tapétát, annak vaskosabb hordozója és majd azzal folytatom a kísérletezést. Nyilatkozni fogok! Frankye, tök igazad van!
Igen, erről (is) volt szó jelen topicban korábban, mint lehetséges alternatíva a vasaláshoz.
Köszönöm.
Ó, ráadásul már ezt leírtam én is... Basszus, annyi minden van mostanában, azt sem tudom melyik a gondolat és melyik a valóság. Bocs!
Koszonom az utmutatast azhiszem meglesz amit kerestem.Dolgozom az ugyun.
Semmi gond, mondd, hogy ez a korral jár...
Keress egy alkalmas képnézegetőt, nyomtatási menüjében állítsd be a szükséges képméretet, képhelyzetet.
Telepitettem a pdf creator nevu progit amivel a letoltott kulonbozo kepformatumu (jpg,gif) nyakrajzokat atalakitom pdf formatumra. A masik lehetoseg,hogy a nyakrajzot bmp formatumban kell elmenteni.Ezutan megnyitom irfan view-kepnezovel,nyomtatast kezdemenyezek es beallitom a kep meretet az original dpi alapjan.
Üdv!
A gondom, még mindíg ugyan az. Van valakinek ötlete? Ma, gyönyörűre tisztítottam az üveget, egy A4-es papírt is elhelyeztem a csövek alá. 2db 8W-osUV fénycső áll rendelkezésre. A Problémám az, hogy mikor előhívom leszedi a sávokat, míg elöjönne a többi. Tehát mire megvárnám, hogy teljesen leszedje, egy két helyen már azt is leszedte amit nem kellett volna. Mi lehet a gond?
Tesztet kell csinálni. Nem lehet megúszni, sajnos, viszont jó hír, hogy csak egyszer kell megcsinálni de akkor jól! Utána - ha nem változik semmi - nem kell az időt bolygatni.
Hát 2db. 8W-os csővel én sem tudtam tökéletes levílágítást 15percnél már majdnem jó de többnél meg romlik. Már meg is vettem a LED-eket 10perc alá tudom vinni az időt vele, így csökken az alá viláítás esélye is. De egy próba vílágítás kell mindenkép hogy tudd sok vagy kevés az idő.
Értem.. akkor mindenképp megcsinálom a tesztet. Kösz a tanácsokat!
kaqkk: Kevés vízhez öntögetem apránként addíg, míg egy fél perc alatt le nem szedi. Ez a recept naggyából. Utána amíg lehet használt előhívót használok. üdvávid
Hello gulasoft.
Hú de fain cucc ez a világoskék fólia! Hol lehet ilyet venni? Kipróbálnám. Mivel kell előhívni?
Magyarországon nem lehet kapni. Németeknél lehet rendelni, csomagküldővel hozzák, úgyhogy nem nagyon éri meg egyesével. Nekem kéz alatt van egy tekercs, abból tudok vágni neked egy a4-es szerűt, sajnos olyan karos papírvágóval lehetne jól vágni, illetve olyan lamináló kell amin lehet a hőfokot állítani. Valami nátrium származékkal kell előhívni, most ezt fejből nem vágom, otthon fel van írva, az az oldója ami a p20-nak az előhívója, tehát ha le akarod szedni (nyákmarás után pl) akkor bedobod egy tömény szitibe, és kasán leszedi.
Sziasztok
Valaki össze tudná nekem foglalni röviden, hogy erősítő nyákjának tervezésénél mire kell figyelni? De úgy azért benne legyen minnél több minden. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |