Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amikor legközelebb megyek hozzád, fokhagymás piritóst fogok enni reggelire. :hehe:
Mármint azt reggelizek itthon
Inkább vicc, de ide is illik:
Fószer megy az autópályán, hol másutt, mint Ámérikában. Lát egy táblát: "Speed Limit: 50 mph". Hát, ha annyi, annyi, lassít. Később ismét lát egy táblát: "Speed Limit: 20 mph". Ejnye, no, gondolja, de nem akar szabálytalankodni, tovább lassít. Újabb tábla: "Speed Limit: 10 mph". No, ennek fele se tréfa, lassít, döcög tovább, majd ismét tábla: "Speed Limit: 5 mph". Csúnya kéromkodás, ballagás 5 mérföldes óránkénti tempóban, mígnem a következő táblán az alábbi felirat: "Speed Limit: 1 mph". Emberünk a haját tépi, ennél még gyalog is gyorsabb, de akkor mi lesz a bálna Cadilac-kel?! "Száguld" hát tova, mikor is a következő táblán az alábbi felirat örvendezteti meg: "Welcome to Speed Limit City!"
jót nevettem tajta. Közbe próbbálom kimondani a városnevet amit előzőekben leirtam
Ha sikerült, majd számolj be róla, hogy sikerült a csomót kiköpni a nyelvedről!
Ez a városnév nem semmi
Node, láttad a Titin nevű protein teljes kémiai nevét?Link Ezt sem egy egyszerű feladat, de vajon hogy találták ki?
A találkozós topikba rockersrac feltett egy rövid videót a kínlódásomról, miközben épp Gubán_Gábornak forrasztok ki egy graetz hidat. No mondom, rákattintok a "translate" linkre, és próbára teszem a google fordítóját, vajon hogyan birkózik meg a világ hét legnehezebb nyelve között számon tartott magyar nyelvvel. Az eredmény cseppet sem nevezhető jónak: a fordító szerint én egy gaetz híd, és egy 200 wattos weller páka voltam. A sorban ott volt, hoyg Gubán Gábor is vagyok, de effelől nagyobb kétségeim vannak, mint a graetz híd felől. :hehe: Elvégre igaz, hogy négy - két kéz, két láb (Na jó, öt! szívócsonk is van! ) kivezetésem van, de nem vagyok sem pentóda, sem graetz híd, mivel tartósan nem vezettem magamba váltófeszültséget, nem adtam le a másik 2 kapcsomon egyenfeszültséget, sem nem erősítettem jelet még sohasem (ha az információ ordítva továbbadása nem számít annak)
Íme a szöveg, de ezt ellenőrizhetitek: Idézet: „First Hobby Electronics 2009.august 22nd Meeting Bókay Garden: Matthew was a Graetz bridge, a 200! Watt Weller páka and Gubán Gabor ...”
őőő. :wilting: Nem tudok mit mondani a protein kémiai neve 189,819 betű hosszú
Nem jó a magyar szöveg sem. Ha megnézed kimaradt, hogy mit is csinálsz a graetz híddal.--->
Idézet: „Első Hobbi Elektronika Találkozó 2009.Augusztus 22. Bókay Kert :Matthew éppen egy Graetz hidat,egy 200! wattos Weller páka,és Gubán Gábor segítségével!” Ha így írom be----> Idézet: akkor ezt kapom.---->„Első Hobbi Elektronika Találkozó 2009.Augusztus 22. Bókay Kert :Matthew éppen egy Graetz hidat forraszt ki, egy 200! wattos Weller páka,és Gubán Gábor segítségével!” Idézet: „First Hobby Electronics 2009.august 22nd Meeting Bókay Garden: Matthew was a Graetz bridge blow up a 200! Watt Weller páka and Gubán Gabor help!” Na ez már majdnem jó. Visszafordítva pedig ezt írja a gugli fordítója.----> Idézet: „Első Hobby Electronics 2009.augusztus 22. Találkozó Bókay Kert: Matthew egy Graetz hidat felrobbantani a 200! Watt Weller páka, és Gubán Gábor help!”
Matyi, nincs más hátra, mint ki kell próbálnunk, mit teszel, ha hosszabb időre váltófeszre tesszük a két lábad: Vajon kijön-e a két kezeden az egyenfesz? Vagy a jobb lábadra és a jobb kezedre tesszük a váltót, és a bal oldalon mérjük az egyent.
Azt viszont én is tanúsítom, hogy nem vagy Gubán Gabi, sem Weller páka... (A bemelegítésédet nem vállalom kipróbálni, bár eddigi tapasztalataim szerint inkább a női nem (még inkább a női "IGEN!") felé vonzódsz... :hehe )
Van benne igazság: 200 wattos pákával csak felrobbantani lehet a graetz hidat (Bocs Stadi! ) . Gubán_ Gábortól nem informált még: vajon működik-e a graetz híd? :hide:
Hoppá! Matyi! Nem is mondtad, hogy Matuska Szilveszter nyomdokába akrsz lépni!
Idézet: „Gubán_ Gábortól nem informált még: vajon működik-e a graetz híd?” Persze, azóta is a nyulakat dobálja vele...
A hozzászólásod második fele maximálisan helytálló, az első felét meg ki lehet próbálni, de csak törpefeszültséggel!
Büntetésből egy levegővétellel mondatnám ki a kitalálójával. (Ha még él)
No és a szívócsonkkal mi van? Nem lehet, hogy esetleg levegős, és azért nem működik sem graetz, sem direkt fűtésű ikerdióda ként? Van egy rakéta porszívóm, esetleg meg lehetne ismételni a ... :hide:
A Sláger a tendert elveszítette. Nincs többé bumeráng
Nem tudok mit mondani. Valahogy jó volt reggelente egy kávé mellett hallgatni az ökörségeket.
A lényeg: nyílt pályázat volt a Sláger és a Danubius által használt frekvenciákra, mert novemberben lejár a szerződésük. És sajnos nem ők nyerték meg a pályázatot, valami oknál fogva. Vajon mi szólhatott bele?(nagy fejesek, akiknek sok pénzük van) De hogy ilyet megtenni. A két legnagyobb haza kereskedelmi adót beszüntetni.
Állítólag a versenytárs 55% bevételt fizet(ne) a sávhasználatért (legalábbis a kollégám szerint). Ezzel nehéz versenybe szállni!
Hát ez elég szomorú. Én mindig is slágeres voltam, igaz mostanában kevesebbet hallgatom, de akkor is. Mit fogok ezután hallgatni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |